2015 Şubat Mucizelerimizin Cicileri : )

Kızlar hastane cikisi kkaçtane aaldınız ben bir tane 10 parcali aldım ama yeterlimi bir tane daha alsammi karar veremiyorum

Bende bir takım 12li hastane çıkışı aldım daha doğrusu kayınvalidem hediye aldı.
Yanına da takım koyarım bir iki tane yeter bence. Çünkü hastane çıkışları çooook küçük oluyor bir daha gidebileceğini düşünmüyorum

Ayy ne güzel ciciler paylaştınız böyle RAbbim gülerek sağlıkla giydirmeyi kullanmayı nasip etsin inşAllah hepinize kızlar :)
Bazı şeylerde sizlerin aldıkları bana da fikir oldu markaları konusunda kızlar :)
biberonu avent almışsın pkasss pkasss canım bnde istiyordum avent ama cam olanı ağır geliyordu bana biraz sence ağır olmaz mı ben 240 ml olanını düşünmüştüm sizce 120 ml yeterlimidir ?

Ayrıca beşiğimizi aldık kuruldu geçen hafta mobilya beyaz beşik aldık şimdilik snrada ona uygun şifonyer alıcaz. Biz 1 hast. çıkışı ve bir kaç parça üst baş aldık bebeğime dayısıda 1 hast. çıkışı almış gs storeden :) annemlere gösterdik annem çok bile almışsın diyor alma ben alcam diyor zaten millette hediye olarak en çok üst baş getirir diyor ama bende aynen millet getirir fikrine güvenip sonra bebeğime üst baş yetiştiremezsem die tedirginim doğum zmnı masraflarda fazla olur üst baş zor alırım die almak istiyorum şimdiden ama annem alma diyor bnde alcam diyor bakalım annemde alsında bişiler artık ben olmadı ocakta takviye yaparım.

Bende hep 3-6 aylık aldım genelde 6-9 aylık aldım. 2 tanede 1-3 aylık alt üst takımla bir bady almıştım. Resimlerini yıkayıp ütülerken çeker toplu olarak eklerim inşAllah :)
Amin , hepimizin yavruları sağlıklı güzel günlerde kullansın hepsini
Hevesle bir sürü şey alıyoruz ama herkes çok bişe almışsınız diyor mesela annem :)) ama hala hediye getiriyor orası ayrı :))))
Bence bi kaç tane daha 0-3 ay almanda yarar var. Kış bebeği olucaklar yeleği battaniyeyi bol al :) ziyanda olmazlar zaten :) çorapları unutma birde :)))
Biberon zaten 120ml öneriliyor ilk doğan bebeğe. Daha büyüğüne ilk etapta gerek yok. Umarım bu aldığımıza da gerek kalmaz. Ne olur ne olmaz kenarda dursun :) ayrıca biz tutucaz bebeğin ilk aylar hafifte olsa biberonu tutabileceğini düşünmüyorum. Ve kesinlikle avent al , emzikleri çok iyi. Anne göğüsüne en yakın uç onda var.

Kızlar bebek yagi olarak ne almayi düşünüyorsunuz..
merhaba canım 2014 şubat annesiyim ben mesajına bi tavsiyede bulunmak istedim dr umuz hem çocuk hem kadın doğum hem de ebeler bebek yağını tavsiye etmiyor içinde petrol ürünleri bulunmuş bu da çocukların gelişimi için çok zararlı
Bebek yağı mineral yağdan yapılmıştır. Mineral yağı, bitkisel kaynaklı olmayan ve petrolden elde edilen sentetik bir maddedir ve bedenimize tamamen yabancıdır.
Evet yanlış duymadınız. Bebek yağları ham petrolden ve gazdan elde ediliyor. Ve aynı zamanda vazelin, bebek losyonları ve şampuanları da mineral yağ içermektedir..!

Peki neden bu yağı bebek yağı olarak lanse edip, bebeklerimize sürmemiz gerektiğini ve cilde çok iyi gelip nemlendirdiğini söylerler ki..?

