- 27 Mart 2013
- 100
- 21
- 48
- Konu Sahibi Hedef65tir
- #3.881
Günaydın annişler :) Ben de yarın kontrole gideceğim. Geçen hafta 4 tüp kan ve idrar verdim. Hem sonuç alacağım hem de gelişime bakacağız. Bakalım ne durumdayız çok merak ediyorummmm =)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebege diilde sana bisey olmasin oncelikle geri dustugun icin bebise bisi olucagini sanmiyorum ama dedigim gibi sen kendini yokla 2 saat uyuma gecmisolsunAcil kızlar biraz once midem bulandı kendimi lavaboya yetiştireyim derken ayağım kaydı düştüm kafa üstü. Bşy olur mu bebeğime çok korkuyorum
Ay kıyamam :) annelerede dayanamıyorlar :)benimde gözümün ucunda yaş az önce hapşuruyorum midemde kalktı kötü oldum , kızım boynuma sarılıyor anne doktora gitmelisin iyileşemessin diyor gel de ağlama
Geri düşmedim canım yüzüstü düştüm kafamı alnımdan çarptım yere. İnşallah bşy olmaz ama ne olursa doktora gitmeliyimBebege diilde sana bisey olmasin oncelikle geri dustugun icin bebise bisi olucagini sanmiyorum ama dedigim gibi sen kendini yokla 2 saat uyuma gecmisolsun
Hoşgeldin aramıza :) bence kalp atışını duyarsın eğer geç Döllenme olmamışsa. Ne güzel bulantısız geçirenletdensin şanslısın folik plus kullanıyorum ben.günaydın temmuz annesi olarak inşallah aranıza katılayım dedim.:) ya kızlar ben de hiç mide bulantısı filan bir belirti yok yarın doktora gidicem inşallah kalp atışını duyarım. folic kullanıyor musunz ? Bana eczaneden folic iod verdiler onu kullanıyorum sorun olmaz değil mi?
Canım kendine dikkat et arkadaşın dediği gibi uyuma bi anormallik hissediyorsan hemen acili ara.Acil kızlar biraz once midem bulandı kendimi lavaboya yetiştireyim derken ayağım kaydı düştüm kafa üstü. Bşy olur mu bebeğime çok korkuyorum
Hoşgeldin aramıza :) bence kalp atışını duyarsın eğer geç Döllenme olmamışsa. Ne güzel bulantısız geçirenletdensin şanslısın folik plus kullanıyorum ben.
İnşallah duyarım canım dua et. Doktora da sorucam sorun olmaz inşallah folic iod. Yarın gelmez oldu :)
Canim bende de durumlar ayni.hersey kokuyor.hic azalma olmuyor.aksine artarak devam ediyor.ne olur geçsin artikkkkGünaydın hanımlar :) Geçen hafta çok yoğun bulantı hali vardı bir kere çıkardım ama o bile yetti kokular hala inanılmaz rahatsız ediyor en ufak kokuları bile alıyorum abartısız dolap içi bile kokar mı insana o boyuta geldim ve acayip derecede uyuyorum ne olacak bu hal eski halime geri dönmek istiyorum bir an önce geçsin bu durum bugün işe gitmek için uyanamadım bile mecbur rapor alacağım sizde durumlar nasıl?
