• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Hele ben iki gece hastanede kaldim ozellikle geceleri kac kere pijama degistigimi hatirlamiyorum suan da cok terliyorum ama zaten bebegim rahatsiz olmasin diye surekli kiyafet degisiyorum :)
Hastanede bende az daha cinnet gecryrdm 4 gun kaldk 3. Gunu doktr dus alablrsn dedi kendimi nasl dusa attgimi hatrlamyrm :)

Kizlar benim bebis temmuzun birinde sezeryanla ddogdu tahminidogum kilosunun bayagi altindaydi ilk zamanlar tam ememedi ben sagip kasikla vermeye falan calistim sonra kontrole gidince bzi cok korkuttular yatirmamiz gerwkebilir vs diye biz de mama basladik simdi guclendi artik verince memwyi tutabiliyor ama benim sut o kadar azaldi ki damla damla geliyor sizce bu saatten yani 27 gunden sonra tekrar artar mi bi umut var mi ne yapmaliyim sagdigim halde azaldi moralim cok bozuk artik nerdeyse tamamen mamayla besleniyor bi yandan bu strea bi yandan sinava hazirlaniyorum eylul de sinav var cok uyuyamiyorum da humana still tee,lactamil isirgan cayi vs kullaniyordum sut nerdeyse kesilme noktasina gelince moralim bozulup biraktim iki gundur bi umut oldugunu bilsem geri baslayacagim ama korkuyorum ne derainiz sizce azalan sut geri artar mi cok istiyoedum emzirmeyi
Canm ayni durumdayz benmde oyle mama olmasa oglm ac kalck eger artarsa bende denym.

Selam annisler nasilsiniz bakalim bebislere alisabildiniz mi?
dogumu bekleyenlere rabbimden kolay dogumlar yapmalarini diliorum.
sorum size sezeryanla dogum yapan annisler..
17 temmuzda sezeryan oldum.
lekelenmelerim 3 gundur gelmio tamamen kesildi.
sizce erken mi yani bitti mi?
3 gun once pembe gelen akintim sariya dondu ve bitti.
ultrasona girmistim 3 gun once rahim hizla ufaldigi ve kan olmadigini herseyin guzel gittini ogrendim ama kesilince sasirdim?
varmi erken kesilen aranizda

ultrasona girmistim 3 gun once rahim hizla ufaldigi ve kan olmadigini herseyin guzel gittini ogrendim ama kesilince sasirdim?
Canım benim 14. Günüm kesilmedi ama bugüne kadar çok az geldi hep akıntı gibiydi. Kontrolde doktorum daha kan var baya Sürer azar azar gelir dedi. Çok az Akıntı gibi geliyor

Selam herkese... Bebeğimin bir gözü hep çapak çapak. Sarı su akıyor. Doktorla telefonda konıştuk. Tobrex damla söyledi. Geçer mi ya :(( kalıcı bişi olmaz dimi?

Benim de kesilmişti ama bi gece kan gölü içinde uyandım canım. Doktor ara ara olabilir dedi. Sen tedbiri elden bırakma yani gene de

Evet cnm ben kendimi gectm oglumu dusuny gunde birkez yikyrz ama sanrm iki kez yikcgz artk
O terden bende çok çekiyorum canım. Ama ödemleri terle atacakmışız ve benim öylede oldu. Her sabah tartıldığımda ciddi kilo gidiyor o Yüzden terleyince sinir olmuyorum artık :KK48: ama sırılsıklam uyanıyorum yavrumda öyle sadece zıbınla durabiliyor:KK43:

Selam herkese... Bebeğimin bir gözü hep çapak çapak. Sarı su akıyor. Doktorla telefonda konıştuk. Tobrex damla söyledi. Geçer mi ya :KK43:( kalıcı bişi olmaz dimi?
Bizimde sol gözümüz sürekli çapak. Ben sütümle ve kaynattığım suyla temizliyorum bide göz pınarına masaj yapıyorum. Damla hemen kullanmak istemedim biraz geçsin diye ama geçmezse doktora götürcem. Ama süt iyi geliyor bence canım

Bizimde sol gözümüz sürekli çapak. Ben sütümle ve kaynattığım suyla temizliyorum bide göz pınarına masaj yapıyorum. Damla hemen kullanmak istemedim biraz geçsin diye ama geçmezse doktora götürcem. Ama süt iyi geliyor bence canım
Bebişler doğduğunda gözyaşı kanalları açılmamış olabiliyormuş. Parmaklarımızla masaj yapmamız patlatıp açıyormuş. Çapak tamam da kırmızılık canımı sıktı benim. Gece boyu sütümü denicem ama geçmezse sabah damlaya başlıcam sanırım :(

Canm ayni durumdayz benmde oyle mama olmasa oglm ac kalck eger artarsa bende denym.
Merhaba gizem hanim bebek kac günlük kaç cc mama yiyor benimki 15 günlük sütum le doymuyor mama yı da yetersiz yiyor sanırım zayifliyor nasıl ayarlayacagim bilmiyorum danışmak istedim

Canim burdan kiralayacagim yer yok satin alsam da bilemiyorum aslinda saglik ocagi iki dakikalik mesafede ama aylik kontrollerimiz var. Sag gogsumden cok guzel emiyor sola gecince gogsumde cok aciyor iyi tutamiyor sol gogsumu
Eczanelerden kiralanamıyor mu?

Normal doğum yapan anneler kanamanız ne zaman geçti benim on iki gün oldu hala devam ediyo???

Selam herkese... Bebeğimin bir gözü hep çapak çapak. Sarı su akıyor. Doktorla telefonda konıştuk. Tobrex damla söyledi. Geçer mi ya :KK43:( kalıcı bişi olmaz dimi?
merhaba benim iki oglum var ikisine de anne sutu damlattim iyi geldi basta damlatinca cok capak gibi olmustu devam ettim gecirmisti.

Kizlar benim bebis temmuzun birinde sezeryanla ddogdu tahminidogum kilosunun bayagi altindaydi ilk zamanlar tam ememedi ben sagip kasikla vermeye falan calistim sonra kontrole gidince bzi cok korkuttular yatirmamiz gerwkebilir vs diye biz de mama basladik simdi guclendi artik verince memwyi tutabiliyor ama benim sut o kadar azaldi ki damla damla geliyor sizce bu saatten yani 27 gunden sonra tekrar artar mi bi umut var mi ne yapmaliyim sagdigim halde azaldi moralim cok bozuk artik nerdeyse tamamen mamayla besleniyor bi yandan bu strea bi yandan sinava hazirlaniyorum eylul de sinav var cok uyuyamiyorum da humana still tee,lactamil isirgan cayi vs kullaniyordum sut nerdeyse kesilme noktasina gelince moralim bozulup biraktim iki gundur bi umut oldugunu bilsem geri baslayacagim ama korkuyorum ne derainiz sizce azalan sut geri artar mi cok istiyoedum emzirmeyi
merhaba canim artar bence tavsiyem mamayi azalt ve saaya devam et. bir de saginca tecrube ettim basta bes dakika gelmedigi zaman oluyordu sonra birden akmaya basliyordu 120 cc filan cikiyordu. gece uyku tutmadı temmuz annelerine bakayim dedim cevapladim. humana stil tea isirgan cayi irmik helvasi taze üzüm dere otu da sut artırıyor. rezene de. israrla dene bol sivi tuket su ic. tavuk suyu corbasi da sut yapar. saat basi koca bardak su ic. moralini bozma ama bol bol emzir bebegin bir gun az mama yese bir sey olmaz yavasca azalt mamayi

Back