• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Kızlar bir tecrübemi paylaşmak istiyorum :) bebişi saatlerdir uyutmaya çalışıyordum emzirdim alan bir türlü derin uykuya Geçemedi artık çıldırmak üzereydimki YouTube dan anne Karnı müziği açtım anında sakinleşti ve uykuya daldı :) inşallah bundan sonrada işe yarar belki denemek isteyen olur diye hemen buraya yazayım dedim

siki emzirme dedigin kac dkk

Evet vcanim bi kac kez bizimkide yapti doktor normal dedi mama verdim de rahat ediyom yoksa emerken uyuyo birakinca kiyamet kopuyo hele o memeyi veriyom ya damaklari ile once sıkiyor gogsumu canimi yakiyo cok fena bu oglan dun alisverise gittim avm ye bi girdim 1 de 830 ta ciktim zamanimin cogu mama hazirlamak ve emzirmekle gecti bakalim deniyorum hala sadece emme ile ne kadar dayancak diye ama yoooook geceqn mama bitti bende bittim
gündüz zamanı diyebileim ki sadece emziritrm, hep evdeyim ve hep meme bebekte, ama gece işte misal 12 de 1 de bırakıyorum artık yatağına epey bir uyuyr, artık süt arttı ilk zamanlar 20 saat filan kalıyordu memede yoruluyor uyuyordu çekince ağlıyordu artık o kadar değil doktorumuz hep kalsın çekme , süt artar artınca rahatlarsın demişti haklıymış,

Sadece anne sutumu veriyosun mama veriyosan kabiz yapmis olabilir yediklerine dikkat et valla sana fitil veriri yada poposu ile biraz oynasan uyarirsin yapar ben ole yapiyodum kabiz olunca fitilde ayni gorevi goruyo termometrenin usunu hafif sokardi kuzenim hemen yapardi kakasini
annemin yöntemiyle bu sefe çözdük çok şükür inş gerek kalmaz bundan sonra, poposuna azcık sabun sıkıştırdı sonra yaptı hemen zaten

Kızlar bebeğimize emziği kaçıncı aydan itibaren verebiliriz? Biz 18 günlüğüz şuanda sabah denedim tutacak gibi oldu ama hemen çıkardım Zararlı olur diye. Siz veriyormusumuz?
canım ben yaklaşık 2 haftalıktan itibaren veriyorum doktorumun tavsiyesiyle.ilk 3 ay emme refleksleri çok güçlü olduğundan bunj biraz baskılamak gerekiyormuş.tabi her defasında emziririm kusmuyo diyosan o ayrı. bizimki çok emip kusuyodu ve gaz oluyodu acayip. şimdi sadece memeden sonra veriyorum çünkü doymak bilmiyo memede durmak istiyo sürekli. sen de bi doktoruna danış istersen

Merhaba kızlar nasılsınız? Yekruye sanırım daha beklemede.Canım sabret gelicek hayırlısyıla hep orda kalacak değil ya...onun dışında herkes doğurdu mu?bebişler nasıl bi sıkıntı yok inşallah...Biz bugün 37 günlük olduk çok şükür...17 günlükken eşimin memleket Afyonda gittik bayramı orda geçirdik.23 günlükken benim memelkete bursaya geçtik ve orda sünnetimizi yaptırdık.Çok şükür iyileşti pipişimiz :))) Arabada gezmeyi seviyo oğluşum...Çok şükür bi problem yok gaz ve kaka dışında.kaka yaparken zorlanıyo kızarıyo bozarıyo içim gidiyo bacak hareketleri karın masajı ile yardım ediyoruz...ama bu problmeleri olduğubda 15 dkda bir uyanıyo.çok ağlayıp eziyet etmiyo yavrum ama kendi tam dalamıyo..Kucağımdan memeden ayrıldığında uyanıyo...1-2 gündür yalancı meme veriyorum..eşim istemiyo alıştırmak diş ve konuşma problemi olur bırakmak zor olur diye ama bilemiyorum ben de uykuya dalacağı an vermek istiyorum sadece...3 kilo doğmuştuk .1 ayın sonunda 4.300 olmuş yavrum maşallah hepatit aşımız da olduk 2. doz...bizden şimdilik bu kadar takip edemiyorum artık..Hepinizin bebişlerini kokladım...

