2015 temmuz anneleri kaç kilo aldınız???

bahsettiğiniz yer neresi acaba?
Fizyofit diye bir yer çukurambar da inşallah haftaya başlayacağım. Gittim gördüm. Temiz ve güzel bir yer. İçime sindi ekonomik olarak uygun olmayı bekledim yoksa şimdiye çoktan başlardım.

Merhaba Hamişler, 21.hafta içerisindeyim hamile kaldığımda 70 kiloydum şu anda 76 kilo oldum. Doktorumda çok iyi dedi,şu anda 6.ayın içindesin ve ay başına 1 kilo normal dedi.
Ben de ay başına bir kg aldım. Doktorum hiç yorum yapmıyor ben de sormadım. Ama sizinki iyi dediyse içim rahatladı. Ben de ilk 6 ayı 1 er kilo ile kapatıp son 3 ayı da 2 şer kg ile kapatma derdindeyim. İnşallah olur.

3 kilo gayet normal doktorların söylediğine göre bende hiç bulantı kusma yaşamadım 19 haftaya giriyoruz 3 kilo aldım bende

bende geldimmm. 17+2 deyiz 5 kilo aldım :110: doktor bir yorum yapmıyor ama bana sanki fazla gibi geliyo...ama karnım hala çıkmadı bu 5 kilo nereye gitti anlamadım :KK70:

Kızlar ben hamileliğin 5 aya kadar 6 kilo verdim çok mide bulantımda yoktu aslında iştahsızlık vardı şimdi 23 hafta bitti perşembe günü doktora gidecem baklm kaç kilo almışm

21.haftadayım kızlar 3 kilo aldım şimdiye kadar doktor iyi diyor inşallah fazla kilo almam

İlk zamanlarda doğum yapacağım tarih 01.07.2015 gözüküyordu, şimdi doktorum ultrasona baktı doğum yapacağın tarih 28.06.2015 dedi.SAT tarihine göre de 01.07.2015 çıkıyor.Hayırlısı olsun inşallah :)

Maşallah kızlar size vallahi.. Ben 23 hafalığım 7 kg aldım şimdiye kadar 8 e doğru gidiyorum..Tabi hiç kusmam olmadı benim de hiç vermeden direk almaya başladım ben.. 15 kg ile bitirirsem daha ne isterim :)

X