2015 temmuz anneleri kaç kilo aldınız???

0menekse0

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2012
1.022
43
selam kızlar kaçıncı haftadasınız kaç kilo aldınız.ben 15 haftamı bitirdim 3 kilo aldm çok mu sizce

Ben ilk trimester da bulantılarımdan dolayı 4-5 kilo vermiştim onları geri Alıp eski halime döndüm, bir gram fazla çıkmıyorum tartıda, acaba sıkıntı bende mi diye düşünmeye başladım

18.haftam 1 kilo aldım.Ama iştahım yavaş yavaş açılıyor :)
1 kilomu hemde 18 haftada...benim sabah ve akşam arasındaki kilo farkım bile1,5-2 kg oluyo bazen
gebeliğin yarısına gelmiş sayılırsın 5 kilo daha alırsın oda maximum... süper ya :)

1 kilomu hemde 18 haftada...benim sabah ve akşam arasındaki kilo farkım bile1,5-2 kg oluyo bazen
gebeliğin yarısına gelmiş sayılırsın 5 kilo daha alırsın oda maximum... süper ya :)

Ahhh keşke :) ama ilk 3 ayım bulantıyla geçti,iştahım hiç yoktu.Kilo vermedim ama almadım da. Son ay 1 kilo aldım. Şimdi iştahım yerine geldi. Sürekli tatlı ve hamurişi istiyorum işin kötüsü Olsun ama bebişlerimize yarasın da biz sonra bi şekilde veririz diye umuyorum

bence olabildiğince az almak gerekli.2.hamilelikte kilo veripte hamile kalacaktım sözde..tedavi süreci filan derkeden dahada kilo aldım...sonra hamilelik ve üstüne 5 kilo şimdilik...sonumu düşünemiyorumm... bebiş ehnüz 130 gr civarı:)
sonra süt olsun diye yiyorsun, sonra evde bebişle dururken yiyip içip yatıyorsun velhasıl alınan kiloları vermek zor oluyor,
kızımda 1,5 yılda eski kiloma dönebilmiştim işe başlayınca :)

17' deyim, gebelik öncesi kiloma gelmek üzereyim. Bulantılardan dolayı 49' a dşmüştüm. Şimdi 50-51 değişip duruyor. İlk trimesterda az alsak iyi tabi. Hamurişnden uzak durursak çok almayız, bebeğe de faydası yok zaten. Sevgiler

Valla benim hiç bulantim olmadı. Tiksinmem olmadı masallah ne bulduysam yedim
benimde bulantım tiksinmem olmadı.tokken bile yedim.yedim....yedimmm..sıfır hareket...sonuç ortada...bundan sonra dikkat etmeyi düşünüyorum birde yürüyüş yapmayı :)

Benimde hic bulantim olmadi suan 19+4 uz 5 kilo aldim son 2 haftadir hizla almaya basladim :/

hiç bulantı tiksinme yok iyi yedim yani sonuç +5 kg hayırlısı olsun ya acaba sonuna kadar kaç alırım ki umarım 12 15 i geçmez

hiç bulantı tiksinme yok iyi yedim yani sonuç +5 kg hayırlısı olsun ya acaba sonuna kadar kaç alırım ki umarım 12 15 i geçmez
Ben ilk aylar çok reflü ve tiksinme yaşadım ama kusmadım ondan kilo falan kaybetmedim. O kadar zor günlerdi ki tekrar yaşamaktansa 2 kilo fazla alırım daha iyi. Bence halinize sevinin ben de 12-15 arasında tamamlamak için elimden geleni yapıcam. Evde olduğum günler daha dikkatli besleniyorum.

Kızlar acaba yediklerimizi paylaşsak mı? Belki biraz motive edici olur. Hep beraber dikkatle kilo alıp normal sınırlarda bitirebilriz bence ne dersiniz?

ben 20. haftadayım 5 kilo aldım doktoruma sordum çok mu diye normal olduğunu söyledi. 68.8 kiloyum şuan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…