• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

geçmiş olsun almila000 üzülme herşey çok güzel olucak diye düşün madem o kadar zahmet çıkarıyorlar alabilirsen heyet raporu al senin durumunda bu kolay olur zaten geçmiş olsun
Zaten normal bir hamilelik değil benimkisi zor durumdayım. Bir de insanların anlayışsızlığı çok canımı yakıyor :(

ilk haftalarda sık gidiliyor. 12. haftadan sonra yani şu tarama testlerin yapıldıktan sonra 4 haftada bir gideceksin. bana bakma benim bu 4. hamileliğim olduğundan ( 3 tane düşüğüm var bundan önce ) haftada bir gidiyorum ben. ama hiç şikayetçi değilim har hafta görüyorum bebişimi :KK45:
aslında bende şikayetçi değilim görmek güzel oluyo hatta bugün 4 boyutluda gösterdi çok güzeldi :KK68: ama hiç bi arkadaşım böyle sık gitmemiş genel olarak ayda 1 gidiliyo. neyse bakayım 12. haftalıktan sonra ne zaman gel dicek. sanada Allah kolaylık versin arkadaşım epey düşük yasamıssın :(

Merhaba kızlar moralim çok bozuk :KK43: Benim rahmimde perde var o yüzden düşük tehlikesi ve erken doğum ihtimali yüksek. Çok fazla ayakta kalamıyorum karnım ağrıyo hemen. 2 hafta önce grip oldum ve 1 haftalık rapor aldım çok kötüydüm. Öğretmenim, köyde çalışıyorum. Bugün kaymakamın raporlarımı reddettiğini ve beni devlet hastanesine sevkettiğini öğrendim. Ayakta çok fazla kalmaması gereken ben yarın dolmuşla ilçe milli eğitimden sevk yazısını alıp ile gelip bilmem kaç km uzaklıkta olan devlet hastanesinden rapor alıp geriye ilçe milli eğitime götürmem gerekiyor. Ne için kaymakamın keyfinden :KK43: Ya bebeğime bi şey olursa o kadar yorgunluğa...
Ahh canim arkadasim çok üzüldüm haline maalesef bu devran böyle aklıma van depreminin olduğu gün geldi akşamında amirlerden birinin gelip bir kişi şehir dışına çıksın meslek hayatini yakarım dediği aklıma geldi. Biz öğretmenlerin insan olmaya maalesef hakkı yok. Rspor senin en doğal hakkın git devlet hhastanesinden al ve işleme koydur hiç kimse senden ve bebeginden kiymetli değil. .

Merhabaa kizlar nasilsinn bugün ben iyiyim sukur biraz bel agrisi var facebookta kapali temmuz annelerine bekliyoruz hepinizi

Zaten normal bir hamilelik değil benimkisi zor durumdayım. Bir de insanların anlayışsızlığı çok canımı yakıyor :KK43:
canım bende ilçede çalıştım htta köydede çalıştım o yüzden senden ve bebeğnden kıymetli değilbu noktada hiç birşey bence sen heyet raporu için uğraş kritik noktanı atlatınca dönersin

canım bende ilçede çalıştım htta köydede çalıştım o yüzden senden ve bebeğnden kıymetli değilbu noktada hiç birşey bence sen heyet raporu için uğraş kritik noktanı atlatınca dönersin
İşte kritik dönem diye de bi şey yok, benim doğuma kadar devam edecek bu korku. 12. haftada rahmime dikiş atılacak. O dikişle bebeği 32. haftaya kadar tutabilirsek iyi diyor doktorum. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Öğrencilerime de üzülüyorum. 3. sınıflar 3 senedir ben okutuyorum. Bu rapor olaylarında en çok onlar etkileniyor. Yarın da bu saçma sapan işler yüzünde okula gidemeyeceğim

Nasil bir test bu nerden aldin nasil yapiliyor merak ettik :) Ben dr. Ultrasonda bakip kesin birsey demeden hicbirseye inanmam sanirim.
Arkadaslar rabbim hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsin hepimize ama ben yavrumun cinsiyetini cok merak ediyorum.8+2 yim.10 haftalikken yapilabilen cinsiyet belirleme testi aldim.merakla bekliyorum.ayrica 10 haftami doldurdugumda doktor kontrolum var

Atkadaslar adet doneminden dolayı kahverengi lekelenme olur mu suan adet donemindeyim gebe olmasaydim adet olurdum ondan olabilir mi

Merhaba kızlar moralim çok bozuk :KK43: Benim rahmimde perde var o yüzden düşük tehlikesi ve erken doğum ihtimali yüksek. Çok fazla ayakta kalamıyorum karnım ağrıyo hemen. 2 hafta önce grip oldum ve 1 haftalık rapor aldım çok kötüydüm. Öğretmenim, köyde çalışıyorum. Bugün kaymakamın raporlarımı reddettiğini ve beni devlet hastanesine sevkettiğini öğrendim. Ayakta çok fazla kalmaması gereken ben yarın dolmuşla ilçe milli eğitimden sevk yazısını alıp ile gelip bilmem kaç km uzaklıkta olan devlet hastanesinden rapor alıp geriye ilçe milli eğitime götürmem gerekiyor. Ne için kaymakamın keyfinden :KK43: Ya bebeğime bi şey olursa o kadar yorgunluğa...[/Q

aklına kötü şeyler getirme canım. dua et inşallah allahın izniyle bişeycik olmaz. bir an önce hallet bari şu rapor işini rahat et. hatta doktora rica et biraz fazlaca yazsın raporu.

