2015 temmuz anneleri kaç kilo aldınız???

20.Haftamdayım sürekli kusmalardan dolayı 4 kiloya yakın verdim..600gr almıştım geçen ay bu ay daha ayın 20.sinde kontrole gideceğim..bakalım iştahım yerine geliyor yavaş yavaş..

ben hiç kusmadan başladım gebelige ve 5 kilo aldım

Boyunuz kaç? Benim dr um hiç bir şey demiyo kiloyla ilgili. Bende korkudan soramadım :110:

boyum 1.60 zaten 63.5 kiloydum hamile kaldığımda 4 haftalıkken yani. sonra doktora ilk gittiğimde 7 haftalıktım o zaman 64.5 olmuştum. şimdi 20 haftalık 68.8 kiloyum

19. haftamdayım, 3 kilo aldım.
bende 18. haftamdayım 3 kilo aldım hiç kusmadım işhahımda iyi doktorum 20. haftada ayrıntılı ultrason istedi 17. hafta muayenemde 6mm lik kist var var dedi beyinde 2'li testim iyi çıktı doktor geçer merak etme dedi ama yine tedirginim bilgisi olan ve de böyle sorunu olan var mı acaba

bende 18. haftamdayım 3 kilo aldım hiç kusmadım işhahımda iyi doktorum 20. haftada ayrıntılı ultrason istedi 17. hafta muayenemde 6mm lik kist var var dedi beyinde 2'li testim iyi çıktı doktor geçer merak etme dedi ama yine tedirginim bilgisi olan ve de böyle sorunu olan var mı acaba
banada doktorum söyledi..merak etme dedi 26.haftaya kadar geçiyor dedi..söyleme sebebinide söyledi anneler başka dra gidip ordan öğrenince neden söylemediniz dememeniz için söylüyorum dedi..önemli bişey değil dedi...korkma canım...

banada doktorum söyledi..merak etme dedi 26.haftaya kadar geçiyor dedi..söyleme sebebinide söyledi anneler başka dra gidip ordan öğrenince neden söylemediniz dememeniz için söylüyorum dedi..önemli bişey değil dedi...korkma canım...
inşallah sağol cnm hepiniz çocuklarına sağlık sıhhat versin allahım 7 yaşında bir oğlum var buda kız dedi doktor çok sevindik bu sorunda en kısa zamanda geçer gider düşünmemeye çalışıyorum ama bir de ayrıntılı ultrasonu tüm gebeliklerde doktorlar istiyo mu acaba?

geçer canım inşallah kalbini ferah tut, zaten ciddi bişey olsaydı doktor ona göre önlemini almak için bişeyler derdi mutlaka ,

inşallah sağol cnm hepiniz çocuklarına sağlık sıhhat versin allahım 7 yaşında bir oğlum var buda kız dedi doktor çok sevindik bu sorunda en kısa zamanda geçer gider düşünmemeye çalışıyorum ama bir de ayrıntılı ultrasonu tüm gebeliklerde doktorlar istiyo mu acaba?
Ayrıntılı ultrason konusunda bişey demedi..ama ilerki haftalarda çekeceğiz demişti bişey olursa yazarım burdan merak etme..sıkma canını...

Ben 5 kilo aldım:KK23:
yarasın cnm

Ben ilk trimester da bulantılarımdan dolayı 4-5 kilo vermiştim onları geri Alıp eski halime döndüm, bir gram fazla çıkmıyorum tartıda, acaba sıkıntı bende mi diye düşünmeye başladım o_O
cnm ilk dönemde bulantı kusma olanlar kilo veriyor genelde

18.haftam 1 kilo aldım.Ama iştahım yavaş yavaş açılıyor :)
maşallah cnm bebişler alsn biz almayalm

17' deyim, gebelik öncesi kiloma gelmek üzereyim. Bulantılardan dolayı 49' a dşmüştüm. Şimdi 50-51 değişip duruyor. İlk trimesterda az alsak iyi tabi. Hamurişnden uzak durursak çok almayız, bebeğe de faydası yok zaten. Sevgiler:KK37:
aynen cnm ama hamileyken insan bulantısı yoksa engellemio kendini

Benimde hic bulantim olmadi suan 19+4 uz 5 kilo aldim son 2 haftadir hizla almaya basladim :/
haftana göre bence iyi gidiosun cnm benmde hedefim 20 haftada 5 kilo inş

ben de 4-5 kg aldım 17. haftadayım :KK43:
maşallah cnm bebişe yarasın inş

ben 20. haftadayım 5 kilo aldım doktoruma sordum çok mu diye normal olduğunu söyledi. 68.8 kiloyum şuan.
bnmde hedefim bu cnm in 20 de 5 kil

Kızlar spor veya hamile platesi yapan var mı?
bende yapmak istiorum ama korkuyorumda kaçıncı haftada başlayablrz

yarasın cnm

cnm ilk dönemde bulantı kusma olanlar kilo veriyor genelde

maşallah cnm bebişler alsn biz almayalm

aynen cnm ama hamileyken insan bulantısı yoksa engellemio kendini

haftana göre bence iyi gidiosun cnm benmde hedefim 20 haftada 5 kilo inş

maşallah cnm bebişe yarasın inş

bnmde hedefim bu cnm in 20 de 5 kil

bende yapmak istiorum ama korkuyorumda kaçıncı haftada başlayablrz
4. Aydan itibaren yapılabiliyor ama öncelikle doktorunuza sorun. Gebeliğiniz normal gidiyorsa zaten sıkıntı olmaz. Bir de iyi bir yer bulun. Ankaradaysanız bir yer tavsiye edebilirim. Fizyoterapistler uyguluyor.

selam hamile pilatesi bend edüşünüyorum ama şu an yüzmeye odaklandım. Yüzeceğim bir üsre günde de 1 saat yürüyüş yaparsam yeterli olur gşbş geliyor.
Yüzme ben de yapıyorum ama sedece haftada 1 gün gidebiliyorum. Tek endişelendiğim havuzdan bir şey kapmamak ve üşütmemek. Hafta içi gidebilirsem boş ve su berrak oluyo ama haftasonu bir kez gittim sanki su temiz değildi endişelendim :110:

4. Aydan itibaren yapılabiliyor ama öncelikle doktorunuza sorun. Gebeliğiniz normal gidiyorsa zaten sıkıntı olmaz. Bir de iyi bir yer bulun. Ankaradaysanız bir yer tavsiye edebilirim. Fizyoterapistler uyguluyor.
Önerini merak ettim, Ankarada nereye gidiyorsunuz plates için?

Merhaba Hamişler, 21.hafta içerisindeyim hamile kaldığımda 70 kiloydum şu anda 76 kilo oldum. Doktorumda çok iyi dedi,şu anda 6.ayın içindesin ve ay başına 1 kilo normal dedi.

bugün tartıldım moralim çok bozuldu mesajları okuyunca daha da bozuldu.en fazla kiloyu ben almışım.50 kiloydum normalde 20. haftaya bugün girdim ve 59 kiloyum:eek::KK61:

X