Merhaba kızlar nasılsınız? Yekruye sanırım daha beklemede.Canım sabret gelicek hayırlısyıla hep orda kalacak değil ya...onun dışında herkes doğurdu mu?bebişler nasıl bi sıkıntı yok inşallah...Biz bugün 37 günlük olduk çok şükür...17 günlükken eşimin memleket Afyonda gittik bayramı orda geçirdik.23 günlükken benim memelkete bursaya geçtik ve orda sünnetimizi yaptırdık.Çok şükür iyileşti pipişimiz :))) Arabada gezmeyi seviyo oğluşum...Çok şükür bi problem yok gaz ve kaka dışında.kaka yaparken zorlanıyo kızarıyo bozarıyo içim gidiyo bacak hareketleri karın masajı ile yardım ediyoruz...ama bu problmeleri olduğubda 15 dkda bir uyanıyo.çok ağlayıp eziyet etmiyo yavrum ama kendi tam dalamıyo..Kucağımdan memeden ayrıldığında uyanıyo...1-2 gündür yalancı meme veriyorum..eşim istemiyo alıştırmak diş ve konuşma problemi olur bırakmak zor olur diye ama bilemiyorum ben de uykuya dalacağı an vermek istiyorum sadece...3 kilo doğmuştuk .1 ayın sonunda 4.300 olmuş yavrum maşallah hepatit aşımız da olduk 2. doz...bizden şimdilik bu kadar takip edemiyorum artık..Hepinizin bebişlerini kokladım...
Bekliyorum cnm yarin.belli olck sezeryanmi normlmi yarin yatiskmizi yapckmis doktr.saglickla bnde kavusurum insallh

ben doğumdan 1 hafta sonra gitmiştim, dikişler kendiliğinden düşer başka bir sorun olmazsa hemen gelmene gerek yok 40 dan sonra gelirsin dedi

benimki de doğru düzgün uyumuyor:/ ve uyanık olduğu zamanlarda emiyor, emmiyorsa da çok ağlıyor ne yapacağımı şaşırıyorum. sizinki uyumadığında ne yapıyor?

ya emiyor aynen yada hep kucakta duruyum orda öyle kalıyım istiyor

Çok geçmiş olsun canım, kıyamam kuzum canı yanıyo demekki:KK43:.senden başka kimsenin ellemesine izin verme, olur olmaz yanlış bi hareket kötü şeylere sebep olmasın. Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah ...

İnşallah canım amin bir an evvel düzelir de rahatlar oğluşum ya

Merhabalar Temmuz annişleri uyumayan bebeklerimize uyku ağlayan bebeklerimize dinginlik rahatlık bebeişlerini kucağına almak için sabırsızlanan anne adaylalarının da bir an evvel bebeklerine kavuşması dileğiyle tekrar merhaba oğlum ilk defa bugün benden yana uyudu 1 saat 1 saat olsada anneciğinide uyuttu nasıl güzel nasıl güzel anlatamam :KK45::KK45:

Kızlar bebeğimize emziği kaçıncı aydan itibaren verebiliriz? Biz 18 günlüğüz şuanda sabah denedim tutacak gibi oldu ama hemen çıkardım Zararlı olur diye. Siz veriyormusumuz?

bizde 22 günlüğüz ama bende veriyorum yoksa hep emmek memede kalmak istiyor

Bende emzge alistrmk istiyorum cunku emmeden uyumuyo bzmki.ama hep dusuruyo dahada sinirleniyo alustrsnlar nasil ysptinz

Canım Aşı günümüz bugündü bizim bir ayımız doldu da tek doz yaptılar acaba ne aşısıydı sormadım, ama 2 doz değildi hepatit filan sanmam siz nerde yaptıdrbız

Canım Aşı günümüz bugündü bizim bir ayımız doldu da tek doz yaptılar acaba ne aşısıydı sormadım, ama 2 doz değildi hepatit filan sanmam siz nerde yaptıdrbız
Canim hepatit ilk doz dogumdan sonra hemen yapiloy zaten.2. Dozu da 1aylik oldugunda.aile hekimliginde yaptirdik

Biz de bugun 1 aylik olduk asimizi yaptik.. esimin memleketine geldik burasi biraz daha serin kizim ferahladi resmen.. koy havasi iyi geldi.. annemle tartistik tabi bu yuzden dargin bize esimin ailesine gitmemiz dogru degil ona gore esimin ailesiyle gorusmesini gorusmemizi sorun yapiyolar halbuki burda da keyfim yerinde elimi biseye surdurmuyolar tek kizima bakiyirum annem de her tel de laf sokuyo koy diye kucumsuyo azarliyo kapatiyo esime bi suru laf soyluyo ne zaman anlicak hata yaptigini bilmiyorum ki zaten o bnm hata yaptigimi dusunuyo koylu bi ailesi oldugu icin ezik oldugumuzu dusunyo Allah hpimize hidayet versin ne diyim

Back