- Konu Sahibi Hedef65tir
- #62.941
Bulundugum ilcede yok oyle birsey canim ne yazikkiEczanelerden kiralanamıyor mu?
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bulundugum ilcede yok oyle birsey canim ne yazikkiEczanelerden kiralanamıyor mu?
Anne sütü +mama günlük 720 cc diyor doktorMerhaba gizem hanim bebek kac günlük kaç cc mama yiyor benimki 15 günlük sütum le doymuyor mama yı da yetersiz yiyor sanırım zayifliyor nasıl ayarlayacagim bilmiyorum danışmak istedim
G Gizemm59Kizlar benim bebis temmuzun birinde sezeryanla ddogdu tahminidogum kilosunun bayagi altindaydi ilk zamanlar tam ememedi ben sagip kasikla vermeye falan calistim sonra kontrole gidince bzi cok korkuttular yatirmamiz gerwkebilir vs diye biz de mama basladik simdi guclendi artik verince memwyi tutabiliyor ama benim sut o kadar azaldi ki damla damla geliyor sizce bu saatten yani 27 gunden sonra tekrar artar mi bi umut var mi ne yapmaliyim sagdigim halde azaldi moralim cok bozuk artik nerdeyse tamamen mamayla besleniyor bi yandan bu strea bi yandan sinava hazirlaniyorum eylul de sinav var cok uyuyamiyorum da humana still tee,lactamil isirgan cayi vs kullaniyordum sut nerdeyse kesilme noktasina gelince moralim bozulup biraktim iki gundur bi umut oldugunu bilsem geri baslayacagim ama korkuyorum ne derainiz sizce azalan sut geri artar mi cok istiyoedum emzirmeyi
Doktorum nişanım gelmeden kontrol etmeyeceğini söyledi hiç bakmadı. Nisan ve sancılı gittim 4 cm açılma vardı.Ne guzelll! Sanslisin canim, acinida unutmussundur zaten. Masallah diyelim.
Senin cati muayenelerin nasildi peki? Acilma vs varmiydi oncesinde. Benim bebis kilolu degil, cikisim dar
benim 25 gün oldu hala az az devam ediyorNormal doğum yapan anneler kanamanız ne zaman geçti benim on iki gün oldu hala devam ediyo???
Günaydın kızlar. Biz kızımla sahilde yürüyüş yaptık bugün yine. Biraz kısa sürüyor ama 5 dakka güneşliyoruz hiç değilse. Dışarı çıkarken bile heyecan yapıyorum ya![]()
Hanımlar bu normal doğum dikişleri nasıl iyileşicek ya artık normal oturmak normal yürümek istiyorum bugün 12. günüm ama aynı kanamamın olmasıda hala normal mi acaba birde yavaştan açılmalar var dikişimin olduğu yerde ??
Hanımlar bu normal doğum dikişleri nasıl iyileşicek ya artık normal oturmak normal yürümek istiyorum bugün 12. günüm ama aynı kanamamın olmasıda hala normal mi acaba birde yavaştan açılmalar var dikişimin olduğu yerde ??
Aynı sıkıntı bizdede var. Tobrased verdi bizim doktor 6 saatte bir kullanıyoruz bir haftadır. Hafifledi ama tamamen geçmediSelam herkese... Bebeğimin bir gözü hep çapak çapak. Sarı su akıyor. Doktorla telefonda konıştuk. Tobrex damla söyledi. Geçer mi ya( kalıcı bişi olmaz dimi?
Slm kızlar okuyorum arada yazmaya fırsat bulamıyorum 1 aylık oldu oğlum büyüyoruz çabucak ya Bugünleri doya doya yaşayın bidaha geri gelmiyo
Evimize döndük çok şükür burdada hergün 1 saat dışarı çıkıyoruz 3 çocukla yürümek bi geminin kaptanlığını yapmak gibidevamlı komut veriyorum
C cns_2007 doğum hikayemiz çok benziyo tek fark 2 dikişim var hatta 1.5 Dikiş de dedi doktor. Ertesi gün evde normal hayatıma döndüm. Ama çok çok çok zor bi doğum geçirdim demek her çocuk bir olmuyo her doğum bir olmuyo Allah bunu gösterdi bana. Ilk doğumunda bukadar zor doğum yaşaman kötü olmuşama inan unutulup gidiyo.
Kızlar 40 dolunca spral taktırcam gidip 40 ı bekliyim mi yoksa kanamam durdu gideyim mi? Bilginiz var mı? Ilk defa taktırcamda bişey bilmiyom
Kızlar bizde gene emme problemi başladı iki üç gündür çok iyiydim gayet rahat her verdiğimde alıyordu meneyi ama dün geceden beri bir türlü doğru kavrayıp çekemiyor ;( sonra yine ağlama seanslarınapcamı bilemiyorum emzirme zamanı gelmesin istiyorum üç saat dört saat bir memeyi tutturmak için uğraşıyorum bu durumu yaşayan varmı herkes bebk Büyüyünce geçer diyo ama yavrum şimdi aç yani başka nasıl duyurabiitimki
:3 biberon verme dedi
Spiral ne zaman takılır bilmiyorum canım ama kardeşim annemde spiral takılı olmasına rağmen oldu :) haberin olsun...Slm kızlar okuyorum arada yazmaya fırsat bulamıyorum 1 aylık oldu oğlum büyüyoruz çabucak ya Bugünleri doya doya yaşayın bidaha geri gelmiyo
Evimize döndük çok şükür burdada hergün 1 saat dışarı çıkıyoruz 3 çocukla yürümek bi geminin kaptanlığını yapmak gibidevamlı komut veriyorum
C cns_2007 doğum hikayemiz çok benziyo tek fark 2 dikişim var hatta 1.5 Dikiş de dedi doktor. Ertesi gün evde normal hayatıma döndüm. Ama çok çok çok zor bi doğum geçirdim demek her çocuk bir olmuyo her doğum bir olmuyo Allah bunu gösterdi bana. Ilk doğumunda bukadar zor doğum yaşaman kötü olmuşama inan unutulup gidiyo.
Kızlar 40 dolunca spral taktırcam gidip 40 ı bekliyim mi yoksa kanamam durdu gideyim mi? Bilginiz var mı? Ilk defa taktırcamda bişey bilmiyom
Kızlar bizde gene emme problemi başladı iki üç gündür çok iyiydim gayet rahat her verdiğimde alıyordu meneyi ama dün geceden beri bir türlü doğru kavrayıp çekemiyor ;( sonra yine ağlama seanslarınapcamı bilemiyorum emzirme zamanı gelmesin istiyorum üç saat dört saat bir memeyi tutturmak için uğraşıyorum bu durumu yaşayan varmı herkes bebk Büyüyünce geçer diyo ama yavrum şimdi aç yani başka nasıl duyurabiitimki
:3 biberon verme dedi
sakın mamaya başlamayın. otomatik sağım yapan pompalar ile sağım yapın. aynı zamanda emzzirmeye devam edin. dere otu, helva, kiraz, bol sıvı, zeytinyağı, ayran. sonuçta sizin beslenmeniz çok önemli.Bende yaramazlıktan ağlıyor sanıyordum ama aç kalıyormuş yavrum. Sütüm yeterli gelmiyor, mamaya başkadık mecburen.
hangimize bebe yağı kullandılar. sonuç turp gibiyiz. bence gerek yok. saçma geliyor.Bebislerinize Banyodan sonra bebeyagi kullaniyor musunuz hanimlar ?