• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Kizlar merhaba nasilsiniz biz bugun 8gunluk olduk oglum sarilik oldu hastanede yattik dustu baya ama cok halsiZ dr.normal yavas atar dedi sizde de boylemi oldu havada asiri sicak oda bayiyo

kızlar ben göğüs ağrısından kurtulamadım:KK34: :KK43::KK43: 2 gündür ağla ağla her emzirmede ne yapacağımı şaşırdım. emdikçe ağlıyorum. pazartesi gününde beri sağmayı bıraktım çünkü biberona alışıyordu, sağlık ocagındaki hemsireye gittim doğru emiyor bebeğin dedi gösterdi. memeyi emerken arada kafasını geriye çekiyor bırakıyor bırakıyor sonra geri alıyor, sizinkiler de oyle yapıyor mu yoksa agızlarına aldıklarında doyana kadar emiyorlar mı?? oyle yapınca daha da çok göğüs uçlarım acıyor resmen acıyı beynimde hissediyorum o_O
denemediğim krem kalmadı, bugün de kantaron yagı sürdüm bakalım iyi gelsiiin ne oluuuuur
sizinkiler boyle agrıyıp geçti mi? geçecek mi gerçekten bu kadar acıdan sonra şuan hiç geçmeyecek gibi geliyor
Canım ben de 2 yıl emzirenler nasıl emziriyor ben 6 ay bile dayanamam bu ağrılara dedim öyle mi ağrır öyle mi sızlar anlatamam ama sütüm artınca bebek azıcık çekince neredeyse genzine sıçrayacak kadar süt geliyor ve yaralarım iyileşti önce şimdi zerre kadar ağrı yok merak etme geçecek mesele süt miktarı. Emzirme tekniği felan değil. Süt az olunca bebek çok asılıyor ve yara oluyor sütünü arttırmak için yediğin şeylere dikkat et yeter bence

Bak hipi denememiştim onu da deniyeyim canım :)) suyu da bazen ihmal ediyorum 2lt falan içiyorum. Rezeneyi de sallama içiodum tohum olarak içeyim. Süt için herşeyi denerim :)) umarım artar bebeğime yeter.

İnşallah artar canım. Bol bol süt olsun

kirgincicekler kirgincicekler ve MinikKelebegimm MinikKelebegimm . Ben.hala dogurmadim :KK43: sizde durumlr nedr sancim fln.hic biseyim yok.ogln sonuna gidicem hastaneye ne dicek bilmiyorum.
bende de bir gelisme yok kuzum :KK61: bizim kizlar ammada nazli ciktilarş insaallah guzel haberlerle donersin haber etmeyi unutma benim kontrolum yarin kasilmalar disinda pek belirtim yok bide affedersin ishal sorunum var

bende de bir gelisme yok kuzum :KK61: bizim kizlar ammada nazli ciktilarş insaallah guzel haberlerle donersin haber etmeyi unutma benim kontrolum yarin kasilmalar disinda pek belirtim yok bide affedersin ishal sorunum var
inşallah cnm.bnm doktorda yok pzrtesi randevusuda yok nolck bilmiom.inşllh açılma fln vardr yada ne bilim doğum olur eksik dilekte dilemk istemiorum.Allah yardımcımız olsun çok yoruldum sıcaklar koca bi göbek:KK61:.bazen ishal doğumu tetikliyo diyolr ama bilmiom tabi bnm kızın yerimigenişledi nedr durmuyoiki gündr bugün sabh sakin.ağırlaşmadımda zıpla deseler koca göbekle zıplıcam gelsinlerartık sağlıcakla:KK42:

Sizleri takip ediyorum dogum hikayelerini okuyorum bazen ))cnm ishal doguma yakin olabiliyomus vucut kendini temizliyo olabilir sizlerde dogurun hayirlisiyla sizlerinde hikayelerinizi okuyalim insallah:KK46::KK46::KK49:

Doktordan geldik bebişimiz 5 kilo olmuş 57cm boyu çok iyi gelişmiş dedi
Sağ böbreğinde Genişleme varmış 3.4 kadar dedi çok önemli değil normale döner dedi
Gaz için değişik bi ilaç verdi bulamadık Tahtakale eczanesine bakıcaz inş fayda eder bu ilaç
Habire ıkınıyo yawrum.
Allah geçmiş etsin canım sana birşey soracaktım bende Oğlumu Sünnet ettirdim yenidoğan diye dikişsiz yapıldı ama uç kısmı ayrı duruyor bitişmedi yapışmadı doktor normal dedi yapışacak dedi ilerleme kaydetmedik ama seninde usame bebek öylemiydi birde bezlitutun dedi havalandırsak mı dedim sen nasıl yaptın

