2015 Şubat Mucizelerimizin Cicileri : )

Dudu22 çok beğendim aldıklarını, markaları nedir acaba? Bende haftaya odam geldikten sonra alışverişe başlayacağım kısmetse.
Vallaha canm hepsini ben almadm nerden alndı bilmiyorum hastane cıkışı nennynaby gibi bişey ama yeri kaliteli izmirdeyim ben o altları falan pamidor var ordan aldım markası motherlove olanlar var o marka kaliteli

nasıl güzel şeyler almışsın , güzeel günlerde giysin inşallah
ağız mendili ve yelek aldın mı ?
Tşekkr ederiz doğsadaa giysee artık daha fazla kıyafet almayayım diyorum hepsi 0,3 ay yada yeni doğan sonra 3-6 ay alırız artık.bi tane penye yelek aldım sadece bide örgüden olur bi tane ağız mendilide 3 tane penye almş kardeşim bende mermerşah mı ne onlardan alcam

oh maşallah ne güzel :)
ah keşke değişme inkanım olsa takım çok güzel , fakat istanbuldan aldı ben ise kocaelide oturuyorum
belki aynı ürünün büyük bedenleri de oluyordur , her hastane çıkışı 50 cm değilki o_O fakat geç artık :110:
yanıma alırım onu birde 5 li bir takım var 56 cm onu da koyarım olur heralde değil mi ?
sen değişebiliyorsan değiş tabi , dediğin gibi para veriyoruz ucuzda değiller hani .
anladım canim. Degişme imkanin yoksa giydr kuçuluncede koy bi yere ikinci bebişinede gydirirsin . Bende kararsızım aslında dun olçtumde çokta minicik degil 0-3 ay arası zıbın takımlarıyla hemn hemn aynı gbiymiş. Birde çok guzeller oglumu dogdugunda onun içinde hayal ediyorumda çok tatlı olur ya sanırsam degiştrmicem . Hem içinde battaniyeside var onuda kullanirim kullanişli çunku. Birde bnm ilk oglumda aldım çikişin boyu normaldende ufakmiş birazda ondan olmadı. Napalım giysin gyebildgi kadar. Onun dışında dort takımda beşli zıbın takımlarından aldım uç dort tane tulum aldım bes altı tane tek alt sekiz tane kollu kolsuz çit çitli badi iki tane peluş iki tane penye battaniye iki tane pjama takim iki tane normal body bes çorap aldım tabi hepsi 0-3 ay degil. Zıbın takımları 0-3 ay tulumları biraz buyuk aldım kuçukleri ogluma olmamişti o yyzden 3-6 6-9 aldım tek altlarla çitçitli bodylerde 0-3 3-6 ve 6-9 arası aldım buyudukçe gydririm diye çunku çok çabuk buyuyorlar. Sen neler aldın bklm senin aldıklarınıda bilmk isterinm eksigimi bulup tamamlmk açisindan :)

benim de aldıklarım 1 adet 5 li hastane çıkışı, 0-3 arası 5 -6 adet tulum, 3-6 ay arası 3 adet tulum ,5- 6 adet çorap, 3 adet battaniye ,1 tane örgü battaniye ,2 adet alt açma ,anneannesi ve babaannesi tarafından örülmüş patik, şapka, hırka, yelek ,
iç zıbınlar 3 -4 adet , ince kumaştan burun mendilleri ,2 -3 adet önlük ,3 adet patik ayakkabı ,şapka, eldiven , semamed şampuan ,pişik kremi ,bebek yağı, sabunu ,bebedor tırnak makası, chicco marka saç fırça takımı , banyo havlusu 2 adet ,bebek küvet takımı ,halasından 2 adet uyku tulumu şimdilik bu kadar :nazar:
canim ilk bebgin heralde . 0-3 ay tulumu keşke bir iki tane alsaymışın çok fazla almişin çunku benim ogluma yenidogdugunda bile olmamişti kuçuk gelmişti olsa bile maximum 1 ay gyer net soyluyorum. Degiştrme şansın varsa degiştr bnce. Ama yinede sen bilirsin cnm

canim ilk bebgin heralde . 0-3 ay tulumu keşke bir iki tane alsaymışın çok fazla almişin çunku benim ogluma yenidogdugunda bile olmamişti kuçuk gelmişti olsa bile maximum 1 ay gyer net soyluyorum. Degiştrme şansın varsa degiştr bnce. Ama yinede sen bilirsin cnm
Ya bahsettiğin boyle tulummu bende dün aldımda okuyunca şüpheye düştm olmazmı bu şimdi yenidoğcak dedim bunu verdi 3 6 ay mı alsaydım
image.webp

