- 26 Aralık 2011
- 2.035
- 1.653
Fizyofit diye bir yer çukurambar da inşallah haftaya başlayacağım. Gittim gördüm. Temiz ve güzel bir yer. İçime sindi ekonomik olarak uygun olmayı bekledim yoksa şimdiye çoktan başlardım.bahsettiğiniz yer neresi acaba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fizyofit diye bir yer çukurambar da inşallah haftaya başlayacağım. Gittim gördüm. Temiz ve güzel bir yer. İçime sindi ekonomik olarak uygun olmayı bekledim yoksa şimdiye çoktan başlardım.bahsettiğiniz yer neresi acaba?
Ben de ay başına bir kg aldım. Doktorum hiç yorum yapmıyor ben de sormadım. Ama sizinki iyi dediyse içim rahatladı. Ben de ilk 6 ayı 1 er kilo ile kapatıp son 3 ayı da 2 şer kg ile kapatma derdindeyim. İnşallah olur.Merhaba Hamişler, 21.hafta içerisindeyim hamile kaldığımda 70 kiloydum şu anda 76 kilo oldum. Doktorumda çok iyi dedi,şu anda 6.ayın içindesin ve ay başına 1 kilo normal dedi.
çok iyi ki,lon kusma yaşadınmı ilk zamanlarmerhaba bizde kızımla aranıza yeni katıldık 18+2 olduk :) 2 kilo aldım bakalım daha nekadar olucaz :?
şuan kaç kilo aldn cnm haftalaımız aynı3 kilo gayet normal doktorların söylediğine göre bende hiç bulantı kusma yaşamadım 19 haftaya giriyoruz 3 kilo aldım bende
bulantımız çok oldu ama 16.haftaya kadar istifra olmadı hep bi bulantı vardı ama tiksinme falan zorlu bi 4 ay :)çok iyi ki,lon kusma yaşadınmı ilk zamanlar