İyi aksamlar sevgili anne adayari....moralim cok bozuk dojtora gittik bugun keseyi gormustuk zaten iki hafta once bugun kalp atisi duyarim diye gittim ama bebegi goremedik...bazen gec gorulebilir sen pazartesi gel bi daha bakalim dedi...kanaman olursa da hemen geliyorsun dedi....moralmen coktum suan
İnş canım 7+5deyiz embiriyoyu genetik incelemeyede gönderdik 6tanesinden 1tanesi sağlıklı geldi sağlıklı olan bebeğin gelişiminin geriden gelmesine bi anlam veremedim kalp atışı alınmasa ya da alınıp bikaç hafta sonra dursa normal gibi geliyo ama geriden gelmesi beni şüphede bırakıyo napıcam hiç bilmiyorum
Canim senin durum nasil gordun mu keseyi?Bak senle gunlerimiz ayniymis hic panik yapma oluyor öle birazda rahat olmak lazim yoksa bu 9 ay gecmez bacim
iyi bari çok sevindim cinsiyeti belli olunca yazsana bana canımcımAaaaaa süpersin
Ay 48 kilo yalan oldu aldım başımı gidiyorum
Bılantılarla 10 haftaya geldik zat-ı muhteremi 2 hafta sonra görmeye gidicem şimdilik herşey yolunda
Senin nasıl gidiyo diyet
Benim tüp bebek zaten canım kanda pozitifi gördükten 15gün sonra çağırdı doktorum kontrole gittim işte dün malesef bebeğin gelişimi geriden kese var içinde bebek olduğunu düşündüğümüz bişeyde var ama kalp atışı falan yok dedi bide kromozom incelemesine gönderdik embriyoları sağlıklı geleni koyduk sağlıklı olan bebeğin gelişiminin geriden gelmesi bende şüphe uyandırıyo napıcam bilmiyorum
inşallah canm bu gün sanki hamlelik yorgunlğum tamamen geçti okadar dincim ki sürekli vücudumu dinliyorum süreli ondan mı bilmiyorum koşup zıplayasım varhayırlı haberlerle gel inşallah cnm , bende sana bakıyordum ne yaptı diye , bebişinin kalp atışlarını duyunca için rahatlasın inşallah :)
Doktorum iste bana birakti yani keske dese hhayir yasak diye ama demedi. Bana kalirsa gitme ama seninde isin kariyerin, ozaman yapacak birsey yok dedi.Önceki hamileligimde bende yolculuk yapıyordum senin kadar sık olmasa da ama Dr un izni önemli tabi.birde geçerken ray lara dikkat etmen lazım tabi yurt dışı uçuşlarında sıkıntıya sokabilir seni
Sanada kolay gelsin canım inş hedefine ulaşırsın :) tabi yazarım canım dua et.iyi bari çok sevindim cinsiyeti belli olunca yazsana bana canımcım
eh işte gene başladım ama yarım yamalak gdiyor o yüzden bu ay sadece 1 kilo verebildim
57.9 dayım 55de inşallah ara verecem ama zaten az az veriyorum
yaşamda yazmıyor eskisi gibi diyeti bıraktı heralde 2 haftadır bildirimde yapmıyor yenilerle devam ediyorum
kendine çok iyi bak sağlıcakla doğumunu yap inşallah canım Allaha emanet ol
Her hamilelik farklı cnm, aynı kadının 2 hamileliği bile farklı olabiliyor. Doktor gitme dediyse en azından 3 ay çıkana kadar gitmemeyi dene bence... Sonrasında risk otomatikman azaldığından seyahat edebilirsin. Progesteron içinde lk 3 ayda 23 normal bir değer (okuduğum yazılarda ilk 3 ay için 9-47 aralığının uygun olduğu yazıyordu), ancak dışardan takviye almanın bir zararı yok. Bende hap olarak kullanıyorum. Yakın bir arkadaşım 5 ay boyunca kullanmıştı.
kızlar inşallah hepimiz temmuzu görürüz sağlıklı bir sekilde bebeklerimizi kucaklarımıza alırız. Peki normal mi sezeryan doğum mu sizce?
Sezeryanı yaşamadım iki doğumumda normal oldu bunuda normal isterim Allah nasip ederse.kızlar inşallah hepimiz temmuzu görürüz sağlıklı bir sekilde bebeklerimizi kucaklarımıza alırız. Peki normal mi sezeryan doğum mu sizce?
Haftana göre 11-12mm olması lazım ama daha küçük dedi kaç olduğu sormadım kese için mi bebek için mi söyledi bilmiyorum kesede bebekte gözüktü bende