• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Canim selam benimde 14 gun oldu bugun hala ayaktayken dayanilmaz agriyo oturup kalkarken canim yaniyo bende eski halime donmek istiyorum artik cok sıkıldımmm!!! :KK43: acilmalar var demissin cesaret edip bakamadim ben hala.anneme baktirdim yumusamis dikislerin dedi.bu dikisler dusmeye yakin boyle oluyo galiba.bu arada.kanamada kisiden kisiye degisiyo 40 gun surende var.bnim 1 hafta surdu
sonrasinda sari akintiya donustu

Ya doktora gitmeyede korkuyorum doğum sonrası o acıyla dayanıyosun ama böyleyken yine aynı şeyi yaşayamam yapamam yani çok korkarım :(

bağırsak florasını düzenlemek ve gaz sorunu gidermek için biogaia tavsiyemdir. 2 hafta hiç kullanmadık sonuç yine gazlı günler. derhal başladık.

G Gizemm59

Bende seninl aynı durumdaydım bebeğimde ani kilo kaybı olunca mecbur mamaya yüklendik sütüm geliyordu ama kızım biraz mamaya alınşınca emmedi sütüm gerçekten çok azaldı sonra memeye zorladım almaya başladı ve sütüm tekrar çoğaldı o yüzden sürekli göğsünde tut zorlada olsa edoyueemzirdikçe artıyor bende o çaylardan içiyorum bence devam et çünkü sıcak içiyorum ve yanında bisküvi felan yiyiprum resmen sütümün arttığını hissediyorum sırtımdan ateş basıyor .

Birde eşim eczacı arkadaşından çayları felan alıyor aslında onları içmesine hiç gerek yok demiş maydonozu dövsün içine zeytinyağı döksün göğüslerine masaj yapsın demiş sütü bir geliyorsa beş gelicek demiş ve çok emin konuşmuş ben daha deniyemedim isterseniz bir deneyin
Ama benim sut basta gunune gore iyiydi hatta muayenede falan sutun iyi bebek kucuk tam tutamiyor diyorlardi silikon ucla veriyordum onun doldugunu goruyordum hatta bebek yaklasirken doluyordu ama doktor oyle korkuttu ki bu cok ac kalmis vs diye onun orda hastanede yatan halini gorunce dayanamadim hatta o gun emziremedim cesaret edip de.anneme verdim ne olur doyur onu diye o da en bastan beri istiyordu bebek agliyor zorlaniyor diye biberonlari pespese verdi o gun bu bebek boyle toparlar bosver anne sutunu diyerek. Simdi 1 aylik oldu nerdeyse ve sut damla damla geliyor yarim saat sagmaya ugrasiyorum 10-15 cc zor cikiyor moralim cok bozuk benim merak ettigim azalan sut tekrar artar mi yoksa sonradan gelebiliyormus en bastan olmayanlara bazen ama benimki tekrar gelir mi bi umit istiyorum ama etrafimdakiler hep olan oldu moralini bozma havasinda bebege eziyet etme diyorlar artik tekken bile cekiniyorum emzirmeye calismaya bazen saglikli olsun da diye kendimi teselli ediyorum ama mama yuzunden kusunca biberonla asiri cekip oksurunce bile kendimi o kadar kotu hissediuorum ki sizce bu sekilde azalan sut tekrar artar mi bi ay sonra yoksa sansimi mi kaybettim

oğlumun boyun tarafı hep isilik oldu ya yavruma kıyamıyorum nasıl geçicek hergün banyo yaptırıyoruz ama geçmiyor çok içim gidiyor aranızda krem kullanan falan varmı yada başka birşey ?

Merhaba gizem hanim bebek kac günlük kaç cc mama yiyor benimki 15 günlük sütum le doymuyor mama yı da yetersiz yiyor sanırım zayifliyor nasıl ayarlayacagim bilmiyorum danışmak istedim
Mrb canm hanimi kaldrlm.cok resmi olyr :) bugun 25 gunlk 75 ml yiyr sutumu surekli veremyrm gunde birkez anck cunku cikmyr sut. Sen bebegn nekadr alirsa ver zaten fazlasini cikartyr birde nekadr aralklarla besledgn onemli ?

