- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #62.901
Çok geçmiş olsun canım, dualarımız sizinle. Moralini yüksek tutmaya çalış ki üzüntüden sütün kesilmesin. O minicik ellerde ayaklarda damar yolu açıyorlar ya insanın içi parçalanıyor. Benim kızım da 8 gün çekti o eziyeti,minik kollarında ayaklarında serum iğneleriyle, o zaman ağlayıp duruyordum ama herşey onun sağlığı içindi. O süreçte çok sağlıklı düşünemiyordum, ağlayıp duruyordum, sakın sen o hatayı yapma hemen sütte azalma fark ediliyor çünkü.Slm kizlar biz zorlu bir surecden gecdik sukur iyiyiz artik bebegim dunyaya geldikden bir gun sonra 40 derece ates icinde acil hastaneye kaldirdik yogun bakima aldilar delik delik ettiler her yerinden kan aldilarsonra vucudunun tamaminda enfkyn oldugu cikdi iki gun yogun bakikda kaldi damar yolu acildi 10 gun simdi damar yoluyla kalicak sabah aksam damar yolundan antibytk veriyorlar.ne olur dua edinde enfksyn kurusun iyilessin kuzum
Cuma gunune gidicem tekrar sanh ac gel dedi doktr oda gideckmiste iyi demislerdi onada.oda bakarz iriyse alalim derim defi.insallh cok.kilo almz ama nasil.olurda 500 gr alir anlm veremiyorum.hayrlisi insallh sagliklica dogsun bnde iyi olayimda rek.napskim.kilolu dogar sknti olur normlde.belki boylesi hayrlidr diyorum.ana sibirim bozulmus agliyorumda.oyle geciyo keske yarin gelse nolurHayirlisini diliyorum canim yapacak bir seyimiz yok maalesef, tek dusuncem oglumu kucagima alayim artikkk
Catin musaitse normal dogabilir o zaman.
Canim her turlu kendi doktoruna dogum yapamayacaksin baska sehre geldin. Bu doktorda biyere gidecekse hiiiic uzulme, gitsin. Hastanede o yokken kim bakiyor dogumlara onla devam et. Normal icin bekleyecek durumda ise bebek ve senin durumun tekrr degerlendirmeye alsin.
Doktorum normal dogum yanlisi. Baska arkadaslarimda bu doktora geldiler hamileliklerinde ama bebekleri donmedi vs sezryn oldular mecburi. Sanirim bende musait olsam normale alacak ama o da risklerin oldugunu bildiginden bana sezryn onerdi.
Dedigin gibi belkide 15 gune unutacagim dogumu, seklini.
Bende ufak bir sorun ciksa kendimi suclarim neden direttim normal diye dusunurum sanirim.
Hayirlisi artik dua edin kalan bizlere.
Kizinin ayaklari da tam yemelik :)) darisi bize artik, bizde boyle fotograf atariz ins:))
Cnm haftaya kadar bekle kendi doktorunu olmazsa. Acil karar verme. Ayrica 3600 cok bi kilo degilki yaa hemen sezeryan olasin. Biraz sezeryanci gibi geldi senin o dr. Bnm 3540 gr. dedi Cuma gunu. Bugun ultrasonla bakilmadi. Sadece NST ye girdim.Bnde ayniyim senle.kac kg bebegin bnmki nasil olduysa 500 gr almis iri bebk dedi.doktrumda gidiyomus hftaya kdr yokagliyorum moralim bozuk keske diyorum yarina gelse ama bnde o sans yok
Benim sancim cikiyor nst de ama duzenli degil, hissedilen birsey yok. Acilmam yok. Rahmimin girisi nasilsa artik kendi kendini sikica tutmus acmiyo :)) catim dapdarmis.
Benimde canim sikldi ama yapacak birsey olmadgndan kabullendim sezryna cnm :s
Ins senin icinde benim icinde hayirlisi olur.
Iri bebek derken ne kdar tahmini dogarmis?
Plesanta yaslanmasi yoksa, suyunda iyiyse bekleyeblrsn doktorunu ama cok mu iriymis bebisin?
Bnm.kndi doktrum degilde bu adam hmn iriysesezeryan.olur dedi.bnde cuma gunu gidicem bakalim sabh ac gel dedi ama kilosuna fkn acilmayada bakar.cok skntili degilse pazartesiyi bekleyeyim.o zmn.sezeryan.olursamda kndi doktrum yapsin.tecrubeszlik iyi dusunmm lazim.ani karar verip sezeryan.olmk istemiyorum tabiCnm haftaya kadar bekle kendi doktorunu olmazsa. Acil karar verme. Ayrica 3600 cok bi kilo degilki yaa hemen sezeryan olasin. Biraz sezeryanci gibi geldi senin o dr. Bnm 3540 gr. dedi Cuma gunu. Bugun ultrasonla bakilmadi. Sadece NST ye girdim.
