- 19 Aralık 2013
- 2.550
- 932
- 108
- Konu Sahibi Hedef65tir
- #63.581
Insallh cnm,sanki hep.ici,de kalck gbime geliyo alistik boyle genc kiz oldu diyorum esime :) kolaylikla sagliklica kvusurzCanım benim hayırlısıyla alırsın kucağına inş bebişini
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallh cnm,sanki hep.ici,de kalck gbime geliyo alistik boyle genc kiz oldu diyorum esime :) kolaylikla sagliklica kvusurzCanım benim hayırlısıyla alırsın kucağına inş bebişini
gündüz zamanı diyebileim ki sadece emziritrm, hep evdeyim ve hep meme bebekte, ama gece işte misal 12 de 1 de bırakıyorum artık yatağına epey bir uyuyr, artık süt arttı ilk zamanlar 20 saat filan kalıyordu memede yoruluyor uyuyordu çekince ağlıyordu artık o kadar değil doktorumuz hep kalsın çekme , süt artar artınca rahatlarsın demişti haklıymış,siki emzirme dedigin kac dkk
Evet vcanim bi kac kez bizimkide yapti doktor normal dedi mama verdim de rahat ediyom yoksa emerken uyuyo birakinca kiyamet kopuyo hele o memeyi veriyom ya damaklari ile once sıkiyor gogsumu canimi yakiyo cok fena bu oglan dun alisverise gittim avm ye bi girdim 1 de 830 ta ciktim zamanimin cogu mama hazirlamak ve emzirmekle gecti bakalim deniyorum hala sadece emme ile ne kadar dayancak diye ama yoooook geceqn mama bitti bende bittim
Canım doktora sor , bak göreceksin günde 5 kez kaka alan bir bebek iyi besleniyordur , bizimkisi hep kaka ve idrardan gidiyor , sonuçta yiyecek ki yapacak değil mi:)yapıyor canım gunde 5 kere felan.makıneye gelmıyo bebedor almıstım ondan galıba
annemin yöntemiyle bu sefe çözdük çok şükür inş gerek kalmaz bundan sonra, poposuna azcık sabun sıkıştırdı sonra yaptı hemen zatenSadece anne sutumu veriyosun mama veriyosan kabiz yapmis olabilir yediklerine dikkat et valla sana fitil veriri yada poposu ile biraz oynasan uyarirsin yapar ben ole yapiyodum kabiz olunca fitilde ayni gorevi goruyo termometrenin usunu hafif sokardi kuzenim hemen yapardi kakasini
canım ben yaklaşık 2 haftalıktan itibaren veriyorum doktorumun tavsiyesiyle.ilk 3 ay emme refleksleri çok güçlü olduğundan bunj biraz baskılamak gerekiyormuş.tabi her defasında emziririm kusmuyo diyosan o ayrı. bizimki çok emip kusuyodu ve gaz oluyodu acayip. şimdi sadece memeden sonra veriyorum çünkü doymak bilmiyo memede durmak istiyo sürekli. sen de bi doktoruna danış istersenKızlar bebeğimize emziği kaçıncı aydan itibaren verebiliriz? Biz 18 günlüğüz şuanda sabah denedim tutacak gibi oldu ama hemen çıkardım Zararlı olur diye. Siz veriyormusumuz?
Bekliyorum cnm yarin.belli olck sezeryanmi normlmi yarin yatiskmizi yapckmis doktr.saglickla bnde kavusurum insallhMerhaba kızlar nasılsınız? Yekruye sanırım daha beklemede.Canım sabret gelicek hayırlısyıla hep orda kalacak değil ya...onun dışında herkes doğurdu mu?bebişler nasıl bi sıkıntı yok inşallah...Biz bugün 37 günlük olduk çok şükür...17 günlükken eşimin memleket Afyonda gittik bayramı orda geçirdik.23 günlükken benim memelkete bursaya geçtik ve orda sünnetimizi yaptırdık.Çok şükür iyileşti pipişimiz :))) Arabada gezmeyi seviyo oğluşum...Çok şükür bi problem yok gaz ve kaka dışında.kaka yaparken zorlanıyo kızarıyo bozarıyo içim gidiyo bacak hareketleri karın masajı ile yardım ediyoruz...ama bu problmeleri olduğubda 15 dkda bir uyanıyo.çok ağlayıp eziyet etmiyo yavrum ama kendi tam dalamıyo..Kucağımdan memeden ayrıldığında uyanıyo...1-2 gündür yalancı meme veriyorum..eşim istemiyo alıştırmak diş ve konuşma problemi olur bırakmak zor olur diye ama bilemiyorum ben de uykuya dalacağı an vermek istiyorum sadece...3 kilo doğmuştuk .1 ayın sonunda 4.300 olmuş yavrum maşallah hepatit aşımız da olduk 2. doz...bizden şimdilik bu kadar takip edemiyorum artık..Hepinizin bebişlerini kokladım...
