- 19 Aralık 2013
- 2.550
- 932
- 108
- Konu Sahibi Hedef65tir
- #63.161
Aminnnnnnn aminnnnnay hadi insallahozlettiler bebisler kendilerini artik kucaklamak istiyorum bebisimi
Allahim nolur sagsalim kavustur bizi fazla bekletmeden
![Kalp Kalbe Karşıymış :KK200: :KK200:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk200.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminnnnnnn aminnnnnay hadi insallahozlettiler bebisler kendilerini artik kucaklamak istiyorum bebisimi
Allahim nolur sagsalim kavustur bizi fazla bekletmeden
ne kadar sakin olmaya calissamda olmuyor epresyona girmek uzereyim desem yeridir yani sanki hep hamile kalicakmisim gibi geliyorAminnnnnnn aminnnnn![]()
Ayniuiz cnm.bnde esime diyorum omrumun sonuna kdr boyle gidicek sanirim bu cocuk cikmicak.insallh bizde sagliklica alirz kucagimiza bebislerimizi.cok zormus beklmk gerckten bunldim.ne kadar sakin olmaya calissamda olmuyor epresyona girmek uzereyim desem yeridir yani sanki hep hamile kalicakmisim gibi geliyor![]()
Senin kontrol ne zmn cnm.doktr ne dedine kadar sakin olmaya calissamda olmuyor epresyona girmek uzereyim desem yeridir yani sanki hep hamile kalicakmisim gibi geliyor![]()
O ıkındıkça ben sıkılıyom vallaoyy maşallah canım..bizde bütün gece fonda ıkınma uyumaya çalışıo..onun kıvrandığını görünce uyku tutmuyo gerçi hiç bişey de vermiyrm bakalım bi kaç gün daha denicem böyle
Gazı olunca bnmki öyle oluyorKızlar kabus gibi bi gece geçirdik bebeğimi yine iki saatte bir kendim uyandırdım ama çok sinirli kalktı yine memeyi tutamadı bir türlü elleri ayaklarıyla hep itiyorağlaya ağlaya uyudu galan aç karnına
rüyamda bilr Ağladım Allah'ıma dua ediyorum bebeğime bakabilme gücü versin bana diye. Sütlerim akıp gidiyor ama bebişim aç
napıyım? Üç gündür çok iyiydik hep emiyordu bugün ne oldu anlamadım. Sizce çenesi falan Güçlendikçe bu sorunu halledebilirmiyiz? Bide meme ucu emzirirken yumuşakmı sert mi Olmalı?
Kızlarrr merhabaaa. nasılsınızzz ??? Eskisi gibi yazamaz oldum ama sık sık takip ediyorum yine de. Sanırım bebişlerin düzenine alışınca yine artar konuşmalar
Emzirme de malesef çok sorun yaşıyoruz. Sütüm az gelio, kafama taktıkça iyice azalıo. Kızım biberona alıştı, sarılık tehlikesi vardı mama vermek zorunda kaldık. Şimdi memede tutmak neredeyse imkansız. Bigün alıo, bigün çığrış bağrış evde kıyamet kopuodoktorum önce 5 dk her 2 memeyi emzir sonra mama ver doyuncaya kadar dio
napıcağımı şaşırdım . İlk günler her gün ağlıodum hatta vücut direncim düştü. Enfeksiyon kapmışım , 1 gün hastanede yattım. Sonra anladım ki önce benim akıl ve beden sağlığım yerinde olucak sonra bebeğime bakıcam :)
Şimdi daha iyiyiz . İstedikçe emziriyorum , sütüm az ama sağıyorum.geldiği kadarını bebeğime veriyorum.
Humana ,milupa, lactabol , mamipower içmediğim şey kalmadı. Isırgan otu çayı içiyorum. Tahin yiyorum. Ama artıramadım bi türlü
Bunun dışında çok şükür bi sorunumuz yok. Birbirimize alışıyoruz.Her gün büyüyo kuzum günüm onun her anını fotoğraflamakla geçio resmen :) kendime aynada bakasım yok , okadar bakımsızım
sanırım şu 40 çıkınca ikimizde daha rahat olucaz.
Süt konusunda tavsiyesi olan varsa bekliyorum![]()
Allahım maşallah paşaya :) bizimkiler de abisi kadar olcak da görcez inş :)Doktordan geldik bebişimiz 5 kilo olmuş 57cm boyu çok iyi gelişmiş dedi
Sağ böbreğinde Genişleme varmış 3.4 kadar dedi çok önemli değil normale döner dedi
Gaz için değişik bi ilaç verdi bulamadık Tahtakale eczanesine bakıcaz inş fayda eder bu ilaç
Habire ıkınıyo yawrum.