Mrb canm hanimi kaldrlm.cok resmi olyr :) bugun 25 gunlk 75 ml yiyr sutumu surekli veremyrm gunde birkez anck cunku cikmyr sut. Sen bebegn nekadr alirsa ver zaten fazlasini cikartyr birde nekadr aralklarla besledgn onemli ?
canım senin süt ssonradan mı azaldı yoksa artmadı mı bende artık günde 75 bile çıkmıyor uğraşıp duruyorum :(

oğlumun boyun tarafı hep isilik oldu ya yavruma kıyamıyorum nasıl geçicek hergün banyo yaptırıyoruz ama geçmiyor çok içim gidiyor aranızda krem kullanan falan varmı yada başka birşey ?
ben sızma zeytinyağı sürüp üstüne azıcık bephanten sürüyorum iyi geliyor kıvrımlı yerlere hep sürüyorum yoksa hemen tekrarlıyor

canım senin süt ssonradan mı azaldı yoksa artmadı mı bende artık günde 75 bile çıkmıyor uğraşıp duruyorum :KK43:
Cnm 75 olan mama zatn bende sut en fazla 25 cikti oda gun boyu sagmadgmda :( sezeryn pldgm icin mama verdilet bende gogus ucuda yoktu emmedi 4 gun hastanede kaldk mamaya iyice alsti oyle olunca zaten sut az geldi artmadi yani oylede devam edyr az olunca oglanda emmk istemyr bende sagyrm yarim saat 15 dk her memeyi. Bilmyrm artr diorlr ama 2 saat arayla sagdgmda vok cok az cikyr.

Ama benim sut basta gunune gore iyiydi hatta muayenede falan sutun iyi bebek kucuk tam tutamiyor diyorlardi silikon ucla veriyordum onun doldugunu goruyordum hatta bebek yaklasirken doluyordu ama doktor oyle korkuttu ki bu cok ac kalmis vs diye onun orda hastanede yatan halini gorunce dayanamadim hatta o gun emziremedim cesaret edip de.anneme verdim ne olur doyur onu diye o da en bastan beri istiyordu bebek agliyor zorlaniyor diye biberonlari pespese verdi o gun bu bebek boyle toparlar bosver anne sutunu diyerek. Simdi 1 aylik oldu nerdeyse ve sut damla damla geliyor yarim saat sagmaya ugrasiyorum 10-15 cc zor cikiyor moralim cok bozuk benim merak ettigim azalan sut tekrar artar mi yoksa sonradan gelebiliyormus en bastan olmayanlara bazen ama benimki tekrar gelir mi bi umit istiyorum ama etrafimdakiler hep olan oldu moralini bozma havasinda bebege eziyet etme diyorlar artik tekken bile cekiniyorum emzirmeye calismaya bazen saglikli olsun da diye kendimi teselli ediyorum ama mama yuzunden kusunca biberonla asiri cekip oksurunce bile kendimi o kadar kotu hissediuorum ki sizce bu sekilde azalan sut tekrar artar mi bi ay sonra yoksa sansimi mi kaybettim

Canım önce sütünün geleceğine inan. Sağmaya devam et ve humana still tea gibi çaylar iç. Bol bol su iç. Bebeğin ten temasıda çok önemli. Sen mebmeye koy yinede bebeğini canım. Şansını kaybetmiş değilsin

G Gizemm59

Bende seninl aynı durumdaydım bebeğimde ani kilo kaybı olunca mecbur mamaya yüklendik sütüm geliyordu ama kızım biraz mamaya alınşınca emmedi sütüm gerçekten çok azaldı sonra memeye zorladım almaya başladı ve sütüm tekrar çoğaldı o yüzden sürekli göğsünde tut zorlada olsa emzir emzirdikçe artıyor bende o çaylardan içiyorum bence devam et çünkü sıcak içiyorum ve yanında bisküvi felan yiyiprum resmen sütümün arttığını hissediyorum sırtımdan ateş basıyor .

