• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Bu konuda en sanslisi benim herhalde erzurumun bu serin havasi ve evimin de kuzeye bakmasiyla oglumu kisa kollularla gezdiremiyorum cok sukur oyle bir sorunumuzda olmadi tek sorunumuz goguslerimin yumusak olmasi :KK43: oglumun doymasi
Şanslısın inan sıcak hava çok zor :(
Canım için rahat olsun doyuyodur doymayan çocuğun ağlamasını durduramazsın ilk kızımda yaşadım çok kötü
Benimde göğüslerim yumuşak ama sızlıyor süt doluyo bebekler Büyüdü kuvvetli çekiyo sertleşmiyo o yüzden. Sen böyle stres yaparsan cidden doymuycak ama kızıyorum bak:KK20:

aynı durumdayız :) doktor çok giydirme kısa kollu olsun dedi diye üst tek badi altı ince bir ayaklı pijama.
ama yine de kızarıyo her yeri, kafası, kulağı, vücudu isilik hep.
bir de kafasının arkasında ensesinde kulaklarının hemen alt tarafında mercimek büyüklüğünde hareketli bezeler farkettim. dr kontrolünden sonra olduğu için soramadım da, sizinkilerde de var mı? internette araştırdım kötü bi şey değil gibi ama içim rahat etmedi.
Aynen heryeri kıpkırmızı bide Bizimde kulak memesinde öyle beze gibi bişeyler oldu hepsi sıcaktan kolumuza yatırıp emziriyoruz pişiyo kafasını koyduğu taraf
Ben tek bi Sıfır kol badi ve çorapla tutuyorum.

Camasir, yemek, temizlik , kizi okula gotur getir , evcilik oyna e arada kalan zamanlarda garibim bebek nasibini aliyor iste:):) gunler nasil geciyor anlamiyorum bile:) herhalde annemler gelince tatil olacak bana !!! Saat 9 ben uykuya gidiyorum zaten. Esimi ozlediiiim! Soyle oturup iki cumle kuramadik iki haftadir:) neyse eylulde tatil planlarimizi yaptik onu bekliyoruz heyecanla simdi. Canim burasida aylardir cok sicak ama neyseki evlerde merkezi klima sistemi var buz gibi:) o acidan sansliyiz burda yoksa emzirirken dedigin gibi insan yapis yapis olur:KK43:
Allah yardımcın olsun senin işinde zor yabancı yer annenler gelince tadını çıkar doyasıya. Aynen ya eşimle çay yapıp film izlerdik o nargile içerdi semaverde çay demlerdi :))) 3 Ay'ı atlatsak normal düzene döneriz artık ;) valla negüzel sizin oralar ya merkezi sistem olması
benim evde klima yok almaya kalktık güzel bişey çok pahalı şurda 1 Ay'ı atlatsak serinleriz alma dedim

Tatil bende istiyom bidaha ama bu sefer deniz veya havuz öyle bi tatil :KK53: şuanda zor gibi ama belli mi olur ;)

Doktordan geldik bebişimiz 5 kilo olmuş 57cm boyu çok iyi gelişmiş dedi
Sağ böbreğinde Genişleme varmış 3.4 kadar dedi çok önemli değil normale döner dedi
Gaz için değişik bi ilaç verdi bulamadık Tahtakale eczanesine bakıcaz inş fayda eder bu ilaç
Habire ıkınıyo yawrum.

Bnde canim.yarin.kontrolum var nolck bilmiyorum .Allah yardimcimiz olsunn cnm.bnmki dun.cok harejet etti gece sanki cikicak alttan .ama ne su ne nisan yok bekliyoruz :KK43:
benimde hicbir fikrim yok bir belirtim olsada umutlansam en azindan o da yok yarin gunumuz doluyo tatlim ne yapcaz :KK51:

benimde hicbir fikrim yok bir belirtim olsada umutlansam en azindan o da yok yarin gunumuz doluyo tatlim ne yapcaz :KK51:
Beklesek kakasini fln yermi iyice kilo alir norml olsada zor olur diyorum.beklemesek acaba bebegim gelirmiydi bi iki gune diye dusunuyorum napcm bnde bilmiyorum canim :( yarin bna acikligin var kafasi inmedi derse napsam diyorum.komsunuzda diyo hic zorlma ol sezeryan zorlnirsin.iri gbi diyo .dua ediyorum gelsin sagliklica diye wlden baska bisey gelmiyor :KK43::KK61:

Sağ böbreğinde Genişleme varmış 3.4 kadar dedi çok önemli değil normale döner dedi
Gaz için değişik bi ilaç verdi bulamadık Tahtakale eczanesine bakıcaz inş fayda eder bu ilaç
Habire ıkınıyo yawrum.[/QUOTÇ
Habire ıkınıyo yawrum.
Canım sen tecrübelisiz bana bir akıl ver. Sütüm çok yoğun geliyor ama bebeğime bir türlü tutturamıyorum her emzirme seansı bir kabusa dönüştü memeyi tutamıyor ağlıyor da ğlıyır morarıyor resmen. Bende sinirden ağlıyoru beceremiyorum anne Olmayı diye :(
Hele geceleri Olmasın istiyorum tam. Iki buçuk saat meme tutturmaya çalıştığımı biliyorum., geçen bir üç gün çok iyiydik her verdiğimde tutuyordu ama şimdi gene başa döndük.sence bebiş büyükçe çenesi Güçlendikçe
Düzelirmi? Bi akıl istiyorum senden :(