Ya bahsettiğin boyle tulummu bende dün aldımda okuyunca şüpheye düştm olmazmı bu şimdi yenidoğcak dedim bunu verdi 3 6 ay mı alsaydım
Eki Görüntüle 1309662
bedeni yenidogansa hiç olmaz 0-3 aysa az bi zaman giydirebilirsin. Bebegin kilosuna gorede degişir tabi. İri bi bbk olursa 0-3 ay bile olsa en fazla bir ay gyer. Oglumdan tecrube edindim . Birde ayaklı oldugu için ayaklarınıda kasıyor . Ben şimdiki bebegimn tulumlarını 3-6 ay arası aldım . Resim yukleyebilsem yuklcmde telden yapamadım. Ben tulum yerine 0-3 ay arası beşli zıbın setlerinden aldım dort takım. En azından uç ay gyebilsin diye.

Benim bu tarz dış kıyafet olarakta var içine giydirmek için body de var evet sanırım çok almisim bolbol değiştirilen şeyler diye dusunmustum

bedeni yenidogansa hiç olmaz 0-3 aysa az bi zaman giydirebilirsin. Bebegin kilosuna gorede degişir tabi. İri bi bbk olursa 0-3 ay bile olsa en fazla bir ay gyer. Oglumdan tecrube edindim . Birde ayaklı oldugu için ayaklarınıda kasıyor . Ben şimdiki bebegimn tulumlarını 3-6 ay arası aldım . Resim yukleyebilsem yuklcmde telden yapamadım. Ben tulum yerine 0-3 ay arası beşli zıbın setlerinden aldım dort takım. En azından uç ay gyebilsin diye.
Ya bennde dün aldım bi tane sadece ama evet şimdi gsip baktımdaa cook miniiik gerckten kilosu nasl oljr blmiyorm ama boyu uzun olck buyuk ihtimal ben onu degştreyım en iyisi ben aldklarımı paylaştım bgün yukarda bi yerde bakarsan eksikleri falan söyle bna bak hiç dşünmeden alıyorum böyle

Ya bennde dün aldım bi tane sadece ama evet şimdi gsip baktımdaa cook miniiik gerckten kilosu nasl oljr blmiyorm ama boyu uzun olck buyuk ihtimal ben onu degştreyım en iyisi ben aldklarımı paylaştım bgün yukarda bi yerde bakarsan eksikleri falan söyle bna bak hiç dşünmeden alıyorum böyle
benim internet yavas resimlerin hepsini yuklemedi . İstersen neler aldıklarını yaz ona gore yardımcı olayım. Bedenlerinide yaz.

benim internet yavas resimlerin hepsini yuklemedi . İstersen neler aldıklarını yaz ona gore yardımcı olayım. Bedenlerinide yaz.
İki tane 3 lü takım 0-3 ay 3 uzun kollu 3 kısa kollu cıtcıtlı badi bi tane 10 lu hastane cıkışı 3 tane ayaklı alt bi tane ayaksız alt iki tane iç zıbın bi kalın battaniye bi penye battaniye hastane ckışndAda battanıye var.havlu bi tane kadife tulum 4 tane çorap 3 lü ağız mendili hepsii 0-3 ay büyük hiç bişy yook yani bazıları yenidoğan hatta

