- 19 Şubat 2013
- 835
- 293
- 133
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #3.941
kızlar ben de öyleyim yaa çok aşırı da almıyorum ne yapsak bilemedim ki. 6 . haftadayım ben de 2.5 kilo almışımaynı ben de öyle :) 59 dum şu an 62 kiloyum 8. haftadayız sonunu düşünemiorumiştahım öyle açık da değil ama bulantım falan yok hamdolsun o yüzden zorlanmıyorum yemekten ben de sigarayı bırakmaya ve kullandıım vitamn folik asit hapına bağlıyorum
Benim de ilk testin 4.41 di devlette sonra endokrin uzmanına gittik,bizi sağlam bir labaratuvara gönderdi sonuç 2,25 çıktı herşey yanında t3 t4 antikorlarada bakıldı,onlarda normal sınırda ilaç vermedi doktorum 15 gün sonra tekrarlıyalım testleri dedi.. İlk test yuksek ama dediğimde de bazen hormon dalgalanmları olabilir dedi,ya da yanlış ölçülmüştür dedi, ben de kendisine güvendim bilmiyorum inşallah heley yolunda gider, sizede geçmiş olsun, için rahat etmezse üçüncü bir test yaptır istersenCok tesekkur ederim.4.56 cikan tahlili ozel
hastanede sabah ac karna yaptirmistim.doktordahiliyeye gonderince hemen devlete randevu alsim.ogleden sonra 3.5 gibi yaptirdim tok degildim coj fazla. Sonuc aksam cikti netten baktim 2.5. Cok saskinim hangisine guveneyim ki
Pazartesiye kadar beklicez ama bi gelişme olur mu diye değil kanamam gelir belki kendi temizlenir diye zaten tüp bebek yaptırdık eşimde bende genetik araştırma yaptırdık bişey çıkmadı 2tanede doğal yolla hamileliğim var düşükle sonuçlanan o yüzden tüp yaptık embriyoları kromozom tahliline de gönderdik sağlıklı olanda kondu ama anlamadım neden böyle oldu hayırlısı artık dicek bişey yokallah sabır versin canım. kesinmi yani biraz daha bekleyin isterseniz. birde eşin ve sen kromozom analizi yaptırsanıza. belkide genetik bişey vardır. eğer öyleyse tüp bebek yöntemiyle ve gen ayıklaması yapılarak sağlıklı embriyo transferiyle sağlıklı bir bebeğin olabilir.
Canim cok gecmis olsun.Burada ne desek bos,icin rahat etmeyecek.Doktoruna gorunmende fayda var,hem kendin hem de bebegin icin.Acil kızlar biraz once midem bulandı kendimi lavaboya yetiştireyim derken ayağım kaydı düştüm kafa üstü. Bşy olur mu bebeğime çok korkuyorum
Normali cok istiyorum ama hem ikiz hem de kan pihtilasmam var.Buyuk ihtimalle sezeryan olur.kızlar inşallah hepimiz temmuzu görürüz sağlıklı bir sekilde bebeklerimizi kucaklarımıza alırız. Peki normal mi sezeryan doğum mu sizce?
Canim hayirli,guzel haberlerle don insaAllah.Rabbim seninde bizimde yuzumuzu guldursun insaAllah.ve ben tama bir saat sonra doktorda olacağım rabbim yardım etsin inşallah sanki zaman geçmiyor ALLAHIM tüm bekleyiş içinde olanların bekleyişlerini en hayırlı şekilde sonuçlandır...
