- Konu Sahibi simerenyaa
-
Oy benim minnoşumun çok az eşyası var onlarda hediye gelenlerBir ara çekip yüklerim harika şeyleri var
ohooooo sen bize göre baya öndesin eşya konusundaBenim de öyle... nasılsa parayla alınacak şeyler. aklına "bi şeyler almak" geldikçe, 10-20 tl at kenara, zamanı gelince alırsın : )
benimkinin bebek arabası, yürüteci ve salıncağı var (babam çok sene önce getirmişti.)
ayrıca minik bir su biberonumuz, meyve filemiz, tırnak bakım setimiz ve minicik bir sırt çantamız var. bunlar da hediye geldi.
ayrıca küveti ve su kovası da var. (bunlar eşimin kız kardeşinin bebeğinden kalmıştı.)
yine de bayağı eşya varmış :-D
yazınca gözüme çok göründü.
ohooooo sen bize göre baya öndesin eşya konusundabence sevinmelisin bizde 1-2 tulum 1-2 ayakkabı falan
Ben kafamda belirledim bebek arabasını ama çok pahalı biraz indirime girer mi diye bekliyorum:)
Çok güzelmiş :))
Yatak konusunda bizde arastirdik bayagi. Park yatak kullanissiz ve basit duruyor. Daha saglikli bir mobilya yatak beğendik şöyle 4 yasina kadar. Beşikte almicam. Gönül istiyor ki odasini tamamen yapalim ama sabir diyorum.
ooo siz böyle yazıyorsunuz eve gidip ağlıyorum kimse bizi sevmiyor hediye almıyor diye.Benim de öyle... nasılsa parayla alınacak şeyler. aklına "bi şeyler almak" geldikçe, 10-20 tl at kenara, zamanı gelince alırsın : )
benimkinin bebek arabası, yürüteci ve salıncağı var (babam çok sene önce getirmişti.)
ayrıca minik bir su biberonumuz, meyve filemiz, tırnak bakım setimiz ve minicik bir sırt çantamız var. bunlar da hediye geldi.
ayrıca küveti ve su kovası da var. (bunlar eşimin kız kardeşinin bebeğinden kalmıştı.)
yine de bayağı eşya varmış :-D
yazınca gözüme çok göründü.
ooo siz böyle yazıyorsunuz eve gidip ağlıyorum kimse bizi sevmiyor hediye almıyor diye.
al bendende okadar herkes daha erken diyor annem almış ama göstermiyor nezaman zamanı gelicek kayınvalidem oda takımını doğduktan sonra alırız diyor ne olur ne olmazmışooo siz böyle yazıyorsunuz eve gidip ağlıyorum kimse bizi sevmiyor hediye almıyor diye.
al bendende okadar herkes daha erken diyor annem almış ama göstermiyor nezaman zamanı gelicek kayınvalidem oda takımını doğduktan sonra alırız diyor ne olur ne olmazmış
en azından senin almış göstermiyor. benim alsalar göstermeseler ona da razım ama herkes yokmuş gibi davranıyor.al bendende okadar herkes daha erken diyor annem almış ama göstermiyor nezaman zamanı gelicek kayınvalidem oda takımını doğduktan sonra alırız diyor ne olur ne olmazmış
hadi ya ozaman 7 aylıkken alayım iidir ozaman herhalde. ben almak istiyorum ama ne alıcağımı bilmiyorum bi çarşıya çıkmak lazımtatlım oda takımı dediğin mobilyaysa eğer, arkadaşlar hep mobilya kokusunun çıkması için 1-2 ay önceden alınmasından yanalar. ama bilemem tabi.
ayrıca evet çok erken. bizimkiler de alış-veriş yapalım diyorlar, ben de "3,5 aylık bebek için ne alıcaz. daha erken" deyip geçiştiriyorum.
olurmu cnm büyükler tedbirli davranıyor almışda ne zaman bi sor daha bn hamile deilken=)en azından senin almış göstermiyor. benim alsalar göstermeseler ona da razım ama herkes yokmuş gibi davranıyor.
hadi ya ozaman 7 aylıkken alayım iidir ozaman herhalde. ben almak istiyorum ama ne alıcağımı bilmiyorum bi çarşıya çıkmak lazım
ben kzımdan tecrubelıyım.. gercı oda olayı kısıden kısıye deısıyo benım arklardan 4 5 aylıkken odansını ayıranda var hala beraber yatanda.. ben kızımda buyuk ve genıs vede ses cıkarmayan hısır hısır kuması olmayan bı park yatak almısstım oglumada onu kullancam ınsallah. sonra 2.5 yasına gelıncede guzel bır oda takımı yaptırdık bebksı olmayan beyaz guzel bır model kendı sectı hanfendı zaten :) sımdı oglana ana seyler var sadece kıyafettır ayakkabıdır bunları alıcam ınsallah... bebek arabasınıda ben oyle 500 600 verenlere acıyorum... 200 250ye bıle gayet saglam cıft yonlu yagmurlugu olan guzelmı guzel arabalar var kızımınkını temızlettım oglana hazır:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?