Birde eşim eczacı arkadaşından çayları felan alıyor aslında onları içmesine hiç gerek yok demiş maydonozu dövsün içine zeytinyağı döksün göğüslerine masaj yapsın demiş sütü bir geliyorsa beş gelicek demiş ve çok emin konuşmuş ben daha deniyemedim isterseniz bir deneyin
Cnm gelmeyince aglyr bizmki sol.gogsumu emzryrm yinede ama sag olani hic emmiyor sagyrm bende ama hic artma olmadi humana aldm anne cayi aldm lactamil cayi aldm anne sutu arttrici karisim cay aldm hurma aldm yoyrm iciyrm ama maalesef :(

Kızlar normal doğum yapanlar büyük tuvaletinizi tutmakta hiç zorluk çektiniz mi. Ben zorlanıyorum tutmakta ve çok üzülüyorum. Doktorum muayene etti. Geçici normal dedi ama bilmiyorum geçecek mi

Cnm 75 olan mama zatn bende sut en fazla 25 cikti oda gun boyu sagmadgmda :KK43: sezeryn pldgm icin mama verdilet bende gogus ucuda yoktu emmedi 4 gun hastanede kaldk mamaya iyice alsti oyle olunca zaten sut az geldi artmadi yani oylede devam edyr az olunca oglanda emmk istemyr bende sagyrm yarim saat 15 dk her memeyi. Bilmyrm artr diorlr ama 2 saat arayla sagdgmda vok cok az cikyr.
tam aynı durumdayız o zaman İnşallah ikimizinki de artar bir ay çok geç değil belki de en azından denemeye çalışacağım ben de içebildiğim herşeyi içip bi de şu maydanoz zeytinyağı karışımını deneyeceğim masajı. birbirimizi haberdar edelim olur mu

Var canım annem yanımda. Doktor özellikle tembihledi cansu sadece emzirecek diye. Vakumdan dolayı yırtıklarım çok canım içerden. Allah bizi sevdiklerimize bağışladı
Annenin yanında olması çok iyi canım çekinmezsin sana iyi bakar.Allah seni ve bebeğini bağışlamıs.Yırtıklar da düzelir zamanla inşaallah canım.

Kızlar normal doğum yapanlar büyük tuvaletinizi tutmakta hiç zorluk çektiniz mi. Ben zorlanıyorum tutmakta ve çok üzülüyorum. Doktorum muayene etti. Geçici normal dedi ama bilmiyorum geçecek mi
evet canım ben de zorlandım yapamayınca makatıma sancı giriyordu bir hafta on kadar sürdü geçti çok şükür.Senin de geçer canım üzülme

Ben pişik kremi olarak rossmanndan babydream pişik kremi aldım bi seferde geçirdi maşallah ama pişik kremi isiliğie iyi gelir mi ki :( benim oplumun da yanaklaında çıktı azıcık terleyince oluyor bence zaten bi çıtliçıtlı body giydiriyorum daha ince giysirme şansım yok :'(

Merhaba temmuz annrleri bebisleriniz hayirli olsun Allah anneli babali buyutsun saglikla huzurla insallahh gozunuzaydin..kizlar size bikac sorum vat lutfen bana yardim eder misiniz ben ocak annesiyim bi kizim olcak ama biz 4bucuk aylik hammis olmamiza ragmen surekli istifra ediyoruz bide ben cok zayifim 1.70boy 40kilo yani cocugum beslenemicek diye korkuyrm suan grami iyi ama burda 4kilo dogum yapan arkadaslarim 3bucuk daha fazla yapan arkadaslarm bana yardim eder misinz nasil besleneyim istifra devam ediyo nasi beslediniz bebeginizi ayva yiyen var mi aranizda faydasi goren en cok ne yemeliyim nasi beslenmeliyim lutfen yardim edin

Annenin yanında olması çok iyi canım çekinmezsin sana iyi bakar.Allah seni ve bebeğini bağışlamıs.Yırtıklar da düzelir zamanla inşaallah canım.

evet canım annem gelince rahatladım. Sen ne yaptın kim ilgilendi seninle ablan geldi mi

evet canım ben de zorlandım yapamayınca makatıma sancı giriyordu bir hafta on kadar sürdü geçti çok şükür.Senin de geçer canım üzülme

Ay sevindim canım. Doktor parmağıyla kasları kontrol etti. Yırtık yok. Toparlar dedi ama korktum

Back