Gunaydin...gazli bebek sahipleri , kucagimda gazini kesinlikle cikartmayi beceremiyorum deli olucam :) birsure kucagimda dik tutup sonra duz zemine yuzustu yatiriyorum sirtini oyle sivazliyorum o da debelene debelene alttan ustten gaz cikariyo :) aklinizda bulunsun birde yuzustu yatinca cok guzel uyuyo uzun ve huzurlu kipirdanmadan :)

Allah geçmiş etsin canım sana birşey soracaktım bende Oğlumu Sünnet ettirdim yenidoğan diye dikişsiz yapıldı ama uç kısmı ayrı duruyor bitişmedi yapışmadı doktor normal dedi yapışacak dedi ilerleme kaydetmedik ama seninde usame bebek öylemiydi birde bezlitutun dedi havalandırsak mı dedim sen nasıl yaptın
Sağol canım
Usameninde lazerle kesim oldu ama Uç kısımlerını birer dikişle tutturmuşlardı ipler vardı antibiyotik krem sürdüm 1 haftada ipler düştü. Ben hep bezli tuttum. Bu sıcakta havalandır istersen bana doktor bezli işimize gelir daha kolay iyileşiyor mikrop kapmıyo dedi

Gunaydin...gazli bebek sahipleri , kucagimda gazini kesinlikle cikartmayi beceremiyorum deli olucam :) birsure kucagimda dik tutup sonra duz zemine yuzustu yatiriyorum sirtini oyle sivazliyorum o da debelene debelene alttan ustten gaz cikariyo :) aklinizda bulunsun birde yuzustu yatinca cok guzel uyuyo uzun ve huzurlu kipirdanmadan :)
Gaz deme hertürlü şeyi deniyorum benimki hep ıkınıyo. Emdikten sonra sorun yok ağzından rahat çıkarıyo bağırsakta ki sorun emerken çok acele emiyo hava yutuyo farkediyorum
Yeni bi ilaç verdi doktorumuz herbacol drap diye bakalım iki defa kullandık daha anlaşılmadı

Sağol canım
Usameninde lazerle kesim oldu ama Uç kısımlerını birer dikişle tutturmuşlardı ipler vardı antibiyotik krem sürdüm 1 haftada ipler düştü. Ben hep bezli tuttum. Bu sıcakta havalandır istersen bana doktor bezli işimize gelir daha kolay iyileşiyor mikrop kapmıyo dedi
Günaydın canım... Bizde 19 günlük olduk.. Doğum yaptığım hastane 3 aydan önce yapmıyor sünnetini. Sen yaptırdığın yerden memnun kaldın sanırım nerde yaptırdın? Bide sen tecrübeli annesin bilirsin... Kakamız 4-5 gündür çok sulu bizim... Böyle fışkırır gibi çıkıyor. Baya sulu sulu yani. Önceden daha kıvamlıydı. Ama ateş istahsızlık yok... İshalmi acaba? Doktoramı gitsek bugün

Gaz deme hertürlü şeyi deniyorum benimki hep ıkınıyo. Emdikten sonra sorun yok ağzından rahat çıkarıyo bağırsakta ki sorun emerken çok acele emiyo hava yutuyo farkediyorum
Yeni bi ilaç verdi doktorumuz herbacol drap diye bakalım iki defa kullandık daha anlaşılmadı
Ben hava yutmasin diye uzerine yatar gibi emziriyorum yani iki buklum tek parmagimla burun deligini acik tutuyorum okadar ..burundan asagisini mememle kapliyorum yani yastik kapatir gbi :)

Gunaydiiiiiin temmuz ayının güzel gönüllü annelerini.Ben tam günümde temmuzun 2sinde doğum yaptim.Aşağı yukarı biliyorsunuz kesinlikle doğar doğmaz olur yada bitkisel hayatta yaşar deniliyordu.Oğulcuğum şiddetli hidrosefali ile doğdu ertesi gun sant ameliyatıoldu su an normal bebek ggörüntüsüne çok yakın çok sukur eli ayağı hareketli çok güzel emiyo herşeyi normal gibi yanı ama Dr lar zihinsel engelli olur diyolar.En guzelini Rabbim bilir Tevekkül ettim bana mucizemi lutfetti.Su an hala hastanedeyiz sızıntı oldu dikiş tutmadı gibi problemlerimiz oluyo ama en önemlisi enfeksiyon riski beyin sıvısı aldılar enfeksiyon yoksa daha çabuk normal hayata doncez.Çok duanizi aldik.Hala zor günler geçiriyoruz ve dualarinizi bekliyoruz. Hepiniİn wvlatlati hayirli uzun omurlu olsun henüz kavuşmamış ilanlara bir avazda kolay ve hayili dogumlar diliyorum.cok giremiyorum ne hallerdesiniz hic bilmiyorum.Umarim iyi ve mutlusunudur.Herzaman aklimda ve fualarimdadiniz.Destek ve dualariniz icin tekrar tesekkur ederim.Hakkınızı helal edin Allaha emanet olun