Benim kizin cikardigi sesleri duysan hortumdan iciyor sanirsin ama malesef az iciyormus. Bebek tartisi alin veya kiralayin, acken ve doyurduktan sonra tartin aradaki fark bebeginizin ictigi süt kadardir.Ben bunu yapiyordum hastaneden ciktiktan sonra, benim kiz az bisey icip uyuyor ve ac kaliyor diye pompayla sagdigim sütü biberonla vermeye basladim. benim kizin sekeri düsük cikiyordu diye ac kalmamasi gerekiyor, her ögünde en az 80-100 ml icmesi gerekiyor. Bu yüzden önce emzirip eksik olan miktari biberonla veriyordum. Bir haftadir yeterli emmeye basladigi icin biraktim pompayi. .Bebekleriniz her emdiginde guk guk ses geliyor mu? Eger gelmezse bu bosa mi cekiyor demektir? Stop! :)
Bebekleriniz her emdiginde guk guk ses geliyor mu? Eger gelmezse bu bosa mi cekiyor demektir? Stop! :)
Aynen cnm. Iyi düşün doğru karar ver.yekruyet: 41922184 .!.:Bnm.kndi doktrum degilde bu adam hmn iriysesezeryan.olur dedi.bnde cuma gunu gidicem bakalim sabh ac gel dedi ama kilosuna fkn acilmayada bakar.cok skntili degilse pazartesiyi bekleyeyim.o zmn.sezeryan.olursamda kndi doktrum yapsin.tecrubeszlik iyi dusunmm lazim.ani karar verip sezeryan.olmk istemiyorum tabi
Slm kizlar yaa ben fena terlyrm sizde durumlar nasil lohusalktan dolayi diorlar ama buharlascm yok olcm sanki
Canim burdan kiralayacagim yer yok satin alsam da bilemiyorum aslinda saglik ocagi iki dakikalik mesafede ama aylik kontrollerimiz var. Sag gogsumden cok guzel emiyor sola gecince gogsumde cok aciyor iyi tutamiyor sol gogsumuBenim kizin cikardigi sesleri duysan hortumdan iciyor sanirsin ama malesef az iciyormus. Bebek tartisi alin veya kiralayin, acken ve doyurduktan sonra tartin aradaki fark bebeginizin ictigi süt kadardir.Ben bunu yapiyordum hastaneden ciktiktan sonra, benim kiz az bisey icip uyuyor ve ac kaliyor diye pompayla sagdigim sütü biberonla vermeye basladim. benim kizin sekeri düsük cikiyordu diye ac kalmamasi gerekiyor, her ögünde en az 80-100 ml icmesi gerekiyor. Bu yüzden önce emzirip eksik olan miktari biberonla veriyordum. Bir haftadir yeterli emmeye basladigi icin biraktim pompayi. .
En güvenli yol tarti, ikincisi haftalik 150 gr almasi gerekiyor. Onu takip ederek anlayabilirsin yeterli beslenip beslenmedigini...
Hele ben iki gece hastanede kaldim ozellikle geceleri kac kere pijama degistigimi hatirlamiyorum suan da cok terliyorum ama zaten bebegim rahatsiz olmasin diye surekli kiyafet degisiyorum :)Ben özellikle gece çok terliyorum çarşaf ıslanıyor resmen ve ben eskiden hiiiçç terlemezdim ama şimdi fenaaa. Havalarda aşırı sıcak bebişler de yandı sıcaktann(
Aynen gunde nerdeyse 5 kere kakasini yapiyor bezi dolu cisini de yapiyor doyuyordur umarimonu bende merak ediyorum benim oğlumda aynını yapıyor yeteri kadar emiyor mu acaba anlamıyorum gerçi bezi ni her açtığımda ya çişi ya kakası hani kesin oluyor yoksa da açtığımda hep yapıyor her yere :)
Ayni cnm gundzde cocuk kucagmda daha com terlyrm oda terlyr hergun yikanyrz ama saniyesine terlyrz yinegizemcim bnde aynı durumdayım her yerimden ter fışkırıyor :) gece bi kalktım t shirtüm sırıl sıklam olmuş şok oldum acaba saçlarım ıslaktı oradan mı geldi dedim ama hem topluydu hemde kupkuruydu
Evet cnm ben kendimi gectm oglumu dusuny gunde birkez yikyrz ama sanrm iki kez yikcgz artkBen özellikle gece çok terliyorum çarşaf ıslanıyor resmen ve ben eskiden hiiiçç terlemezdim ama şimdi fenaaa. Havalarda aşırı sıcak bebişler de yandı sıcaktann(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?