2015 Temmuz Anneleri

Kizlar acil crvap verin 7+2 yim. Benden kavrengi leke gelmis cok koyu ama ne yapmam lazim okuldayim. Hrmen doktora mi gideyim acil cevap verin lutfen?

öncelikle sakin ol. doktorunu ara gel derse git. sırt üstü yat ayaklarını yükseğe kaldır. bugünlerde pek bişey yapma mümkün olduğunca dinlen.

eğer koyu renkte ve birkaç damla geldiyse ağrında yoksa muhtemelen önemli birşey değil. sırtüstü yat ayaklarını yükseğe kaldır ve bugün mümkün olduğunca ayağa kalkma. şayet lekelenme devam ederse mutlaka doktora git. doktorun yoksa herhangi bir hastanenin aciline gidebilirsin. gittiğinde mutlaka hcg ölçtür.

Evet biz duymadik 6+2 yken gordum demisti devlet hastanesiydi ve yogundu ayrintili bakmadi. Bardak agzi buyuklugunde ve koyuydy cok korkuyorum ilk gebeligim
canım dersin kaçta bitecek. çok ayağa kalakmaya çalış dinlenmelisin mümkünse izin al evine git. tabi önce bir doktora gidersen çok daha iyi olur. Rabbim seni ve meleğini korusun.

Kizlar acil crvap verin 7+2 yim. Benden kavrengi leke gelmis cok koyu ama ne yapmam lazim okuldayim. Hrmen doktora mi gideyim acil cevap verin lutfen?
öncelikle hayırlı olsun arkadaşlara katılıyorum panik yapmayın. mümkünse çok fazla ayakta kalmamaya çalışın ve en kısa sürede bi doktora danışın. Rabbim hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin.

10. haftadasın bulantıların birazda azalmadımı cnm . 12 haftadan önce geçmiyecek sanırım
Yok cnm ya. Halime yinede bin şükür ama sabahları ve akşam yemeğinden sonra çok kötü oluyorum.
Yemek yesem mi yemesem mi tereddüt ediyorum.
Yemeden zaten duramıyorum, içim kazınıyor resmen :)
2haftaya kadar geçecek olsa inş :)

evet aslında yemedikçe bulantı daha çok artıyor , az ve sık yiyorum bende ,, bugün aynı sabun yutmuş gibiyim ağzım midem öyle neyse bebişler sağlıklı olsunda herşeye deger :)

Benim crinone jel de bugün çok çok açık pempe renkli geri gelmiş.Aynı aşılamanın 8-9-10. günlerinde olduğu gibi.Kötü bişeylerin habercisi olacak diye ödüm kopuyor canım
inşallah kötü bişey değildir cnm , geçen haftada benim kahve şeklinde gelmişti ,,, birde jeli uygularken içerden ete değincede tahriş yapıp kanatmış olabiliyyor , son 4 jel daha da almıcam ben darısı başına cnm :)

Kızlarrr daha 6+5 ve ben 2,5 kilo almışım bile şok oldum nası aldım. Sigarayı bıraktığım için mi gazdan mı bilmiyorum yemiyorum çoktaa.. doktorum kızdı.. Veremem herhalde geri

Kızlarrr daha 6+5 ve ben 2,5 kilo almışım bile şok oldum nası aldım. Sigarayı bıraktığım için mi gazdan mı bilmiyorum yemiyorum çoktaa.. doktorum kızdı.. Veremem herhalde geri
aynı ben de öyle :) 59 dum şu an 62 kiloyum 8. haftadayız sonunu düşünemiorum iştahım öyle açık da değil ama bulantım falan yok hamdolsun o yüzden zorlanmıyorum yemekten ben de sigarayı bırakmaya ve kullandıım vitamn folik asit hapına bağlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…