- 4 Aralık 2009
- 2.616
- 877
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #3.921
sen belirtilere bakma herkes aynı olmuyor cnm , hadi bakalım hayırlı haberlerle gelinşallah canm bu gün sanki hamlelik yorgunlğum tamamen geçti okadar dincim ki sürekli vücudumu dinliyorum süreli ondan mı bilmiyorum koşup zıplayasım var
selam canım ben im de hiç mide bulantım yok. neden eczaneden verdiler cnm doktorun yazmadı mı?
git cnm bekleme bol su iç ve doktora gitKizlar acil crvap verin 7+2 yim. Benden kavrengi leke gelmis cok koyu ama ne yapmam lazim okuldayim. Hrmen doktora mi gideyim acil cevap verin lutfen?
Kizlar acil crvap verin 7+2 yim. Benden kavrengi leke gelmis cok koyu ama ne yapmam lazim okuldayim. Hrmen doktora mi gideyim acil cevap verin lutfen?
Agrim yok hic
hmm anladım cnmYok yazmadı canım sadece folic asit kullan dedi. bende eczaneden iod olanını aldım.
canım dersin kaçta bitecek. çok ayağa kalakmaya çalış dinlenmelisin mümkünse izin al evine git. tabi önce bir doktora gidersen çok daha iyi olur. Rabbim seni ve meleğini korusun.Evet biz duymadik 6+2 yken gordum demisti devlet hastanesiydi ve yogundu ayrintili bakmadi. Bardak agzi buyuklugunde ve koyuydy cok korkuyorum ilk gebeligim
öncelikle hayırlı olsun arkadaşlara katılıyorum panik yapmayın. mümkünse çok fazla ayakta kalmamaya çalışın ve en kısa sürede bi doktora danışın. Rabbim hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin.Kizlar acil crvap verin 7+2 yim. Benden kavrengi leke gelmis cok koyu ama ne yapmam lazim okuldayim. Hrmen doktora mi gideyim acil cevap verin lutfen?
Benim crinone jel de bugün çok çok açık pempe renkli geri gelmiş.Aynı aşılamanın 8-9-10. günlerinde olduğu gibi.Kötü bişeylerin habercisi olacak diye ödüm kopuyor canımgit cnm bekleme bol su iç ve doktora git
Yok cnm ya. Halime yinede bin şükür ama sabahları ve akşam yemeğinden sonra çok kötü oluyorum.10. haftadasın bulantıların birazda azalmadımı cnm .12 haftadan önce geçmiyecek sanırım
bende öğreneli 15 gün olmuştucanım ama anca paylaşabilmiştimki perşembe günü bebeğim düştü. allah sizin bebeklerinizi sizlere bağışlasınhoş geldin canım bizim satlar aynı ama sen baya geç öğrenmişsin ben öğreneli 16 gün oldu nerelerdeydin...
evet aslında yemedikçe bulantı daha çok artıyor , az ve sık yiyorum bende ,, bugün aynı sabun yutmuş gibiyim ağzım midem öyleYok cnm ya. Halime yinede bin şükür ama sabahları ve akşam yemeğinden sonra çok kötü oluyorum.
Yemek yesem mi yemesem mi tereddüt ediyorum.
Yemeden zaten duramıyorum, içim kazınıyor resmen :)
2haftaya kadar geçecek olsa inş :)
inşallah kötü bişey değildir cnm , geçen haftada benim kahve şeklinde gelmişti ,,, birde jeli uygularken içerden ete değincede tahriş yapıp kanatmış olabiliyyor , son 4 jel daha da almıcam ben darısı başına cnm :)Benim crinone jel de bugün çok çok açık pempe renkli geri gelmiş.Aynı aşılamanın 8-9-10. günlerinde olduğu gibi.Kötü bişeylerin habercisi olacak diye ödüm kopuyor canım
Gittin mi geldin mi ne yaptın merak ettimKizlar acil crvap verin 7+2 yim. Benden kavrengi leke gelmis cok koyu ama ne yapmam lazim okuldayim. Hrmen doktora mi gideyim acil cevap verin lutfen?
Ederim cnm etmemmi inşallahaminn cnm cumartesi de biz gidicez dua ettt
Belki gaz ve şişkinliktir çünkü çok yaniKızlarrr daha 6+5 ve ben 2,5 kilo almışım bile şok oldum nası aldım. Sigarayı bıraktığım için mi gazdan mı bilmiyorum yemiyorum çoktaa.. doktorum kızdı.. Veremem herhalde geri
aynı ben de öyle :) 59 dum şu an 62 kiloyum 8. haftadayız sonunu düşünemiorumKızlarrr daha 6+5 ve ben 2,5 kilo almışım bile şok oldum nası aldım. Sigarayı bıraktığım için mi gazdan mı bilmiyorum yemiyorum çoktaa.. doktorum kızdı.. Veremem herhalde geri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?