2015 temmuz anneleri kaç kilo aldınız???

20 kilo filan nasıl alabiliyorsunuz kızlar ya.. iki canlıyım diye beşer tabak mı yiyorsunuz her şeyden?:KK64:

Hangi devirdeyiz Allah aşkına kimse beşer tabak yemez iki canlıyım diye. Sonuçta doğumdan sonra o kilolar havaya uçmuyor kendiliğinden..

Ben zayıftım hamile kalmadan önce 13 kg aldım şimdiye kadar, üstelik her zaman ne yiyorsam onu yiyorum. Ama çok hareketliydim hiç durmazdım şimdi birincisi kimse bir şey yaptırmak istemiyor zaten ikincisi de ister istemez o kadar hareket edemiyorsun. Bağırsaklar zaten çalışmıyor yavaş çalışıyor emilimin fazla olması ve yağ depolanması için.. Bir de bazı kadınlar hamileliğin ilk aylarında çok çıkardığı ve bulantıdan bir şey yiyemediği için kilo veriyor. Sonra da verdiği kiloların üstüne aldığı için az kilo aldım sanıyor.

Benim de 29. hafta, simdilik 5 kilo aldim, ama zaten kilolu hamile kaldigim icin mümkün oldugunca az almak istiyorum.Ilk hamileligimde 20, ikincide 13 kilo almistim. Bunda da en fazla 9-10 la kapatirsam süper olur:KK76:

26 haftalıkken doktor konturolum vardı oğlumun kilosu 950 grm dı biz alıyoruz da bari bebişlerimize yarasa☺️

Kızlar 29.haftamdayım ama kaç kilo aldım bilmiyorum,görüntü olarak pek kilo almadım,herkes değişmedin diyor,ben de rahat davrandım hiç tartılmadım ama tahmini 7 kilo falan almışımdır en fazla.Sizce nasıl?

Cok da takilmayin kilolara bence hamileligin tadini cikarin bence, bosa strese girmeyin. Ben 31. haftadayim hala 5 kilodayim, ben bile kendime sasiyorum, bu yemeyle nasil kilo almiyorum diye...

Merhabalar herkese ,oncelikle forumda yeniyim ...
Ben de Temmuz annesiyim , 26 haftalik hamileyim su an Ingiltere'de yasiyorum.
Su ana kadar 7 kilo aldim
Bu ayin sonunda Turkiye'ye gelip Haziranin basinda donmeyi planliyorum.
Bu donem ucak yolculugu yapan var mi ? Deneyimi olan ?
Hersey yolunda ama bir aksilik olur diye korkuyorum biraz tabi..Sanirim 34 yada 36. haftaya kadar yapilabiliyor ben 31. haftamda donus yolumda olacagim..
Bilgisi olan varsa cok sevinirim..

Merhabalar herkese ,oncelikle forumda yeniyim ...
Ben de Temmuz annesiyim , 26 haftalik hamileyim su an Ingiltere'de yasiyorum.
Su ana kadar 7 kilo aldim
Bu ayin sonunda Turkiye'ye gelip Haziranin basinda donmeyi planliyorum.
Bu donem ucak yolculugu yapan var mi ? Deneyimi olan ?
Hersey yolunda ama bir aksilik olur diye korkuyorum biraz tabi..Sanirim 34 yada 36. haftaya kadar yapilabiliyor ben 31. haftamda donus yolumda olacagim..
Bilgisi olan varsa cok sevinirim..

Merhabalar hoşgeldin öncelikle :)

Ben 35. haftamda uçak yolculuğu yapacağım doğum için. Kadın doğum doktorun verdiği "uçakla seyahatinde bir sakınca yoktur" raporu ile tekli gebeliklerde 35. haftaya kadar uçuş yapılabiliyor. İkiz ise 32. haftaya kadar. Tabi bu benim yazdığım THY ile uçuşlarda geçerli olan bir şey. Hangi havayolu ile seyahat edeceksen bir ara sor derim garanti olsun.
27. haftamda da uçak yolculuğu yapmıştım ben fakat onda rapor gerekmiyor rapor 28. hafta ile 35. haftalar arası için geçerli. 35 ten sonra raporun da olsa izin vermiyorlar.

Umarım yardımcı olabildim. Ama dediğim gibi yine arayıp sormakta fayda var derim ben işi garantiye almak lazım.

bende 29+1 haftadayım 8 kilo almışım doktor her aya 1 kilo normal son ayları 2'şer kiloylada kapadımmı harika diye motive edio ama banada fazla gibi geliyor :KK43:

Bende suana kadar 6 kilo aldım. Son bir aydır almadım kilo. Kilolu hamile kaldım korkuyorum son zamanlarda almaktan.. Doktorum pek bişey söylemiyor.

32. haftanın içindeyim 6,5 kilodayım :anneadayı: erken doğum riskim olduğu için sürekli yatıyorum ama allahtan çok kilo almıyorum

32. haftanın içindeyim 6,5 kilodayım :anneadayı: erken doğum riskim olduğu için sürekli yatıyorum ama allahtan çok kilo almıyorum
çok güzel. hem yatıyorsun hem almıyorsun çok şaşırdım. ben 33 haftalık gebeyim 8 kilo aldım. son bir hafta dışında sürekli koşu bandındaydım

çok güzel. hem yatıyorsun hem almıyorsun çok şaşırdım. ben 33 haftalık gebeyim 8 kilo aldım. son bir hafta dışında sürekli koşu bandındaydım
ne güzel, ben de yatağa çakılmadan önce günde en az 3 km yürüyordum bantta :KK43: bu arada tahmini doğum tarihlerimiz de aynıymış :)

l87, post: 41037448, member: 191039"]ne güzel, ben de yatağa çakılmadan önce günde en az 3 km yürüyordum bantta :KK43: bu arada tahmini doğum tarihlerimiz de aynıymış :)[/QUOTE]
Guzel Tesaduf:)) bebislemizi hayirli bi şekilde kucagimiza aliriz inşallah .

33+2 deyim. Bebisim 2.500 gr dedi doktor. Bende 10 kilo aldım. Boyum uzun olduğu için hiç belli olmuyor çok şükür. sadece bebiş ortada:)

X