ben doğumdan 1 hafta sonra gitmiştim, dikişler kendiliğinden düşer başka bir sorun olmazsa hemen gelmene gerek yok 40 dan sonra gelirsin dedi
benimki de doğru düzgün uyumuyor:/ ve uyanık olduğu zamanlarda emiyor, emmiyorsa da çok ağlıyor ne yapacağımı şaşırıyorum. sizinki uyumadığında ne yapıyor?
Yok emmiyo bizimki 4 meeme aldim bana misin demedi hatta o memeyi agzina verince sanki yangina korukle gidiyomusum gibi daha cok agliyoo
Çok geçmiş olsun canım, kıyamam kuzum canı yanıyo demekki.senden başka kimsenin ellemesine izin verme, olur olmaz yanlış bi hareket kötü şeylere sebep olmasın. Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah ...
Kızlar bebeğimize emziği kaçıncı aydan itibaren verebiliriz? Biz 18 günlüğüz şuanda sabah denedim tutacak gibi oldu ama hemen çıkardım Zararlı olur diye. Siz veriyormusumuz?
Sen anlamadın mı açıldığını canımBenim doktorum bir hafta olunca çağırmıştı yanlış hatırlamıyorsam gittim dikişlerim açılmış tekrar dikiş attı
Sağmadım hiç bebek daha iyi çekiyor dedilercanın cıs kakaı normal.emzıkte verıyorum sıkılıp atıyo.peki sut sagma makınesıne nıye sut cıkmıyo.siz sağdınızmı hıc ne kadarlık cıkması gerekiyo.
Canım Aşı günümüz bugündü bizim bir ayımız doldu da tek doz yaptılar acaba ne aşısıydı sormadım, ama 2 doz değildi hepatit filan sanmam siz nerde yaptıdrbızMerhaba kızlar nasılsınız? Yekruye sanırım daha beklemede.Canım sabret gelicek hayırlısyıla hep orda kalacak değil ya...onun dışında herkes doğurdu mu?bebişler nasıl bi sıkıntı yok inşallah...Biz bugün 37 günlük olduk çok şükür...17 günlükken eşimin memleket Afyonda gittik bayramı orda geçirdik.23 günlükken benim memelkete bursaya geçtik ve orda sünnetimizi yaptırdık.Çok şükür iyileşti pipişimiz :))) Arabada gezmeyi seviyo oğluşum...Çok şükür bi problem yok gaz ve kaka dışında.kaka yaparken zorlanıyo kızarıyo bozarıyo içim gidiyo bacak hareketleri karın masajı ile yardım ediyoruz...ama bu problmeleri olduğubda 15 dkda bir uyanıyo.çok ağlayıp eziyet etmiyo yavrum ama kendi tam dalamıyo..Kucağımdan memeden ayrıldığında uyanıyo...1-2 gündür yalancı meme veriyorum..eşim istemiyo alıştırmak diş ve konuşma problemi olur bırakmak zor olur diye ama bilemiyorum ben de uykuya dalacağı an vermek istiyorum sadece...3 kilo doğmuştuk .1 ayın sonunda 4.300 olmuş yavrum maşallah hepatit aşımız da olduk 2. doz...bizden şimdilik bu kadar takip edemiyorum artık..Hepinizin bebişlerini kokladım...
Bende emzge alistrmk istiyorum cunku emmeden uyumuyo bzmki.ama hep dusuruyo dahada sinirleniyo alustrsnlar nasil ysptinz
Canim hepatit ilk doz dogumdan sonra hemen yapiloy zaten.2. Dozu da 1aylik oldugunda.aile hekimliginde yaptirdikCanım Aşı günümüz bugündü bizim bir ayımız doldu da tek doz yaptılar acaba ne aşısıydı sormadım, ama 2 doz değildi hepatit filan sanmam siz nerde yaptıdrbız