eşin sadece sperm testi yaptıracak o kadar gerisi sende ( bak ondanda kaynaklanıyor olabilir spermleri kalitesiz olabilir ) . hepsi için sadece kan vermen yeterli toksoplazma, rubella, d vitamini, b12 vitamini, tsh, prolaktin. trombofili paneli ( en önemlisi bu kan pıhtılaşması testleri hepsini yaptır faktör 5 , faktör 7 , protein c, protein s ), şekerine bakılsın mutlaka birde şeker yüklemesi yapılsın , smeer mutlaka yaptır, akıntın varsa ona baktır iltihap olabilir, rahim filmi çektir tüpler ve rahim normalmi ona bakılsın, eşin ve sen kromozom analizi mutlaka yaptırın kan veriyorsunuz yine kandan bakılıyor. tüm testlerini yaptır öncelikle düşüklerin sebebini araştırın. sebebini bulduktan sonra gerisi kolay tedavini oluyorsun. sonuçta hamile kalabiliyorsun. buda çok önemli. hiç hamile kalamayan o kadar çok kadın varki. onların durumu daha zor. bana doktorum öyle demişti. hiç hamile kalamayan bir kadına ben ne yapabilirimki dedi. ona göre sen daha kolay bir hastasın istediğin zaman hamile kalabiliyorsun. eninde sonunda o bebeği içerde tutmanında bir yolunu bulucaz dedi. gerçekten öyle sende üzülme hamile kalabiliyorsun. işin en önemli kısmı bu. testlerini yaptır. düşüğe neyin sebep olduğunu bulun ve tedavisini ol. bu aradada umudunu yitirme. seni çooookkk iyi anlıyorum. kalbim seninle