- Konu Sahibi Hedef65tir
- #63.201
Kizlar oglum kusuyor emdikten sonra bazden boyle curmuklu bazende curmukle karisik sutu kusuyor az evvel emdikten sonra daha fazla kustu 10 dkka emdi emmedi yani ne emdiki fazlasini cikaryor diye dusunuyorum ![Mad :@ :@](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk27.gif)
![Mad :@ :@](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk27.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ya çok zor bi süreç..benim de çok kötüydü 1 gün sağdım sonra da göğüs ucuyla emzirdim baya azaldı..geçen aparatsız emzireym dedim yine başladı çok acımaya yine aparatla emzirdim.şimdi gündüz direk meme veriorum acıyor ama yara olmayacak gibi inşallah..
kullandıklarım: garmastad , kendi sütümü sürdüm , bi de m ile başlayan bi krem hatırlayamadım..inşallah geçer senin de..geçiyo da biraz zaman alıyor
Allah geçmiş etsin canım sana birşey soracaktım bende Oğlumu Sünnet ettirdim yenidoğan diye dikişsiz yapıldı ama uç kısmı ayrı duruyor bitişmedi yapışmadı doktor normal dedi yapışacak dedi ilerleme kaydetmedik ama seninde usame bebek öylemiydi birde bezlitutun dedi havalandırsak mı dedim sen nasıl yaptın
bizimkine iğne vurmuşlardı hafif uyuşturması için kesilirken, ama sonra bir acısı olmadı bezin içerisinde iyileştiİğne felan vurdularmı nasıl oldu? Biraz anlatırmısın? Oh kakasına rahatladım:) bide yüzünde minik minik sivilceler çıktı napsamki?
Tabi iğne vururken canı yandı yawrumun zaten çok ağladı o ilk saat eşime ağzıma geleni saydımİğne felan vurdularmı nasıl oldu? Biraz anlatırmısın? Oh kakasına rahatladım:) bide yüzünde minik minik sivilceler çıktı napsamki?
Yüzündeki sivilceler bizdede var banyo yapınca bembeyaz oluyo sonra emerken felan terliyo gene oluyo kırmızı kırmızıİğne felan vurdularmı nasıl oldu? Biraz anlatırmısın? Oh kakasına rahatladım:) bide yüzünde minik minik sivilceler çıktı napsamki?
Canım hiç endişelenme normal bunlar benimkide öyle yapıyoKizlar oglum kusuyor emdikten sonra bazden boyle curmuklu bazende curmukle karisik sutu kusuyor az evvel emdikten sonra daha fazla kustu 10 dkka emdi emmedi yani ne emdiki fazlasini cikaryor diye dusunuyorum![]()
Canım hiç endişelenme normal bunlar benimkide öyle yapıyo![]()
Normal canım benimki çok sık emiyo Karnı doysa gözü doymuyo ben anlıyorum fazla emdiğini hooop Peşine kusuyo 3 ten fazla kusuyo yani daha dün götürdüm normal dedi.benim oğlumda günde 3 sefer falan kusuyor emdikten sonra normaldir demi oda
Normal canım benimki çok sık emiyo Karnı doysa gözü doymuyo ben anlıyorum fazla emdiğini hooop Peşine kusuyo 3 ten fazla kusuyo yani daha dün götürdüm normal dedi.
