24 haftayim ve 10 kg aldim bugun dr. Kontrolum vardi sordum ve kilon zaten az oldugu icin sknti olmaz dedi 44 kg ile hamile kalmistim. Eger cok fazla kilon yoksa takilma Bebislerimiz saglikli olsunda sonra veririz kilolarimizi :)
Hmmm tuhaf.. ama vucut tabii zor alisiyo okadar kiloya... anlamadim bende neden oyle dedi doktorun
23. haftadayım 2 kilo aldım
Maşallah diyorum başka bişey demiyorumben 25 teyim 11 kilo aldım ve daha da alıyorum
Aynen katılıyorum an itibariyle aşırı kilo alanlardanımBir de kızlar dişlerim fena alarm vermeye başladı çok ağrıyor hamilelikten önce kontrol ettirmeme rağmen (( Sizde durum nasıl?
Bende 26. haftayım 3 kilo aldım şimdiye kadar....[/QUOTE
gunbatımı inanmiyorum ya 3 kilo mu.... ben de 27. haftamdayim 20 kilo aldım kafayı yicem bu hizla gidersem dogumda balon gibi patlıcam her dr a kontrole gittigimde diger hamileler dogumamı geldin diye soruyorlar
yok canim ya benim 5. haftada kanamam oldugu icin once düsük tehlikesi simdi de erken dogum tehlikesinden dolayı surekli yatak istirahatindeyim... 7 aydir da raporluyum surekli yat yat şistim... tek umidim bebisim sagsalim dogsun ise geri de dönunce veririm bu kilolari... yani umarım...20 kilo filan nasıl alabiliyorsunuz kızlar ya.. iki canlıyım diye beşer tabak mı yiyorsunuz her şeyden?