Gunaydiiiiiin temmuz ayının güzel gönüllü annelerini.Ben tam günümde temmuzun 2sinde doğum yaptim.Aşağı yukarı biliyorsunuz kesinlikle doğar doğmaz olur yada bitkisel hayatta yaşar deniliyordu.Oğulcuğum şiddetli hidrosefali ile doğdu ertesi gun sant ameliyatıoldu su an normal bebek ggörüntüsüne çok yakın çok sukur eli ayağı hareketli çok güzel emiyo herşeyi normal gibi yanı ama Dr lar zihinsel engelli olur diyolar.En guzelini Rabbim bilir Tevekkül ettim bana mucizemi lutfetti.Su an hala hastanedeyiz sızıntı oldu dikiş tutmadı gibi problemlerimiz oluyo ama en önemlisi enfeksiyon riski beyin sıvısı aldılar enfeksiyon yoksa daha çabuk normal hayata doncez.Çok duanizi aldik.Hala zor günler geçiriyoruz ve dualarinizi bekliyoruz. Hepiniİn wvlatlati hayirli uzun omurlu olsun henüz kavuşmamış ilanlara bir avazda kolay ve hayili dogumlar diliyorum.cok giremiyorum ne hallerdesiniz hic bilmiyorum.Umarim iyi ve mutlusunudur.Herzaman aklimda ve fualarimdadiniz.Destek ve dualariniz icin tekrar tesekkur ederim.Hakkınızı helal edin Allaha emanet olun

Hep aklımdaydın canım. Çok şükür Rabbim Mustafanı kucağına almayı nasip etmiş. İnşallah ileridede hiç bir sıkıntısı olmadan delikanlı olduğu günleri görürsün. Bu sıkıntılı günlrride tez zamanda atlatınn canım. Rabbim yar ve yardımcın olsun

Canımmm... Hepimizin aklı sendeydi... Sonsuz şükürler olsun rabbime çok çok çok sevindim... Miniğin çok daha iyi olacak inşallah... Bu güzel cumada yine dualarımızda olacaksın inşallah... Bizi habersiz bırakma canım...

Günaydın canım... Bizde 19 günlük olduk.. Doğum yaptığım hastane 3 aydan önce yapmıyor sünnetini. Sen yaptırdığın yerden memnun kaldın sanırım nerde yaptırdın? Bide sen tecrübeli annesin bilirsin... Kakamız 4-5 gündür çok sulu bizim... Böyle fışkırır gibi çıkıyor. Baya sulu sulu yani. Önceden daha kıvamlıydı. Ama ateş istahsızlık yok... İshalmi acaba? Doktoramı gitsek bugün
Özel muayenehanede yaptırdık Fatih'te salih bey yaşlıca bi adam dualar okuyarak yaptı.memnunum yani bi sorun yaşamadım 1 saat çok ağladı sonra sesi çıkmadı.
Anne sütü aldığı için normal canım sulu yapması benimkide şuan öyle yapıyo. Bazen dediğin gibi daha kıvamlı oluyo. Normal yani.

Rabbim dahada iyi etsin senden haber bekliyorduk topikçe bizi haberdar ettiğin için sağol canım biranönce toparlanıp evinize gidersiniz umarım inş. Allah anneli babalı büyütsün mustafamızı ;)

Özel muayenehanede yaptırdık Fatih'te salih bey yaşlıca bi adam dualar okuyarak yaptı.memnunum yani bi sorun yaşamadım 1 saat çok ağladı sonra sesi çıkmadı.
Anne sütü aldığı için normal canım sulu yapması benimkide şuan öyle yapıyo. Bazen dediğin gibi daha kıvamlı oluyo. Normal yani.
İğne felan vurdularmı nasıl oldu? Biraz anlatırmısın? Oh kakasına rahatladım:) bide yüzünde minik minik sivilceler çıktı napsamki?

Back