Benim oğlumda da çıkıyo çabucak geçiyo tekrar çıkıyo banyodan sonra geçiyo ama kısa süre sonra yine çıkıyo bencekızlar merhaba bir sorum olucaktı.benim kzıımın yüzünde beyaaz beyaz akne gibi sivilce gibi şeyler cıktı.bayada cogaldı.bunun ıcın bıldıgınız bır yöntem varmıdır.yardımcı olurmusunuz
Gunaydiiiiiin temmuz ayının güzel gönüllü annelerini.Ben tam günümde temmuzun 2sinde doğum yaptim.Aşağı yukarı biliyorsunuz kesinlikle doğar doğmaz olur yada bitkisel hayatta yaşar deniliyordu.Oğulcuğum şiddetli hidrosefali ile doğdu ertesi gun sant ameliyatıoldu su an normal bebek ggörüntüsüne çok yakın çok sukur eli ayağı hareketli çok güzel emiyo herşeyi normal gibi yanı ama Dr lar zihinsel engelli olur diyolar.En guzelini Rabbim bilir Tevekkül ettim bana mucizemi lutfetti.Su an hala hastanedeyiz sızıntı oldu dikiş tutmadı gibi problemlerimiz oluyo ama en önemlisi enfeksiyon riski beyin sıvısı aldılar enfeksiyon yoksa daha çabuk normal hayata doncez.Çok duanizi aldik.Hala zor günler geçiriyoruz ve dualarinizi bekliyoruz. Hepiniİn wvlatlati hayirli uzun omurlu olsun henüz kavuşmamış ilanlara bir avazda kolay ve hayili dogumlar diliyorum.cok giremiyorum ne hallerdesiniz hic bilmiyorum.Umarim iyi ve mutlusunudur.Herzaman aklimda ve fualarimdadiniz.Destek ve dualariniz icin tekrar tesekkur ederim.Hakkınızı helal edin Allaha emanet olun
Kizlar merhaba nasilsiniz biz bugun 8gunluk olduk oglum sarilik oldu hastanede yattik dustu baya ama cok halsiZ dr.normal yavas atar dedi sizde de boylemi oldu havada asiri sicak oda bayiyo
Bnm bebeğimde feci kusuyor, bazan 1 su bardağına yakın diyelirim ama çok emiyor ,sAbırım ondanKizlar oglum kusuyor emdikten sonra bazden boyle curmuklu bazende curmukle karisik sutu kusuyor az evvel emdikten sonra daha fazla kustu 10 dkka emdi emmedi yani ne emdiki fazlasini cikaryor diye dusunuyorum![]()
Olurken öyle dalmışımki:) resmen ömere iğne vurdular yatırdılar kestiler hatta ben duramadım babası durup onunla konuştu felan ben bu arada içerde ağladımTabi iğne vururken canı yandı yawrumun zaten çok ağladı o ilk saat eşime ağzıma geleni saydımkeşke yaptırmasaydık diye ama geçti gitti bak
Gittik yatağa yatırdım altını açtı yardımcı hanım bi tanede genç biri vardı oda tutuyormuş keserlerken başında durmadım içim dayanmadı. Eşim diyo ama iğne yerini uyuşturdu ama iğneyi sokup içinde gezdirdi iice uyuşturmak yaymak için heralde sonrada bi makinaylaa yakarak kesmiş ozaman hiç sesi çıkmadı. Sonra kesilen deriyi alttan üstten tutturdu 1 dikişle. 1 tane merhem verdiler her alt açmada sürülcek diye bide ıslak makyaj pamuğuyla altını temizledim bu süreçte banyo hemen yaptırılıyor hatta iyileşmesi açısından çok iyiymiş yıkamak. Eve gelir gelmez calpol verdim günde 4 defa 1 çay kaşığı demişlerdi ben o gün 2 defa verdim bidaha gerek kalmadı. Bezini bağladım hiç açık bırakmadım. Iyileşti gitti. Fiyatıda yanlış hatırlamıyorsam 200 tl.
Sormak istediğin bişey varsa başka atladığım sor canım
Kırmızı değilde sanki minik yağ bezesi gibi beyaz beyaz uçları 4-5? Tane var. Dediğin gibi banyodan sonra beyazlıyo çocuk:) ilk emişte eski haline dönüyo:)Yüzündeki sivilceler bizdede var banyo yapınca bembeyaz oluyo sonra emerken felan terliyo gene oluyo kırmızı kırmızı
Genel cerrahtı heralde o işle eşim ilgilendi valla yalan olmasın şimdi ben ona dedim doktorun kartının fotosunu atıcak bende sana yollarım mesajlaOlurken öyle dalmışımki:) resmen ömere iğne vurdular yatırdılar kestiler hatta ben duramadım babası durup onunla konuştu felan ben bu arada içerde ağladımfilm gibi gözümün önünden geçti valla:))) ben çok istiyorum yenidoğan sünneti.. 7. Gün yaptıracaktık aslında ama benim doğumda göğüs kafesim çatladı hareket edemiyordum bu arada bide sünnetle uğrasamadım kucağıma bile alamıyordum
ayy kıyamıyorumda hiç ama yaptırmak lazım... Babamızla bi konuşup senden yerini öğrenirim olurmu? Peki yapan kişi sünnetçimi?