• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

canım sana bir şey daha sormak istiyorum.bana yapılan testlerde nasıl işlemler yapıyorlar.bilgi veririmisin.yani sadece kan falan mı yoksa başka zorlanacağım durumlarda var mı?

sadece kan veriyorsun bütün testler kandan yapılıyor. birtek rahim filminde zorlanırsın. baya ağrıyomuş çünkü. ben direk anestezi istedim ağrı eşiğim düşüktür çünkü. o zaman bişey anlamıyosun. uyuyosun, uyanıyosun herşey bitmiş oluyo :)

canım merhaba evet normal. yani haftan itibariyle normal. başta sık çağırması kalp atışlarını alabilmek içindür muhtemelen. sonrada zaten haftalar dolmuş oluyor ense kalınlığı ölçümü yapılıyor :) 2 li tarama isteyebilirler yaptırıp yaptırmamak sana kalmış. bundan sonra hemen hemen 1 ay arayla çağırabilir yada 15 gün. doktoruna göre değişir. Hayırlı uğurlu olsun inş.
Ben 4.5 haftalık öğrendim kalp atışını duyana kadar 10 gün arayla çağırdı ondan sonra bir ay sonra çağırdı

Valla bencede çok. Ne yapmak lazım bilmiyorım ama benim boyu da kısa top gibi bişey olurum bu gidişata dur demek lazım :):)

merhaba ben de dün kalp atışını gördüm çok şükür :) son adet tarihime göre 6+2 diye hesaplioyrdum doktor 5+6 dedi çok bi fark yok çok şükür :) darısı görmeyenlerin başına çok duygulandım dilim tutuldu resmen :)

merhaba ben de dün kalp atışını gördüm çok şükür :) son adet tarihime göre 6+2 diye hesaplioyrdum doktor 5+6 dedi çok bi fark yok çok şükür :) darısı görmeyenlerin başına çok duygulandım dilim tutuldu resmen :)
Hadi hayırlı uğurlu olsun arkadaşımm. Darısı bütün hamişlere olsunnn :)

Canım 2015 Temmuz ikiz anneleri var oraya uğruyon mu ? Senin gibi ikiz hamileler var :KK66: bizi bırak git demiyom yanlış anlama :) topiğimizde ki ikiz gebe sen olunca aklıma geldi. bide merak ettim sen doğal bi şekilde mi ikiz gebe kaldın?
Evet canim arada yaxiyorum orayada :) Sayimiz az sohbet fazla ilerlemiyor orda :) Evet dogal yolla oldu canim.
evet cnm :) nasıl gidiyor iğneler , benim göbüş mosmor :)
3 kere morluk oldu onunda nedenini kesfettik simdi hic morarma olmuyor.İgnelerimi esim yapiyor.Acimasin die etimi biraz fazla sık diyordum.Farkettimki eti cok sıkınca igne vurulduktan sonra o bolge morariyor.Simdi etimi cok sıkmadan yapiyor igneyi hic bir iz olmuyor cok sukur.

evet cnm :) nasıl gidiyor iğneler , benim göbüş mosmor :)

bende hergün 1 tane clexane 0,4 iğne oluyorum. bende kan pıhtılaşması çıkmadı. 3 düşükten sonra tedbir amaçlı verdi doktorum. ama işe yaradı demekki. küçük meleğim hala benimle. kalp atışlarınıda duyduk çok şükür. iğneyi ben batıramıyorum eşime yaptırıyorum. hergün hergün zorluyo tabii. canımda yanıyo. ama bebeğim aklıma gelince herşeye değer diyorum. ilk 15 gün baya morardı benim. ama şimdi geçti morluklar ve artık morarmıyo. ben eşimin ilk başta iğne konusunda acemi olmasına yoruyorum bunu. şimdi uzmanlaştı artık 28 gündür iğne yapıyor dile kolay. hiç morartmıyor artık kocacım :KK45: birde annem hemşire morluklar için büyük bir parça pamuğa bolca alkol dök veya yoksa kolonya sırt üstü yat morlukların üstüne koy 1 saat falan dursun öyle dedi. birde lasonil pomat önerdi morluklara sürersen alır morluğunu dedi. deneyin kızlar.

Hayirli olsun canim :) Amin.

merhaba arkadaşlar ben 10 haftalık hamileyim hamileliğimi ilk öğrendiğimde 5 haftalıkken doktora gittim doktorum iki haftada bir çağırıyo anlamadım sizin muayeneler ne sıklıkta oluyo? 5 haftalık ilk muayenemdi 7 haftalıkken kalp atışları için çağırdı 9 haftalıkken tekrar gel dedi bugün gittim iki hafta sonra tekrar gel dedi 12 haftalık ense kalınlığına bakılcakmıs bana fazla sık geldide sizlerin nasıl acaba :)

ilk haftalarda sık gidiliyor. 12. haftadan sonra yani şu tarama testlerin yapıldıktan sonra 4 haftada bir gideceksin. bana bakma benim bu 4. hamileliğim olduğundan ( 3 tane düşüğüm var bundan önce ) haftada bir gidiyorum ben. ama hiç şikayetçi değilim har hafta görüyorum bebişimi :KK45:

