2015 temmuz anneleri kaç kilo aldınız???

ben 20 kilo aldım geçen hafta 2 kilo verdim. boyun uzun çok kötü durmuo ama totom çok büyüdü :KK45::rolleyes:

Ben 33. hafta içindeyim toplamda 8 kg aldım. Dr'um kilo konusunda çok hassas. tahminim 11 kg ile bitiricem hamileliği.

ben 36+6 dayım 7,5 kilo aldım..iştahım çok az alacağımı zannetmiyorum..ben veriorum bebişim alır inşallh

Ben de 11 kilo aldim simdiye kadar. Bu son haftalarda haftada yarim kilo aliyorum ben. Iki haftam kaldi bu da 1 kilo eder yine:KK39:

Hamileliğe 65 ile başladım ve hiperemezis gravidarum teşhisiyle ilk aylarda hiç yemek yiyemedim 13 kilo verdim.. Sonraki aylarda da bu kiloyu azar azar aldım.. Şu an 65e yakınım ama kilo almam durdu.. 65 ile doğuracağım gibi görünüyor.. Sıkıntılı hamileliğin tek avantajı bu oldu galiba..

32.haftam bitmek üzere ve 3 kilo aldım 1 haftadır ishal çekiyorum sizce bebege bi zararı olur mu?
Diyet mi yapıyorsunuz? Şeker durumu vs mi var :KK64:Magnezyum kullanıyorsanız aç karnına almayın, o ishal yapabilir. Ama bebeğe bir zararı olur mu bilmiyorum o_O
35+4, 10 kiloya merdiven dayadım :KK72:

Selamlar bende temmuz annesiyim 38+2 gunluk hamileyim minyon tipli biriyim ve sadece 6 kilo alabildim suana kadar arkadan bakıldıgında hic kimse hamile olduğumu soyleyemez onumde kucucuk bi karpuz var çünkü doğum yapan var mı aranız da bide benim ilk gebeligim ya sizlerin ?

Selamlar bende temmuz annesiyim 38+2 gunluk hamileyim minyon tipli biriyim ve sadece 6 kilo alabildim suana kadar arkadan bakıldıgında hic kimse hamile olduğumu soyleyemez onumde kucucuk bi karpuz var çünkü doğum yapan var mı aranız da bide benim ilk gebeligim ya sizlerin ?
Ne güzel az kilo almissin heralde benimde bu gidişle öyle olacak bende 33+1 deyim ve 3 kilo aldım hangi sekilde dogum düşünüyosun benimde ilk gebeligim ve çok kararsızım...

X