• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Günaydın annişler :) Ben de yarın kontrole gideceğim. Geçen hafta 4 tüp kan ve idrar verdim. Hem sonuç alacağım hem de gelişime bakacağız. Bakalım ne durumdayız çok merak ediyorummmm =)

Acil kızlar biraz once midem bulandı kendimi lavaboya yetiştireyim derken ayağım kaydı düştüm kafa üstü. Bşy olur mu bebeğime çok korkuyorum
Bebege diilde sana bisey olmasin oncelikle geri dustugun icin bebise bisi olucagini sanmiyorum ama dedigim gibi sen kendini yokla 2 saat uyuma Hoppa gecmisolsun

Bebege diilde sana bisey olmasin oncelikle geri dustugun icin bebise bisi olucagini sanmiyorum ama dedigim gibi sen kendini yokla 2 saat uyuma Hoppa gecmisolsun
Geri düşmedim canım yüzüstü düştüm kafamı alnımdan çarptım yere. İnşallah bşy olmaz ama ne olursa doktora gitmeliyim

günaydın temmuz annesi olarak inşallah aranıza katılayım dedim.:) ya kızlar ben de hiç mide bulantısı filan bir belirti yok yarın doktora gidicem inşallah kalp atışını duyarım.:KK17: folic kullanıyor musunz ? Bana eczaneden folic iod verdiler onu kullanıyorum sorun olmaz değil mi?
Hoşgeldin aramıza :) bence kalp atışını duyarsın eğer geç Döllenme olmamışsa. Ne güzel bulantısız geçirenletdensin şanslısın ;) folik plus kullanıyorum ben.
Acil kızlar biraz once midem bulandı kendimi lavaboya yetiştireyim derken ayağım kaydı düştüm kafa üstü. Bşy olur mu bebeğime çok korkuyorum
Canım kendine dikkat et arkadaşın dediği gibi uyuma bi anormallik hissediyorsan hemen acili ara.

Hoşgeldin aramıza :) bence kalp atışını duyarsın eğer geç Döllenme olmamışsa. Ne güzel bulantısız geçirenletdensin şanslısın :KK66: folik plus kullanıyorum ben.

İnşallah duyarım canım dua et. Doktora da sorucam sorun olmaz inşallah folic iod. Yarın gelmez oldu :)

Günaydın hanımlar :) Geçen hafta çok yoğun bulantı hali vardı bir kere çıkardım ama o bile yetti kokular hala inanılmaz rahatsız ediyor en ufak kokuları bile alıyorum abartısız dolap içi bile kokar mı insana o boyuta geldim ve acayip derecede uyuyorum ne olacak bu hal eski halime geri dönmek istiyorum bir an önce geçsin bu durum bugün işe gitmek için uyanamadım bile mecbur rapor alacağım sizde durumlar nasıl?
Canim bende de durumlar ayni.hersey kokuyor.hic azalma olmuyor.aksine artarak devam ediyor.ne olur geçsin artikkkk

İyi aksamlar sevgili anne adayari....moralim cok bozuk dojtora gittik bugun keseyi gormustuk zaten iki hafta once bugun kalp atisi duyarim diye gittim ama bebegi goremedik...bazen gec gorulebilir sen pazartesi gel bi daha bakalim dedi...kanaman olursa da hemen geliyorsun dedi....moralmen coktum suan

canım benim stres yapma sakın. karnından baktıysa bebek daha çok küçük görememiş olabilir. bu haftalarda alttan bakınca daha fazla detay görünüyor. pazartesi alttan bakmasını iste kesin göreceksin :)

İnş canım 7+5deyiz embiriyoyu genetik incelemeyede gönderdik 6tanesinden 1tanesi sağlıklı geldi sağlıklı olan bebeğin gelişiminin geriden gelmesine bi anlam veremedim kalp atışı alınmasa ya da alınıp bikaç hafta sonra dursa normal gibi geliyo ama geriden gelmesi beni şüphede bırakıyo napıcam hiç bilmiyorum

allah sabır versin canım. kesinmi yani biraz daha bekleyin isterseniz. birde eşin ve sen kromozom analizi yaptırsanıza. belkide genetik bişey vardır. eğer öyleyse tüp bebek yöntemiyle ve gen ayıklaması yapılarak sağlıklı embriyo transferiyle sağlıklı bir bebeğin olabilir.

