1 kilomu hemde 18 haftada...benim sabah ve akşam arasındaki kilo farkım bile1,5-2 kg oluyo bazen18.haftam 1 kilo aldım.Ama iştahım yavaş yavaş açılıyor :)
1 kilomu hemde 18 haftada...benim sabah ve akşam arasındaki kilo farkım bile1,5-2 kg oluyo bazen
gebeliğin yarısına gelmiş sayılırsın 5 kilo daha alırsın oda maximum... süper ya :)
bende gelecek hafat 1 kilo alrım..haftama göre kilodaş buldum...mutlu oldum6 kilo aldım 16. Haftamdayim
Valla benim hiç bulantim olmadı. Tiksinmem olmadı masallah ne bulduysam yedimbende gelecek hafat 1 kilo alrım..haftama göre kilodaş buldum...mutlu oldum
benimde bulantım tiksinmem olmadı.tokken bile yedim.yedim....yedimmm..sıfır hareket...sonuç ortada...bundan sonra dikkat etmeyi düşünüyorum birde yürüyüş yapmayı :)Valla benim hiç bulantim olmadı. Tiksinmem olmadı masallah ne bulduysam yedim
Aynı haldeyim 19+6 dayız 5.5 kg aldım.Benimde hic bulantim olmadi suan 19+4 uz 5 kilo aldim son 2 haftadir hizla almaya basladim :/
Ben ilk aylar çok reflü ve tiksinme yaşadım ama kusmadım ondan kilo falan kaybetmedim. O kadar zor günlerdi ki tekrar yaşamaktansa 2 kilo fazla alırım daha iyi. Bence halinize sevininhiç bulantı tiksinme yok iyi yedim yani sonuç +5 kg hayırlısı olsunya acaba sonuna kadar kaç alırım ki umarım 12 15 i geçmez