Cok gecmis olsun canim,cok uzuldum.Rabbim hayirlisiyla saglikli gebelikler nasip etsin tez zamanda insaAllah.bende öğreneli 15 gün olmuştucanım ama anca paylaşabilmiştimki perşembe günü bebeğim düştü. allah sizin bebeklerinizi sizlere bağışlasın
Ayni durumdayim.İlk 6 hafta 2.5 kilo aldim ve 1 haftadir ayni kilodayim.İnsaAllah dahada almam/almayiz son aylara kadar.Kızlarrr daha 6+5 ve ben 2,5 kilo almışım bile şok oldum nası aldım. Sigarayı bıraktığım için mi gazdan mı bilmiyorum yemiyorum çoktaa.. doktorum kızdı.. Veremem herhalde geri
canım hakkında hayırlısı olsun inşallah , benimde 2 düşük ve 34 haftalık kaybım var , bu kayıplardan sonra kanımda pıhtılaşma oldugu ortaya çıktı , şu an kan sulandırıcı iğne kullanıyorum belkide seninde buna ihtiyacın vardır .Pazartesiye kadar beklicez ama bi gelişme olur mu diye değil kanamam gelir belki kendi temizlenir diye zaten tüp bebek yaptırdık eşimde bende genetik araştırma yaptırdık bişey çıkmadı 2tanede doğal yolla hamileliğim var düşükle sonuçlanan o yüzden tüp yaptık embriyoları kromozom tahliline de gönderdik sağlıklı olanda kondu ama anlamadım neden böyle oldu hayırlısı artık dicek bişey yok
Canim bence once dusuk arastirmadi yapmalari gerekirdi.Belki kan pihtilasman vardir.Benimde iki dusugum var ve gen testlerimi yaptirdim.Sonuc kan pihtilasmasi cikti.Simdi her gun kan sulandirici igne vuruluyorum.Embriyo saglikli olsada sende kan pihtilasmasi varsa gelismiyor maalesef.İhmal etme canim gen testlerini yaptir.Rabbim tez zamanda hayirlisiyla saglikli gebelikler nasip etsin insaAllah.Pazartesiye kadar beklicez ama bi gelişme olur mu diye değil kanamam gelir belki kendi temizlenir diye zaten tüp bebek yaptırdık eşimde bende genetik araştırma yaptırdık bişey çıkmadı 2tanede doğal yolla hamileliğim var düşükle sonuçlanan o yüzden tüp yaptık embriyoları kromozom tahliline de gönderdik sağlıklı olanda kondu ama anlamadım neden böyle oldu hayırlısı artık dicek bişey yok
Ayni zamanda ayni seyleri yazmisiz arkadasa :)canım hakkında hayırlısı olsun inşallah , benimde 2 düşük ve 34 haftalık kaybım var , bu kayıplardan sonra kanımda pıhtılaşma oldugu ortaya çıktı , şu an kan sulandırıcı iğne kullanıyorum belkide seninde buna ihtiyacın vardır .
Bakıldı canım hepsine pıhtılaşmaya tsh şeker yüklemesi rahim filmi histereskopi ne ararsan yapıldı yani zamanı gelmedi demek ki diyorum başka ne diyebilirim kicanım hakkında hayırlısı olsun inşallah , benimde 2 düşük ve 34 haftalık kaybım var , bu kayıplardan sonra kanımda pıhtılaşma oldugu ortaya çıktı , şu an kan sulandırıcı iğne kullanıyorum belkide seninde buna ihtiyacın vardır .
Canım 2015 Temmuz ikiz anneleri var oraya uğruyon mu ? Senin gibi ikiz hamileler varCanim cok gecmis olsun.Burada ne desek bos,icin rahat etmeyecek.Doktoruna gorunmende fayda var,hem kendin hem de bebegin icin.
Normali cok istiyorum ama hem ikiz hem de kan pihtilasmam var.Buyuk ihtimalle sezeryan olur.
Canim hayirli,guzel haberlerle don insaAllah.Rabbim seninde bizimde yuzumuzu guldursun insaAllah.
Cok gecmis olsun canim,cok uzuldum.Rabbim hayirlisiyla saglikli gebelikler nasip etsin tez zamanda insaAllah.
