2015 Temmuz Anneleri

kızlar ben de öyleyim yaa çok aşırı da almıyorum ne yapsak bilemedim ki. 6 . haftadayım ben de 2.5 kilo almışım

Benim de ilk testin 4.41 di devlette sonra endokrin uzmanına gittik,bizi sağlam bir labaratuvara gönderdi sonuç 2,25 çıktı herşey yanında t3 t4 antikorlarada bakıldı,onlarda normal sınırda ilaç vermedi doktorum 15 gün sonra tekrarlıyalım testleri dedi.. İlk test yuksek ama dediğimde de bazen hormon dalgalanmları olabilir dedi,ya da yanlış ölçülmüştür dedi, ben de kendisine güvendim bilmiyorum inşallah heley yolunda gider, sizede geçmiş olsun, için rahat etmezse üçüncü bir test yaptır istersen

Pazartesiye kadar beklicez ama bi gelişme olur mu diye değil kanamam gelir belki kendi temizlenir diye zaten tüp bebek yaptırdık eşimde bende genetik araştırma yaptırdık bişey çıkmadı 2tanede doğal yolla hamileliğim var düşükle sonuçlanan o yüzden tüp yaptık embriyoları kromozom tahliline de gönderdik sağlıklı olanda kondu ama anlamadım neden böyle oldu hayırlısı artık dicek bişey yok

Acil kızlar biraz once midem bulandı kendimi lavaboya yetiştireyim derken ayağım kaydı düştüm kafa üstü. Bşy olur mu bebeğime çok korkuyorum
Canim cok gecmis olsun.Burada ne desek bos,icin rahat etmeyecek.Doktoruna gorunmende fayda var,hem kendin hem de bebegin icin.
kızlar inşallah hepimiz temmuzu görürüz sağlıklı bir sekilde bebeklerimizi kucaklarımıza alırız. Peki normal mi sezeryan doğum mu sizce?
Normali cok istiyorum ama hem ikiz hem de kan pihtilasmam var.Buyuk ihtimalle sezeryan olur.
ve ben tama bir saat sonra doktorda olacağım rabbim yardım etsin inşallah sanki zaman geçmiyor ALLAHIM tüm bekleyiş içinde olanların bekleyişlerini en hayırlı şekilde sonuçlandır...
Canim hayirli,guzel haberlerle don insaAllah.Rabbim seninde bizimde yuzumuzu guldursun insaAllah.
bende öğreneli 15 gün olmuştucanım ama anca paylaşabilmiştimki perşembe günü bebeğim düştü. allah sizin bebeklerinizi sizlere bağışlasın
Cok gecmis olsun canim,cok uzuldum.Rabbim hayirlisiyla saglikli gebelikler nasip etsin tez zamanda insaAllah.
Kızlarrr daha 6+5 ve ben 2,5 kilo almışım bile şok oldum nası aldım. Sigarayı bıraktığım için mi gazdan mı bilmiyorum yemiyorum çoktaa.. doktorum kızdı.. Veremem herhalde geri
Ayni durumdayim.İlk 6 hafta 2.5 kilo aldim ve 1 haftadir ayni kilodayim.İnsaAllah dahada almam/almayiz son aylara kadar.

canım hakkında hayırlısı olsun inşallah , benimde 2 düşük ve 34 haftalık kaybım var , bu kayıplardan sonra kanımda pıhtılaşma oldugu ortaya çıktı , şu an kan sulandırıcı iğne kullanıyorum belkide seninde buna ihtiyacın vardır .

Canim bence once dusuk arastirmadi yapmalari gerekirdi.Belki kan pihtilasman vardir.Benimde iki dusugum var ve gen testlerimi yaptirdim.Sonuc kan pihtilasmasi cikti.Simdi her gun kan sulandirici igne vuruluyorum.Embriyo saglikli olsada sende kan pihtilasmasi varsa gelismiyor maalesef.İhmal etme canim gen testlerini yaptir.Rabbim tez zamanda hayirlisiyla saglikli gebelikler nasip etsin insaAllah.