Habire ıkınıyo yawrum.
Masallah tosunumuza :)

Beklesek kakasini fln yermi iyice kilo alir norml olsada zor olur diyorum.beklemesek acaba bebegim gelirmiydi bi iki gune diye dusunuyorum napcm bnde bilmiyorum canim :KK43: yarin bna acikligin var kafasi inmedi derse napsam diyorum.komsunuzda diyo hic zorlma ol sezeryan zorlnirsin.iri gbi diyo .dua ediyorum gelsin sagliklica diye wlden baska bisey gelmiyor :KK43::KK61:
Canim benim bebegim de 38. Haftada 3.500 kiloydu doktor iki haftaya normal olursan 4 u gecer dedi iri oluyordu anacim zaten sezeryan oldum ben dogduki 3 kilo sok oldum bir de iki doktor da oyle demisti hic belli olmuyor yani sen normale odaklaniyorsun sezeryan da kotu degil ben cok cabuk toparlandim agrim vardi ama ogluma hep kendim baktim

Kzlar benim sütüm yetmiyo mamada veriyorum aranzda mama veren varmi cok canm skiliyo bu duruma sut arttrici cay da iciyorum bol su da ama da yeticek kadar cogalmadi .s
CNN mama iyice azaltır ama sütünü :(bnmde çık azdı ama şimdi epey var doktor bana bir kadın 2 bebek emzirwcek süt üretir dedi, yeterki sabr etsin

Habire ıkınıyo yawrum.

oyy maşallah canım..bizde bütün gece fonda ıkınma uyumaya çalışıo..onun kıvrandığını görünce uyku tutmuyo gerçi hiç bişey de vermiyrm bakalım bi kaç gün daha denicem böyle

Canim benim bebegim de 38. Haftada 3.500 kiloydu doktor iki haftaya normal olursan 4 u gecer dedi iri oluyordu anacim zaten sezeryan oldum ben dogduki 3 kilo sok oldum bir de iki doktor da oyle demisti hic belli olmuyor yani sen normale odaklaniyorsun sezeryan da kotu degil ben cok cabuk toparlandim agrim vardi ama ogluma hep kendim baktim
Biliyorum cnm .artik saglikli olsunda bnde korkuyorum sezeryandan .hadi bnada bisey olursa korkusu oluyo hos ikisinde de var risk. Yarin belli olur sanirim ya pazartesi kndi doktrum yapr sezeryan.yada cmrtesi fln yatisim olur .Allahim sagliklica kavusmayi bnada nasip etsin insallhh

Aynen canimm sabrediyoruz muradimizada ercz insallhh .valla bn boyle beklicemi dusunmemistim.
Kızlar boşverin karnımızdaykrnndaha rahatız, eninde sonunda doğacaklar siz en iyisi deliksiz uykuların tadını Çıkarın.. En özlediğim şey ;)

Beklesek kakasini fln yermi iyice kilo alir norml olsada zor olur diyorum.beklemesek acaba bebegim gelirmiydi bi iki gune diye dusunuyorum napcm bnde bilmiyorum canim :KK43: yarin bna acikligin var kafasi inmedi derse napsam diyorum.komsunuzda diyo hic zorlma ol sezeryan zorlnirsin.iri gbi diyo .dua ediyorum gelsin sagliklica diye wlden baska bisey gelmiyor :KK43::KK61:
bende dogumdan baska bisey dusunemez oldum uykularim kaciyor kabus falan gorur oldum:KK61: benimde hic bu kadar bekleyecegim aklima gelmezdi bebisler oyun oynadi bize bizde yedik :KK48:

bende dogumdan baska bisey dusunemez oldum uykularim kaciyor kabus falan gorur oldum:KK61: benimde hic bu kadar bekleyecegim aklima gelmezdi bebisler oyun oynadi bize bizde yedik :KK48:
:)) aslan burcu lar ya dedigim dedik diyolr.biz gel dedikce dikiyo bizimki totosunu :) valla bnde artik emziriyorum gazi var napim fln muhabbetine gecmk istiyorum :)

:)) aslan burcu lar ya dedigim dedik diyolr.biz gel dedikce dikiyo bizimki totosunu :) valla bnde artik emziriyorum gazi var napim fln muhabbetine gecmk istiyorum :)
ay hadi insallah :KK46:ozlettiler bebisler kendilerini artik kucaklamak istiyorum bebisimi :KK61: Allahim nolur sagsalim kavustur bizi fazla bekletmeden

Back