2015 temmuz anneleri kaç kilo aldınız???

24 haftayim ve 10 kg aldim bugun dr. Kontrolum vardi sordum ve kilon zaten az oldugu icin sknti olmaz dedi 44 kg ile hamile kalmistim. Eger cok fazla kilon yoksa takilma Bebislerimiz saglikli olsunda sonra veririz kilolarimizi :)

24 haftayim ve 10 kg aldim bugun dr. Kontrolum vardi sordum ve kilon zaten az oldugu icin sknti olmaz dedi 44 kg ile hamile kalmistim. Eger cok fazla kilon yoksa takilma Bebislerimiz saglikli olsunda sonra veririz kilolarimizi :)

Vallahi canım 54-55 kiloydum bende boyum 1.70. Zayıftım yani kilolu değildim ama doktor bana şekeri hamur işini çikolatayı azalt yeme dedi yine de ben hiç kendimi kasmıyorum ya ( inşallah 15 le bitiririm ben de..

Hmmm tuhaf.. ama vucut tabii zor alisiyo okadar kiloya... anlamadim bende neden oyle dedi doktorun

Ben 10 kilo aldım 23. Haftadayım ...toplamda 10 almayı Düşünen ben sonumu hesaplayamıyorum

Maşallah diyorum başka bişey demiyorum ben 25 teyim 11 kilo aldım ve daha da alıyorum

Aynen katılıyorum an itibariyle aşırı kilo alanlardanım Bir de kızlar dişlerim fena alarm vermeye başladı çok ağrıyor hamilelikten önce kontrol ettirmeme rağmen (( Sizde durum nasıl?

Aynen katılıyorum an itibariyle aşırı kilo alanlardanım Bir de kızlar dişlerim fena alarm vermeye başladı çok ağrıyor hamilelikten önce kontrol ettirmeme rağmen (( Sizde durum nasıl?

sorma yaa benimde dişlerim çok azdı hep kanıyorlar burnumda öylee hamilelikte oluyormuş öyle ona bağlıyorum ben umarım kalıcı değildir

23.haftanin içindeyim 4 kilo aldım.siz de durum nedir arkadaşlar ? Bebegim de 505 gr mis...

27. haftadayım hamileliğimin başından itibaren 2.5 kilo aldım sadece

60 ile hamile kaldım 62.5 kiloyum şu an, boyum da 1.72

20 kilo filan nasıl alabiliyorsunuz kızlar ya.. iki canlıyım diye beşer tabak mı yiyorsunuz her şeyden?

20 kilo filan nasıl alabiliyorsunuz kızlar ya.. iki canlıyım diye beşer tabak mı yiyorsunuz her şeyden?
yok canim ya benim 5. haftada kanamam oldugu icin once düsük tehlikesi simdi de erken dogum tehlikesinden dolayı surekli yatak istirahatindeyim... 7 aydir da raporluyum surekli yat yat şistim... tek umidim bebisim sagsalim dogsun ise geri de dönunce veririm bu kilolari... yani umarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…