aslında bende şikayetçi değilim görmek güzel oluyo hatta bugün 4 boyutluda gösterdi çok güzeldi :KK68: ama hiç bi arkadaşım böyle sık gitmemiş genel olarak ayda 1 gidiliyo. neyse bakayım 12. haftalıktan sonra ne zaman gel dicek. sanada Allah kolaylık versin arkadaşım epey düşük yasamıssın :KK43:

sağol canım bu sefer allahın izniyle herşey yolunda. hiç üzmüyo beni meleğim. kalp atışınıda duyduk. rahatladık.

aslında bende şikayetçi değilim görmek güzel oluyo hatta bugün 4 boyutluda gösterdi çok güzeldi :KK68: ama hiç bi arkadaşım böyle sık gitmemiş genel olarak ayda 1 gidiliyo. neyse bakayım 12. haftalıktan sonra ne zaman gel dicek. sanada Allah kolaylık versin arkadaşım epey düşük yasamıssın :KK43:

Benim doktorum 15 kasımda gittiğimde 1 ay sonra gelebilirsin bi daha demişti, 1 ay sonra yani ama ben dayanamadım, geçen perşembe gittim :o geçen perşembede yine 1 ay dedi ama sanırım haftaya yine gidicem :P 12 hafta çıkana kadar tedirginliğim geçmeyecek galiba veya 5. ay gelipte hareketlerini hissedene kadar...

valla arada bende hissediyorum. özellikle öne doğru eğildiğimde. seninle aynı haftadayız. ama herkes mümkün değil diyo. internetten araştırdım ordada mümkün değil diyo. ama ben ne hissettiğimi bilmezmiyim. artık kimseye söylemiyorum. kendi içimde yaşıyorum o ulvi anı

benim kullandığım bir iphone uygulaması var, orada 8. haftada bebek harekete başlar ancak çoğu anne bunu hissedemez yazıyordu. Siz belki de hissedebilen şanslı azınlıktansınızdır =)

:confused:kızlar lazer epilasyondan sonra hamile kalan var mı aranızda .. tam bitti kurtuldum derken hamilelikle hormonların tavan yapmasıyla beraber fışkıırmaya başladık bile sonuç lazerden elde edilen sonuçç sıfır :mad::mad::mad:vücudunda değişiklik yaşayan var mı

:confused:kızlar lazer epilasyondan sonra hamile kalan var mı aranızda .. tam bitti kurtuldum derken hamilelikle hormonların tavan yapmasıyla beraber fışkıırmaya başladık bile sonuç lazerden elde edilen sonuçç sıfır :mad::mad::mad:vücudunda değişiklik yaşayan var mı

bunu daha önce duymuştum. hamilelikte hormon dengesi değiştiğinden yeniden çıkıyomuş. bende sırf bu yüzden bekledim lazer için yaptırmadım. allahın izniyle bebeğimi kucağıma alayım ilk işim lazer yaptırmak olucak ;)

bunu daha önce duymuştum. hamilelikte hormon dengesi değiştiğinden yeniden çıkıyomuş. bende sırf bu yüzden bekledim lazer için yaptırmadım. allahın izniyle bebeğimi kucağıma alayım ilk işim lazer yaptırmak olucak :KK66:

başka çocuk düşünmüyosun anlaşılan :anneadayı:

başka çocuk düşünmüyosun anlaşılan :anneadayı:

düşünmüyorum canım allah buna uzun ömür versin. zaten yaşım 37. bunuda zorlan yaptık hep problemli hamileliklerim daha önce 3 tane kaybım var. bu 4. hamileliğim. yaş ilerledikçe dahada zorlaşıyo herşey. riskler artıyo. onun için çok şükür rabbim bunu kucağıma almayı nasip etsin sağlıkla. fazlasında gözüm yok :)

düşünmüyorum canım allah buna uzun ömür versin. zaten yaşım 37. bunuda zorlan yaptık hep problemli hamileliklerim daha önce 3 tane kaybım var. bu 4. hamileliğim. yaş ilerledikçe dahada zorlaşıyo herşey. riskler artıyo. onun için çok şükür rabbim bunu kucağıma almayı nasip etsin sağlıkla. fazlasında gözüm yok :)
Allah hayırlısını versin inşallah ya amin amin hayırlı sağlıklı sıhhatli ömürler versin Rabbim bizlere de çocuklarımıza da..

Ben de çok pişman oldum lazerle duymuştum ama dediler ki tek tük anca çıkıo falan ona güvendim ama şu an hiç yaptırmamış gibiyim :mad:

Arkadaslar cevap veremedim kusura bakmayin.butun gun bulanti halsizlik yattim kalktim.mutfaga yeni girdim. aksam yemeginden ve kahvaltidan kalma igrenc masami topladim.yemek nasi yapicam onu dusunuyorum.benim kadar kotu okan var mi ?
Evde cinsiyet belirleme testinin adi intelligender.10 dk. Da sonuc alinabiliyomus.yalniz 10. Haftadan once kullanilamiyo.ben bunu farketmedigim icin 2 hafta beklemis olucam.isim bitince bilgilerini ve fotosunu atarim isterseniz.ya da netten bakabilirsiniz.

Back