Çünkü mineral yağı çok kolay elde edilen ve çok ama çok ucuz bir üründür. Dürüst olmak gerekirse, mineral yağ içeren bebek yağları sağlığımıza zararlıdır…

Mineral yağı, cildimize sürdüğümüzde, cilt üzerini ince bir tabaka olarak kaplar. Emilmesi çok zordur ve bu yüzden, yani emilemediği için yağlı yağlı kalırız ve zannederiz ki cildimiz çok nemlendi..! Halbuki gözeneklerimiz tıkanmıştır ve toksinlerin cilt yoluyla atılımı engellenmiştir…
Cildimiz terleme yoluyla toksinleri dışarı atarak bedenimizin detoks yapması açısından çok önemli bir rolü üstlenmiştir. Eğer gözenekler bloklanırsa yani tıkanırsa toksinler bedenimizde daha uzun süre kalır. Cildimiz üzerinde ince bir tabaka oluşturan ve hemen emilemediği için gözenekleri tıkayarak toksinleri atmamızı engelleyen bebek yağı en sonunda emildiğinde, mineral yağı karaciğer tarafından parçalanır ve bağırsaklardan geçer.
Mineral yağı, bağırsaklarda bulunan yağda çözünür vitaminleri absorbe eder yani yutar, emer. Kısacası organik ve sağlıklı beslenip, vitamin destekleri alsanız da,cildinize sürdüğünüz petrol içerikli mineral yağ sayesinde, hepsi boşa gider çünkü bedeniniz bunlardan faydalanamaz..!

Ayrıca mineral yağın akciğerlere, sinir sistemine, cilde zarar verdiği, erken yaşlanmaya sebep olduğu da iddialar arasındadır.
Kanserden Koruma Koalisyon’unun 2002 yılında yaptığı tarafsız bir araştırma, losyon, şampuan ve sabun gibi hijyen ve kozmetik ürünlerinin halk sağlığını tehdit ettiğini ve hatta sigaradan daha yüksek risk taşıdıklarını söylemektedir. Mineral yağ gibi petrol içerikli kimyasalların kullanıldığı bu ürünler kesinlikle kullanılmamalıdır…
bu da böyle bi bilgi Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

merhaba canım 2014 şubat annesiyim ben mesajına bi tavsiyede bulunmak istedim dr umuz hem çocuk hem kadın doğum hem de ebeler bebek yağını tavsiye etmiyor içinde petrol ürünleri bulunmuş bu da çocukların gelişimi için çok zararlı
Bebek yağı mineral yağdan yapılmıştır. Mineral yağı, bitkisel kaynaklı olmayan ve petrolden elde edilen sentetik bir maddedir ve bedenimize tamamen yabancıdır.
Evet yanlış duymadınız. Bebek yağları ham petrolden ve gazdan elde ediliyor. Ve aynı zamanda vazelin, bebek losyonları ve şampuanları da mineral yağ içermektedir..!

Peki neden bu yağı bebek yağı olarak lanse edip, bebeklerimize sürmemiz gerektiğini ve cilde çok iyi gelip nemlendirdiğini söylerler ki..?

Çünkü mineral yağı çok kolay elde edilen ve çok ama çok ucuz bir üründür. Dürüst olmak gerekirse, mineral yağ içeren bebek yağları sağlığımıza zararlıdır…

Mineral yağı, cildimize sürdüğümüzde, cilt üzerini ince bir tabaka olarak kaplar. Emilmesi çok zordur ve bu yüzden, yani emilemediği için yağlı yağlı kalırız ve zannederiz ki cildimiz çok nemlendi..! Halbuki gözeneklerimiz tıkanmıştır ve toksinlerin cilt yoluyla atılımı engellenmiştir…
Cildimiz terleme yoluyla toksinleri dışarı atarak bedenimizin detoks yapması açısından çok önemli bir rolü üstlenmiştir. Eğer gözenekler bloklanırsa yani tıkanırsa toksinler bedenimizde daha uzun süre kalır. Cildimiz üzerinde ince bir tabaka oluşturan ve hemen emilemediği için gözenekleri tıkayarak toksinleri atmamızı engelleyen bebek yağı en sonunda emildiğinde, mineral yağı karaciğer tarafından parçalanır ve bağırsaklardan geçer.
Mineral yağı, bağırsaklarda bulunan yağda çözünür vitaminleri absorbe eder yani yutar, emer. Kısacası organik ve sağlıklı beslenip, vitamin destekleri alsanız da,cildinize sürdüğünüz petrol içerikli mineral yağ sayesinde, hepsi boşa gider çünkü bedeniniz bunlardan faydalanamaz..!

Ayrıca mineral yağın akciğerlere, sinir sistemine, cilde zarar verdiği, erken yaşlanmaya sebep olduğu da iddialar arasındadır.
Kanserden Koruma Koalisyon’unun 2002 yılında yaptığı tarafsız bir araştırma, losyon, şampuan ve sabun gibi hijyen ve kozmetik ürünlerinin halk sağlığını tehdit ettiğini ve hatta sigaradan daha yüksek risk taşıdıklarını söylemektedir. Mineral yağ gibi petrol içerikli kimyasalların kullanıldığı bu ürünler kesinlikle kullanılmamalıdır…
bu da böyle bi bilgi Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Peki herhangi bir ürün tavsiyeniz var mı?