Ayni durumdayim.İlk 6 hafta 2.5 kilo aldim ve 1 haftadir ayni kilodayim.İnsaAllah dahada almam/almayiz son aylara kadar.
evet cnm :) nasıl gidiyor iğneler , benim göbüş mosmor :)Ayni zamanda ayni seyleri yazmisiz arkadasa :)
demekki vakti saati gelmemiş derler ya öyle demek cnm , hayırlısıyla saglıklısıyla olsun geç olsun güç olmasın inşallahBakıldı canım hepsine pıhtılaşmaya tsh şeker yüklemesi rahim filmi histereskopi ne ararsan yapıldı yani zamanı gelmedi demek ki diyorum başka ne diyebilirim ki
canım sana bir şey daha sormak istiyorum.bana yapılan testlerde nasıl işlemler yapıyorlar.bilgi veririmisin.yani sadece kan falan mı yoksa başka zorlanacağım durumlarda var mı?eşin sadece sperm testi yaptıracak o kadar gerisi sende ( bak ondanda kaynaklanıyor olabilir spermleri kalitesiz olabilir ) . hepsi için sadece kan vermen yeterli toksoplazma, rubella, d vitamini, b12 vitamini, tsh, prolaktin. trombofili paneli ( en önemlisi bu kan pıhtılaşması testleri hepsini yaptır faktör 5 , faktör 7 , protein c, protein s ), şekerine bakılsın mutlaka birde şeker yüklemesi yapılsın , smeer mutlaka yaptır, akıntın varsa ona baktır iltihap olabilir, rahim filmi çektir tüpler ve rahim normalmi ona bakılsın, eşin ve sen kromozom analizi mutlaka yaptırın kan veriyorsunuz yine kandan bakılıyor. tüm testlerini yaptır öncelikle düşüklerin sebebini araştırın. sebebini bulduktan sonra gerisi kolay tedavini oluyorsun. sonuçta hamile kalabiliyorsun. buda çok önemli. hiç hamile kalamayan o kadar çok kadın varki. onların durumu daha zor. bana doktorum öyle demişti. hiç hamile kalamayan bir kadına ben ne yapabilirimki dedi. ona göre sen daha kolay bir hastasın istediğin zaman hamile kalabiliyorsun. eninde sonunda o bebeği içerde tutmanında bir yolunu bulucaz dedi. gerçekten öyle sende üzülme hamile kalabiliyorsun. işin en önemli kısmı bu. testlerini yaptır. düşüğe neyin sebep olduğunu bulun ve tedavisini ol. bu aradada umudunu yitirme. seni çooookkk iyi anlıyorum. kalbim seninle
Sagol canim dersim yeni bitti evimde uzak eve gidince esim acile goturecek insallahcanım dersin kaçta bitecek. çok ayağa kalakmaya çalış dinlenmelisin mümkünse izin al evine git. tabi önce bir doktora gidersen çok daha iyi olur. Rabbim seni ve meleğini korusun.
Bakıldı canım hepsine pıhtılaşmaya tsh şeker yüklemesi rahim filmi histereskopi ne ararsan yapıldı yani zamanı gelmedi demek ki diyorum başka ne diyebilirim ki
Daha yeni ciktim okuldan eve gidince esim goturecek beniGittin mi geldin mi ne yaptın merak ettim
merhaba arkadaşlar ben 10 haftalık hamileyim hamileliğimi ilk öğrendiğimde 5 haftalıkken doktora gittim doktorum iki haftada bir çağırıyo anlamadım sizin muayeneler ne sıklıkta oluyo? 5 haftalık ilk muayenemdi 7 haftalıkken kalp atışları için çağırdı 9 haftalıkken tekrar gel dedi bugün gittim iki hafta sonra tekrar gel dedi 12 haftalık ense kalınlığına bakılcakmıs bana fazla sık geldide sizlerin nasıl acaba :)
merhaba arkadaşlar ben 10 haftalık hamileyim hamileliğimi ilk öğrendiğimde 5 haftalıkken doktora gittim doktorum iki haftada bir çağırıyo anlamadım sizin muayeneler ne sıklıkta oluyo? 5 haftalık ilk muayenemdi 7 haftalıkken kalp atışları için çağırdı 9 haftalıkken tekrar gel dedi bugün gittim iki hafta sonra tekrar gel dedi 12 haftalık ense kalınlığına bakılcakmıs bana fazla sık geldide sizlerin nasıl acaba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?