Kızlar selamlar karnımda minik hareketler hissediyorum bazen Bağırsak hareketidir dimi şimdiden bebiş değildir. 9. Haftadayız daha
dogumlarimiz ayni gune denk geliyo benim bu haftam cok kotu geciyo.yogun bulanti ve halsizlik.bebek ve kese buyuyo.ondandir muhtemelen kipirtilarimiz.sag tarafimda oluyo benim de

bende hergün 1 tane clexane 0,4 iğne oluyorum. bende kan pıhtılaşması çıkmadı. 3 düşükten sonra tedbir amaçlı verdi doktorum. ama işe yaradı demekki. küçük meleğim hala benimle. kalp atışlarınıda duyduk çok şükür. iğneyi ben batıramıyorum eşime yaptırıyorum. hergün hergün zorluyo tabii. canımda yanıyo. ama bebeğim aklıma gelince herşeye değer diyorum. ilk 15 gün baya morardı benim. ama şimdi geçti morluklar ve artık morarmıyo. ben eşimin ilk başta iğne konusunda acemi olmasına yoruyorum bunu. şimdi uzmanlaştı artık 28 gündür iğne yapıyor dile kolay. hiç morartmıyor artık kocacım :KK45: birde annem hemşire morluklar için büyük bir parça pamuğa bolca alkol dök veya yoksa kolonya sırt üstü yat morlukların üstüne koy 1 saat falan dursun öyle dedi. birde lasonil pomat önerdi morluklara sürersen alır morluğunu dedi. deneyin kızlar.
Bencede morarma tamamen vuran kisiyle alakali.Benimde esim vuruyor.Artik igne profu oldu :KK48: Etimi cok sıkarsa morariyordu ama simdi hic iz kalmiyor cok sukur :)

Kızlar selamlar karnımda minik hareketler hissediyorum bazen Bağırsak hareketidir dimi şimdiden bebiş değildir. 9. Haftadayız daha

valla arada bende hissediyorum. özellikle öne doğru eğildiğimde. seninle aynı haftadayız. ama herkes mümkün değil diyo. internetten araştırdım ordada mümkün değil diyo. ama ben ne hissettiğimi bilmezmiyim. artık kimseye söylemiyorum. kendi içimde yaşıyorum o ulvi anı

Arkadaslar rabbim hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsin hepimize ama ben yavrumun cinsiyetini cok merak ediyorum.8+2 yim.10 haftalikken yapilabilen cinsiyet belirleme testi aldim.merakla bekliyorum.ayrica 10 haftami doldurdugumda doktor kontrolum var

Evet canim arada yaxiyorum orayada :) Sayimiz az sohbet fazla ilerlemiyor orda :) Evet dogal yolla oldu canim.

3 kere morluk oldu onunda nedenini kesfettik simdi hic morarma olmuyor.İgnelerimi esim yapiyor.Acimasin die etimi biraz fazla sık diyordum.Farkettimki eti cok sıkınca igne vurulduktan sonra o bolge morariyor.Simdi etimi cok sıkmadan yapiyor igneyi hic bir iz olmuyor cok sukur.
evet haklısın belkide cnm benim kendi yaptıklarımda pek sorun olmuyor ama ne zaman baskası yapsa morarıyor , bazende altta beze gibi şişlik oluyor o zaman çok canım yanıyor ,

sağlıkla kucağına al inşallah bebeğini cnm , ben kızımda 9 ay iğne oldum şükür kucağıma aldım ,, bundada kendim yapıyorum can sonuçta arada korkum tavan yapıyor iğnemi yapacak kimse yok başka , arada nasıl yapıyorsam ya morarıyor ya da altta beze oluyor aynı dediğin gibi pamuga bolca kolonya koydum beklettim faydası oldu cnm teşekkürler

Arkadaslar rabbim hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsin hepimize ama ben yavrumun cinsiyetini cok merak ediyorum.8+2 yim.10 haftalikken yapilabilen cinsiyet belirleme testi aldim.merakla bekliyorum.ayrica 10 haftami doldurdugumda doktor kontrolum var
Allah gönlüne göre versin inşallah , 2 hamileliğimdede cin takvimi tuttu , bundada kız çıktı , bak istersen

nasıl bir test bu ? nerden aldın ? çok merak ettim

Merhaba kızlar moralim çok bozuk :( Benim rahmimde perde var o yüzden düşük tehlikesi ve erken doğum ihtimali yüksek. Çok fazla ayakta kalamıyorum karnım ağrıyo hemen. 2 hafta önce grip oldum ve 1 haftalık rapor aldım çok kötüydüm. Öğretmenim, köyde çalışıyorum. Bugün kaymakamın raporlarımı reddettiğini ve beni devlet hastanesine sevkettiğini öğrendim. Ayakta çok fazla kalmaması gereken ben yarın dolmuşla ilçe milli eğitimden sevk yazısını alıp ile gelip bilmem kaç km uzaklıkta olan devlet hastanesinden rapor alıp geriye ilçe milli eğitime götürmem gerekiyor. Ne için kaymakamın keyfinden :( Ya bebeğime bi şey olursa o kadar yorgunluğa...

nedir o test nasıl yapılıyo ilk defa duyuyorum :)

geçmiş olsun almila000 üzülme herşey çok güzel olucak diye düşün madem o kadar zahmet çıkarıyorlar alabilirsen heyet raporu al senin durumunda bu kolay olur zaten geçmiş olsun

Back