- 13 Kasım 2014
- 830
- 633
- 53
- Konu Sahibi Hedef65tir
- #63.121
iyi akşamlar güzel anneler ![Kalp Kalbe Karşıymış :KK200: :KK200:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk200.png)
bizde eşim ve kızlarımla kaçamak yaptık 3 gün tatil yaptık geldik..kızımla ilk uzun yolumuzu yaptık 6 saatlik yola 8 saatte gittik ama olsun yazı tatilsiz geçirdik demeyelim
herkes iyidir umarım..doğum yapanlar varsa hayırlı olsun.yapmış olanlarda iyidir umarım ![KK66 ;) ;)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
bu arada benim de çok az oluyor kanamam..ama kızımda da birden artmıştı tedbiri elden bırakmayın..bi gün çok 5 gün az gelebilir..
dikişlerim de ilk günler çok ağrıdı ama 7. gün hissetmemeye başladım ben de çok şaşırdım nasıl bu kadar çabuk geçti diye ama şükür şimdi 20 günlüğüz hiç hissetmiyorum maşallah![KK66 ;) ;)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
![Kalp Kalbe Karşıymış :KK200: :KK200:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk200.png)
![Kalp Kalbe Karşıymış :KK200: :KK200:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk200.png)
![KK48 :KK48: :KK48:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk48.gif)
![KK66 ;) ;)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
bu arada benim de çok az oluyor kanamam..ama kızımda da birden artmıştı tedbiri elden bırakmayın..bi gün çok 5 gün az gelebilir..
dikişlerim de ilk günler çok ağrıdı ama 7. gün hissetmemeye başladım ben de çok şaşırdım nasıl bu kadar çabuk geçti diye ama şükür şimdi 20 günlüğüz hiç hissetmiyorum maşallah
![KK66 ;) ;)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)