Bakıldı canım hepsine pıhtılaşmaya tsh şeker yüklemesi rahim filmi histereskopi ne ararsan yapıldı yani zamanı gelmedi demek ki diyorum başka ne diyebilirim ki

Canım 2015 Temmuz ikiz anneleri var oraya uğruyon mu ? Senin gibi ikiz hamileler var bizi bırak git demiyom yanlış anlama :) topiğimizde ki ikiz gebe sen olunca aklıma geldi. bide merak ettim sen doğal bi şekilde mi ikiz gebe kaldın?

Bakıldı canım hepsine pıhtılaşmaya tsh şeker yüklemesi rahim filmi histereskopi ne ararsan yapıldı yani zamanı gelmedi demek ki diyorum başka ne diyebilirim ki
demekki vakti saati gelmemiş derler ya öyle demek cnm , hayırlısıyla saglıklısıyla olsun geç olsun güç olmasın inşallah

canım sana bir şey daha sormak istiyorum.bana yapılan testlerde nasıl işlemler yapıyorlar.bilgi veririmisin.yani sadece kan falan mı yoksa başka zorlanacağım durumlarda var mı?

merhaba arkadaşlar ben 10 haftalık hamileyim hamileliğimi ilk öğrendiğimde 5 haftalıkken doktora gittim doktorum iki haftada bir çağırıyo anlamadım sizin muayeneler ne sıklıkta oluyo? 5 haftalık ilk muayenemdi 7 haftalıkken kalp atışları için çağırdı 9 haftalıkken tekrar gel dedi bugün gittim iki hafta sonra tekrar gel dedi 12 haftalık ense kalınlığına bakılcakmıs bana fazla sık geldide sizlerin nasıl acaba :)

Kızlar nasıl gidiyor?? Benim yogun valla işyerimin yogunluğundan artık kendimi bile düşünemiyorum allahtan rahat giditor hamileliğim :)

Kızlar selamlar karnımda minik hareketler hissediyorum bazen Bağırsak hareketidir dimi şimdiden bebiş değildir. 9. Haftadayız daha

canım dersin kaçta bitecek. çok ayağa kalakmaya çalış dinlenmelisin mümkünse izin al evine git. tabi önce bir doktora gidersen çok daha iyi olur. Rabbim seni ve meleğini korusun.
Sagol canim dersim yeni bitti evimde uzak eve gidince esim acile goturecek insallah

tüp bebekte pıhtılaşma olsun yada olmasın 12. haftaya kadar kan sulandırıcı iğne kullandırıyor doktorlar. tüp bebek tedavisinde rutin bişey bu. benim kuzenimde, eşimin kuzenide tüp bebek tedavisi gördü. ikiside ayrı şehirlerde ayrı doktorlara gitti. ikisinede doktorları verdi. 14. haftada falan kestiler. benimde 3 düşüğüm var. bu 4. hamileliğim. bütün testler yapıldı eşimede banada. hiçbişey çıkmadı. pıhtılaşmada çıkmadı. ama doktor bunda tedbir amaçlı kan sulandırıcı iğne verdi. hamile olduğumu öğrendiğim günden beri ( 4+3 ) kullanıyorum. bak bu benimle hala. demekki bir etkisi var. gittiğim bir doktor bana bugünkü teknolojiyle belki sorunu anlayamadık belki 5 yıl sonra yeni bir makine çıkcak senin sorununu onunla tespit edebilicez belki dedi. özellikle 7. haftaya kadar olan kalp atışı almadan önceki erken kayıplarda %90 sorun pıhtılaşma oluyormuş. benim hep öyleydi. iyiki kullanmışım bebeğim benimle. daha öncekilerde bu haftalara kadar hiç gelememiştik. yani demem oki senin zaten 2 tane düşüğün var. üstüne birde tüp bebek. kesinlikle kan sulandırıcı iğne vermeliydi doktorun.

canım merhaba evet normal. yani haftan itibariyle normal. başta sık çağırması kalp atışlarını alabilmek içindür muhtemelen. sonrada zaten haftalar dolmuş oluyor ense kalınlığı ölçümü yapılıyor :) 2 li tarama isteyebilirler yaptırıp yaptırmamak sana kalmış. bundan sonra hemen hemen 1 ay arayla çağırabilir yada 15 gün. doktoruna göre değişir. Hayırlı uğurlu olsun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…