İki tane 3 lü takım 0-3 ay 3 uzun kollu 3 kısa kollu cıtcıtlı badi bi tane 10 lu hastane cıkışı 3 tane ayaklı alt bi tane ayaksız alt iki tane iç zıbın bi kalın battaniye bi penye battaniye hastane ckışndAda battanıye var.havlu bi tane kadife tulum 4 tane çorap 3 lü ağız mendili hepsii 0-3 ay büyük hiç bişy yook yani bazıları yenidoğan hatta
yok aldıkların ideal bnce. Ben 0-3 ay dort takım aldım artı oglumdan kalanlarda var yıkadım utuledim uç takım yeterli olurmu bilmiyorum. Hani kusar , bezini kirlettgi zamn sırtına çikabiliyor surekli ust degiştriyosun yetiştirebilirmisin bilmiyorum. Çitçitli 3-6 olarak bi kaç tane daha al . Penye battaniye çok kullanişli oluyor bir tane yetmz iki tane daha al ince olanlardan surekli bbk onlara sarılack çunku. Bikaç tanede 3-6 ay arası tulum al agız mendilide az . Hastane çikişida bir tane yeterli. Penye battaniye alirsan buyuk boy al kuçukleri kullanişli degil 80ne 90 olanlardan. Ayaklı alt 0-3 yeterli alirsan ayaksız olarak 3-6 alabilirsin ayaklılar bbk hızlı buyudgu için ayagını kasıyor gelişimi için iyi degil. Sıfır kollu çıtçiıtli yarım kolludan daha kullanişli bn hç kısa kollu almadım . Uzun kol sıfır kol aldım zaten yarım kollular pjamanin altında duzgun durmuyor.

Ilk bebeklerde zor oluyor hem heves hemde ne lazım ne kadar lazım olduğunu bilmediğimiz için gereksiz alışveriş yapıyor olabiliriz ama bu bebeğe de bağlı belki kusan bir bebek olur belki çok kıyafet gerekir aldıklarında öyle iri olursa olmayabilir az giyebilir belki de hiç giymeyebilir şansımız a artık dogunca gorecegiz

Bende resimlerini bulduklarımı paylaşayım :nazar::anneadayı:

Eklentiler

• 1.webp
    1.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 246
  • 2.webp
    2.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 223
  • 3.webp
    3.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 244
  • 4.webp
    4.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 221
  • 5.webp
    5.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 228
  • 6.webp
    6.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 234
  • 8.webp
    8.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 238
selam kızlar.bnde prensesimin alıs verisini tamamladım kıyafet olarak.ilk bebişimiz oldugu için her gordgmuzu aldık nerdeyse.umarım eksık bsy kalmamıstr.hele teyzesi neler almıs Beren ime.hepsını koyacak olursam sıgmaz valla:)

cnm hersey cok gzl saglıkla kullansın ins.bnde yeni yaptım alısverişi.karsılastırdıgımda bn genelde iç zıbınlarını uzun kollu aldım kısın dogacagı için.biberon suluk onluk tırnak makası ek bi kac tane patik kışlık sapka atlet kilot da aldım ben.yani sanada bunları tavsıye ederim

cnm hersey cok gzl saglıkla kullansın ins.bnde yeni yaptım alısverişi.karsılastırdıgımda bn genelde iç zıbınlarını uzun kollu aldım kısın dogacagı için.biberon suluk onluk tırnak makası ek bi kac tane patik kışlık sapka atlet kilot da aldım ben.yani sanada bunları tavsıye ederim
Tamamen yapmamştık zaten ozaman dün tekrar eksikleri aldık tabi yine bitmedi 3 6 tulum uzun kollu zbın cam biberon fırca tarak seti küvet kova banyo sungeri trnak makası ıslak mendil bi tane penye yelek sebamed şampuan aldık.pişik kremi ağız mendilleri bi kaç çorap patik eldiven şapka falan alncak untmşuz yani sürekli eksik çıkıyoo

Tamamen yapmamştık zaten ozaman dün tekrar eksikleri aldık tabi yine bitmedi 3 6 tulum uzun kollu zbın cam biberon fırca tarak seti küvet kova banyo sungeri trnak makası ıslak mendil bi tane penye yelek sebamed şampuan aldık.pişik kremi ağız mendilleri bi kaç çorap patik eldiven şapka falan alncak untmşuz yani sürekli eksik çıkıyoo
aynen cnm o kdr cok eksik cıkıyo ki ceyiz gbi bsy ya.al al bitmiyo.bnde simdi byuk esyalar kaldı diyorum ama kesin daha cok eksik cıkacak:)

aynen bizim de giysi kıyafet tarafı tamam. büyük eşyalar kaldı. park yatağını almıştım. mobilyası ve uyku setleri falan var.

Back
X