• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Kizlar acil crvap verin 7+2 yim. Benden kavrengi leke gelmis cok koyu ama ne yapmam lazim okuldayim. Hrmen doktora mi gideyim acil cevap verin lutfen?

Kizlar acil crvap verin 7+2 yim. Benden kavrengi leke gelmis cok koyu ama ne yapmam lazim okuldayim. Hrmen doktora mi gideyim acil cevap verin lutfen?
canımbenimde geliyor üç gündür doktorun varsa onu ara bence o daa iyi karar verir ve telaşlanma sakın her ihtimale karşı tai doktora gitmelsin

canım benden de gelmişti ben su an 10 haftalık hamileyim doktorumu aradığımda çoğalırsa gel demişti çok yoğun geliosa hemen doktora gitmelisin kalp atısını duymus muydun

ve ben tama bir saat sonra doktorda olacağım rabbim yardım etsin inşallah sanki zaman geçmiyor ALLAHIM tüm bekleyiş içinde olanların bekleyişlerini en hayırlı şekilde sonuçlandır...
amiin Rabbim yardımın olsun korkma bişey olma inşallah ya hafıdd esmasını oku koruyan muhafaa eden mevlam kosun esirgesin

EVET CANIM DOKTORUM ALTTAN BAKSAK GÖRÜNÜR AMA ALLTAN BAKMAK RİSK O YUZDEN Bİ HAFTA DAHA BEKLEYELİM O ZMANDA GÖZÜKMEZSE ALTAN BAKARIZ DEDİ....DE BU Bİ HAFTA NASIL GEÇEÇEK...BUGUN MİDE BULANTIM COK...BEBEK OLMASA MİDE BULANTISI OLUR MU DİYE DÜŞÜNEREK TESELLİ VERİYORUM KENDİME

günaydın temmuz annesi olarak inşallah aranıza katılayım dedim.:) ya kızlar ben de hiç mide bulantısı filan bir belirti yok yarın doktora gidicem inşallah kalp atışını duyarım.:KK17: folic kullanıyor musunz ? Bana eczaneden folic iod verdiler onu kullanıyorum sorun olmaz değil mi?
selam canım ben im de hiç mide bulantım yok. neden eczaneden verdiler cnm doktorun yazmadı mı?

Ewet canım vajinal baktı crl si dediğin tam olarak ne demek bilmiyorum ama doktorum 11-12mm olması gerekiyo ama geriden geliyo bu yüzden kalp atışıda yo

bebek alınmadı daha zaten canım benim tüp bebekti o yüzden kullandığım ilaçlar vardı onları bırak belki kendiliğinden düşer 1hafta içinde olmazsada kürtaj yapıcaz enfeksiyon kaparsın dedi vakinal bakıldı canım crl si dediğin ne oluyo tam bilmiyorum ama 11-12mm olması lazım ama daha geriden geliyo dedi bebek için mi kese için mi dedi bilmiyorum şoktan sormak aklıma bile gelmedi bebek transfer edildikten sonra 14.gün kan değerim 854tü doktorum olması gerekenin en iyisi demişti dediğin gibi bi mucize bekliyorum Allahtan

crl bebeğin boyu canım. ultrason resmi verdiyse sana onun üstünde yazar. 11-12 mm olması gerek dediği bebeğin boyu. ancak hcg seviyende yüksekmiş. allah allah yaa. acaba kan verip bi daha hcg ni ölçtürsen bakalım olması gerektiği gibi yükselmişmi. gebelik haftanla uyumlumu.

Kizlarrr özele gidenlerr icin bir sorum olucakdi sormasi ayip muane nekdar oduyorsunuz :KK14:

ben bodrumda yaşıyorum. burda acıbademe gidiyorum. sgk ile anlaşmalı. benim ödediğim katkı payı muayene başına 80 tl. tahlillerinde çok büyük kısmını ödüyor sgk.

Doktor gördüm mü demişti anlamadım?Drunu ara hemen canım gerekirse acil bi durum var deyip git yoğun d,yosun boşver okulu şimdi
Evet biz duymadik 6+2 yken gordum demisti devlet hastanesiydi ve yogundu ayrintili bakmadi. Bardak agzi buyuklugunde ve koyuydy cok korkuyorum ilk gebeligim

Back