Aaaaaa süpersin :KK19:
Ay 48 kilo yalan oldu aldım başımı gidiyorum :KK55:
Bılantılarla 10 haftaya geldik zat-ı muhteremi 2 hafta sonra görmeye gidicem şimdilik herşey yolunda:KK53:
Senin nasıl gidiyo diyet
iyi bari çok sevindim cinsiyeti belli olunca yazsana bana canımcım
eh işte gene başladım ama yarım yamalak gdiyor o yüzden bu ay sadece 1 kilo verebildim
57.9 dayım 55de inşallah ara verecem ama zaten az az veriyorum
yaşamda yazmıyor eskisi gibi diyeti bıraktı heralde 2 haftadır bildirimde yapmıyor yenilerle devam ediyorum
kendine çok iyi bak sağlıcakla doğumunu yap inşallah canım Allaha emanet ol

Benim tüp bebek zaten canım kanda pozitifi gördükten 15gün sonra çağırdı doktorum kontrole gittim işte dün malesef bebeğin gelişimi geriden kese var içinde bebek olduğunu düşündüğümüz bişeyde var ama kalp atışı falan yok dedi bide kromozom incelemesine gönderdik embriyoları sağlıklı geleni koyduk sağlıklı olan bebeğin gelişiminin geriden gelmesi bende şüphe uyandırıyo napıcam bilmiyorum :KK61:

canım biraz daha bekleseniz hiç belli olmaz

hayırlı haberlerle gel inşallah cnm , bende sana bakıyordum ne yaptı diye , bebişinin kalp atışlarını duyunca için rahatlasın inşallah :)
inşallah canm bu gün sanki hamlelik yorgunlğum tamamen geçti okadar dincim ki sürekli vücudumu dinliyorum süreli ondan mı bilmiyorum koşup zıplayasım var

Önceki hamileligimde bende yolculuk yapıyordum senin kadar sık olmasa da ama Dr un izni önemli tabi.birde geçerken ray lara dikkat etmen lazım tabi yurt dışı uçuşlarında sıkıntıya sokabilir seni
Doktorum iste bana birakti yani keske dese hhayir yasak diye ama demedi. Bana kalirsa gitme ama seninde isin kariyerin, ozaman yapacak birsey yok dedi.

Izin en fazla 1-2hafta alabilirim bakalim baska doktorada danisicam.

kızlar inşallah hepimiz temmuzu görürüz sağlıklı bir sekilde bebeklerimizi kucaklarımıza alırız. Peki normal mi sezeryan doğum mu sizce?

iyi bari çok sevindim cinsiyeti belli olunca yazsana bana canımcım
eh işte gene başladım ama yarım yamalak gdiyor o yüzden bu ay sadece 1 kilo verebildim
57.9 dayım 55de inşallah ara verecem ama zaten az az veriyorum
yaşamda yazmıyor eskisi gibi diyeti bıraktı heralde 2 haftadır bildirimde yapmıyor yenilerle devam ediyorum
kendine çok iyi bak sağlıcakla doğumunu yap inşallah canım Allaha emanet ol
Sanada kolay gelsin canım inş hedefine ulaşırsın :) tabi yazarım canım dua et.

Her hamilelik farklı cnm, aynı kadının 2 hamileliği bile farklı olabiliyor. Doktor gitme dediyse en azından 3 ay çıkana kadar gitmemeyi dene bence... Sonrasında risk otomatikman azaldığından seyahat edebilirsin. Progesteron içinde lk 3 ayda 23 normal bir değer (okuduğum yazılarda ilk 3 ay için 9-47 aralığının uygun olduğu yazıyordu), ancak dışardan takviye almanın bir zararı yok. Bende hap olarak kullanıyorum. Yakın bir arkadaşım 5 ay boyunca kullanmıştı.

Ya doktorum kesin gitme diye birsey soylemedi ama gitmemen daha iyi olur dedi. Gidersende 1 gun mutlaka kal dedi.
Isyerim okadar izin verecegini hic sanmiyorum:(
Once baska doktora gitmistim progesteron normal demisti bu doktor daha mi pimpirikli bilemedim... Cuma baska doktora daha gidip artik doktoruma karar kilacagim...

Haftana göre 11-12mm olması lazım ama daha küçük dedi kaç olduğu sormadım kese için mi bebek için mi söyledi bilmiyorum kesede bebekte gözüktü bende

kesede bebekte gözüktüyse bence ilaçlarına devam et ve bekle kesinlikle. hiç belli olmaz. karındanmı baktı. bu ilk haftalarda alttan bakılınca daha detaylı gözüküyo. bence 1 hafta bekle sonra alttan baktır bi daha. o duruma göre karar verirsiniz. hatta başka bir doktora daha git. bu kadar kolay vazgeçme yazık günah seninki bide tüp bebek. ettiğin masrafamı yanasın, çektiğin eziyetemi, üzüntüyemi. iyi bir perinatoloji uzmanı bul ( sorunlu gebelikler uzmanı ) ve haftaya ona git. oda aynı şeyi söylerse doktorun dediği gibi ilaçları bırakırsın.

Back