2015 Temmuz Anneleri

G Gizemm59

Bende seninl aynı durumdaydım bebeğimde ani kilo kaybı olunca mecbur mamaya yüklendik sütüm geliyordu ama kızım biraz mamaya alınşınca emmedi sütüm gerçekten çok azaldı sonra memeye zorladım almaya başladı ve sütüm tekrar çoğaldı o yüzden sürekli göğsünde tut zorlada olsa emzir emzirdikçe artıyor bende o çaylardan içiyorum bence devam et çünkü sıcak içiyorum ve yanında bisküvi felan yiyiprum resmen sütümün arttığını hissediyorum sırtımdan ateş basıyor .

Birde eşim eczacı arkadaşından çayları felan alıyor aslında onları içmesine hiç gerek yok demiş maydonozu dövsün içine zeytinyağı döksün göğüslerine masaj yapsın demiş sütü bir geliyorsa beş gelicek demiş ve çok emin konuşmuş ben daha deniyemedim isterseniz bir deneyin

Ne guzelll! Sanslisin canim, acinida unutmussundur zaten. Masallah diyelim.
Senin cati muayenelerin nasildi peki? Acilma vs varmiydi oncesinde. Benim bebis kilolu degil, cikisim dar
Doktorum nişanım gelmeden kontrol etmeyeceğini söyledi hiç bakmadı. Nisan ve sancılı gittim 4 cm açılma vardı.

Günaydın kızlar. Biz kızımla sahilde yürüyüş yaptık bugün yine. Biraz kısa sürüyor ama 5 dakka güneşliyoruz hiç değilse. Dışarı çıkarken bile heyecan yapıyorum ya

Günaydın kızlar. Biz kızımla sahilde yürüyüş yaptık bugün yine. Biraz kısa sürüyor ama 5 dakka güneşliyoruz hiç değilse. Dışarı çıkarken bile heyecan yapıyorum ya

Ohh gezin annesi. Büyüdü artık kuzu. Bizde büyütelim azıcık bizde gezeriz

G Gizemm59 canım sen süngerli emzirme sütyeni almıştın. Kullanışlı mı. Benim göğüsler 3-4 beden büyüdü. Dol boşal penye sütyenle şimdiden sarkmaya başladı. Önlem almak lazım. Memnunsan bana marka versene

Slm kızlar okuyorum arada yazmaya fırsat bulamıyorum 1 aylık oldu oğlum büyüyoruz çabucak ya Bugünleri doya doya yaşayın bidaha geri gelmiyo
Evimize döndük çok şükür burdada hergün 1 saat dışarı çıkıyoruz 3 çocukla yürümek bi geminin kaptanlığını yapmak gibi devamlı komut veriyorum
C cns_2007 doğum hikayemiz çok benziyo tek fark 2 dikişim var hatta 1.5 Dikiş de dedi doktor. Ertesi gün evde normal hayatıma döndüm. Ama çok çok çok zor bi doğum geçirdim demek her çocuk bir olmuyo her doğum bir olmuyo Allah bunu gösterdi bana. Ilk doğumunda bukadar zor doğum yaşaman kötü olmuş ama inan unutulup gidiyo.

Kızlar 40 dolunca spral taktırcam gidip 40 ı bekliyim mi yoksa kanamam durdu gideyim mi? Bilginiz var mı? Ilk defa taktırcamda bişey bilmiyom

Yok kokusuz canim.dikislerin ne durumda peki? Benim 14 gun oldu hala ayakta durunca inanilmaz aciyo eski halime donemedim;( dusmedi ayrica daha

Canim selam benimde 14 gun oldu bugun hala ayaktayken dayanilmaz agriyo oturup kalkarken canim yaniyo bende eski halime donmek istiyorum artik cok sıkıldımmm!!! acilmalar var demissin cesaret edip bakamadim ben hala.anneme baktirdim yumusamis dikislerin dedi.bu dikisler dusmeye yakin boyle oluyo galiba.bu arada.kanamada kisiden kisiye degisiyo 40 gun surende var.bnim 1 hafta surdu
sonrasinda sari akintiya donustu

Selam herkese... Bebeğimin bir gözü hep çapak çapak. Sarı su akıyor. Doktorla telefonda konıştuk. Tobrex damla söyledi. Geçer mi ya ( kalıcı bişi olmaz dimi?
Aynı sıkıntı bizdede var. Tobrased verdi bizim doktor 6 saatte bir kullanıyoruz bir haftadır. Hafifledi ama tamamen geçmedi

İyi cesaret 3 çocukla yürüş. Tebrik ederim :) benim epizyom çok büyük değildi canım ama vakum içeri girince yırtık kaçınılmaz maalesef. Kendini en kötü hissettiğin an karnının üstüne tüm gücünle çıkan doktor. Şuan bi rüya gibi yaşadıklarım. Sanki kötü bi kabustu uyandım. 3 tane kanama durdurmak için dikiş konmuş. O çok batıyordu. Pişik yara gibi yanıyordu. Dün o 3ünü aldılar. Diğerleri alınmayacak. Meğer ağrım geçmiş. Onlar batıyormuş.

Kızlar bizde gene emme problemi başladı iki üç gündür çok iyiydim gayet rahat her verdiğimde alıyordu meneyi ama dün geceden beri bir türlü doğru kavrayıp çekemiyor ;( sonra yine ağlama seansları napcamı bilemiyorum emzirme zamanı gelmesin istiyorum üç saat dört saat bir memeyi tutturmak için uğraşıyorum bu durumu yaşayan varmı herkes bebk Büyüyünce geçer diyo ama yavrum şimdi aç yani başka nasıl duyurabiitimki :3 biberon verme dedi

Canım meme ucun mu küçük. Benim çok küçük zorlanıyor almakta. Gündüz zorluyorum bi şekilde alıyor ama gece uyanınca hem ben uykulu oluyorum hem memeler sertleşmiş oluyor iyice zor oluyor. Ağzına alsa bile ağlayarak atıyor başını sallayarak sinir krizi geçiriyor çocuk resmen. Ben o yüzden gece silikon meme ucuyla veriyorum. Çok Rahat ediyorum.

Spiral ne zaman takılır bilmiyorum canım ama kardeşim annemde spiral takılı olmasına rağmen oldu :) haberin olsun...

bebeği zaman zaman biberonla beslemek ya da suluk ile su vermek bebeğin aklını karıştırıyor. bebek daha kolay akış yapan biberonu istiyor. çözüm bebeğinizi emzirme pozisyonuna alın ve memeyi vermeye çalışın. almak istemiyorsa poposuna bir başkası hafif hafif vurarak bebeğin dikkatinin dağılmasını sağlayacak. bu yöntemde ısrarcı olunduğunda bebek tekrar memeye yöneliyor. sakın ola biberona geçmeyin.

Bende yaramazlıktan ağlıyor sanıyordum ama aç kalıyormuş yavrum. Sütüm yeterli gelmiyor, mamaya başkadık mecburen.
sakın mamaya başlamayın. otomatik sağım yapan pompalar ile sağım yapın. aynı zamanda emzzirmeye devam edin. dere otu, helva, kiraz, bol sıvı, zeytinyağı, ayran. sonuçta sizin beslenmeniz çok önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…