Grçmiş olsun canım. Yılma inatla emzir :) bol bol su iç. Süt için en önemlisi o. Günde 4-5 litrye kadar çıkabilirmisiz yaz olduğu için.Kızlarrr merhabaaa. nasılsınızzz ??? Eskisi gibi yazamaz oldum ama sık sık takip ediyorum yine de. Sanırım bebişlerin düzenine alışınca yine artar konuşmalar
Emzirme de malesef çok sorun yaşıyoruz. Sütüm az gelio, kafama taktıkça iyice azalıo. Kızım biberona alıştı, sarılık tehlikesi vardı mama vermek zorunda kaldık. Şimdi memede tutmak neredeyse imkansız. Bigün alıo, bigün çığrış bağrış evde kıyamet kopuodoktorum önce 5 dk her 2 memeyi emzir sonra mama ver doyuncaya kadar dio
napıcağımı şaşırdım . İlk günler her gün ağlıodum hatta vücut direncim düştü. Enfeksiyon kapmışım , 1 gün hastanede yattım. Sonra anladım ki önce benim akıl ve beden sağlığım yerinde olucak sonra bebeğime bakıcam :)
Şimdi daha iyiyiz . İstedikçe emziriyorum , sütüm az ama sağıyorum.geldiği kadarını bebeğime veriyorum.
Humana ,milupa, lactabol , mamipower içmediğim şey kalmadı. Isırgan otu çayı içiyorum. Tahin yiyorum. Ama artıramadım bi türlü
Bunun dışında çok şükür bi sorunumuz yok. Birbirimize alışıyoruz.Her gün büyüyo kuzum günüm onun her anını fotoğraflamakla geçio resmen :) kendime aynada bakasım yok , okadar bakımsızım
sanırım şu 40 çıkınca ikimizde daha rahat olucaz.
Süt konusunda tavsiyesi olan varsa bekliyorum![]()
Sağol teşekkür ederiz Görürsünüz inş canım yaAllahım maşallah paşaya :) bizimkiler de abisi kadar olcak da görcez inş :)
Bugün tam 15lik kuzum benim :)Sağol teşekkür ederiz Görürsünüz inş canım ya
Çok çabuk büyüyorlar bak 33 gün oldu bizim. Siz nekadar oldunuz?
Canım ben hip süt çayı içtim. 3lt su. Her emzirmeden sonra 15er dakika sağdım. Bide rezene çayı ama sallama değil tohum.
Bol bom su iciyorum rezene de iciyorum doyuyo oglum galiba ama gogusleeim hep yumusak :/Grçmiş olsun canım. Yılma inatla emzir :) bol bol su iç. Süt için en önemlisi o. Günde 4-5 litrye kadar çıkabilirmisiz yaz olduğu için.
Yumuşak olması boş olduğu anlamına gelmezBol bom su iciyorum rezene de iciyorum doyuyo oglum galiba ama gogusleeim hep yumusak :/
kızlar ben göğüs ağrısından kurtulamadım![]()
2 gündür ağla ağla her emzirmede ne yapacağımı şaşırdım. emdikçe ağlıyorum. pazartesi gününde beri sağmayı bıraktım çünkü biberona alışıyordu, sağlık ocagındaki hemsireye gittim doğru emiyor bebeğin dedi gösterdi. memeyi emerken arada kafasını geriye çekiyor bırakıyor bırakıyor sonra geri alıyor, sizinkiler de oyle yapıyor mu yoksa agızlarına aldıklarında doyana kadar emiyorlar mı?? oyle yapınca daha da çok göğüs uçlarım acıyor resmen acıyı beynimde hissediyorum
denemediğim krem kalmadı, bugün de kantaron yagı sürdüm bakalım iyi gelsiiin ne oluuuuur
sizinkiler boyle agrıyıp geçti mi? geçecek mi gerçekten bu kadar acıdan sonra şuan hiç geçmeyecek gibi geliyor
Iyi aksamlar kizlar,
Pazar sabahi 4te sancim basladi, pazartesi sabahi 07.35 de dogum yaptim.
Sancilar uzun sursede dogum 20 dakika surdu.
Asla unutmayacagim bi gun
40 hafta 4 gun hamileyken geldi kizim..
Dogumu yaklasmis olanlara rabbim kolaylik versin, Allah herkese nasib etsin insallah.