Kızlar bebek yagi olarak ne almayi düşünüyorsunuz..

Bütün gün bu ürünleri ve içeriğini arastirdim canim. Bella b' yi incelemeni tavsiye ederim. İçeriğindeki birçok yagi ben ayri ayri kendime kullaniyorum. Ama bebekler için bunların yüzdeleri de önemli tabi. Bu arada temizlik urunleri içinde greens mom dan 150 liralik alisverisimi bugün yaptim. Bu ürünlerde bitkisel kullanip tekrar bilgi veririm.

Aslında herseyi araştırarak kullanmamız gerekiyor bende almıştım daha kullanmadım ALLAH tan

kızlar dayımın eşi, benim bitanecik oğluşum için nette görüp beğendiğim tavşanlı bebiş battaniyesini yaptı bitirdi resim atmıştı bana sizlerle paylaşmak istedim :KK37::KK68::KK68:içinde oğlumu hayal ediyorum ooo yerim ben tombişimi yaaa :KK46:

Eklentiler

• battaniyemiz.webp
    battaniyemiz.webp
    37,4 KB · Görüntüleme: 146
burası çok durgun ama . Daha kıyafetler alınmadıgı içinmi paylaşim yapılmıyor? Kaç gundur bakıyorum buraya yerinde sayıyr konu. ;)

burası çok durgun ama . Daha kıyafetler alınmadıgı içinmi paylaşim yapılmıyor? Kaç gundur bakıyorum buraya yerinde sayıyr konu. :KK66:

evet bizim bayanlar bişe alınca da şubat annelerine yazıyor (haliyle orda da arada kaynayıp gidiyor) burası da boş boş bekliyor o_O

evet bizim bayanlar bişe alınca da şubat annelerine yazıyor (haliyle orda da arada kaynayıp gidiyor) burası da boş boş bekliyor o_O
ben ocak annesi olucm Allah nasip ederse . Butun giysilerini aldım . Siz subat annesi olarak tamamladınızmı ? Neler aldınız benim ikinci bbk olck sormk istedgnz bişey olursa seve seve cevaplarım :)

ben ocak annesi olucm Allah nasip ederse . Butun giysilerini aldım . Siz subat annesi olarak tamamladınızmı ? Neler aldınız benim ikinci bbk olck sormk istedgnz bişey olursa seve seve cevaplarım :)

Aslında bende ocak annesi olucam :)) en başta yanlış bat bilmekle bu topiğe girmiş oldum sonra da kaldım , ama ocak annelerini sürekli takip ediyorum :) hatta sanırım birde nazar boncuğunuz var , içinizden biri doğum yapmış :KK46:
Benim eksiklerim bitti galiba , çorap , zıbın , tulum , bol bol da çıtçıtlı badi ,battaniye , pijama takımı, bir tane biberon , emzik , bebek odası , bebek arabası aldık :) unuttuklarımda vardır mutlaka :)
ama birşey sormak istiyorum kayınvalidem hastane çıkışı aldı 50 cm , acaba ilk doğduğunda olur mu yoksa ziyan mı olucak :(
Rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın inşallah :KK68:

Aslında bende ocak annesi olucam :)) en başta yanlış bat bilmekle bu topiğe girmiş oldum sonra da kaldım , ama ocak annelerini sürekli takip ediyorum :) hatta sanırım birde nazar boncuğunuz var , içinizden biri doğum yapmış :KK46:
Benim eksiklerim bitti galiba , çorap , zıbın , tulum , bol bol da çıtçıtlı badi ,battaniye , pijama takımı, bir tane biberon , emzik , bebek odası , bebek arabası aldık :) unuttuklarımda vardır mutlaka :)
ama birşey sormak istiyorum kayınvalidem hastane çıkışı aldı 50 cm , acaba ilk doğduğunda olur mu yoksa ziyan mı olucak :KK43:
Rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın inşallah :KK68:
evet canim havva arkadasımız dogum yaptı ikisininde saglk durumları iyi. İlk dogumumuz germçekleşti biraz erkn oldu ama hayırlısı.canim vallahi iki gundur içimi kemiren bi soru sordun . Bnde aldım hastane çikişi on birli set olarak biliyorsun onlar en kuçuk beden oluyorlar yenidogan bedeni iki gndr duşunuyorum bebk ya iri dogarda kullanamassam diye . Çunku oglum dort kilo yuz gram dogmştu ve hastane çikişi olmamişti ya bu bbgmede olmassa diye duşunup duruyordum degiştrme sansım var ama kıyamiyorumda degiştrmeye çunku çok tatlılar heves ettim aldım bi kere. Az once bktım battaniyesi bile kuçuk. Belkide 0-3 ay beşli zıbın takımına degiştiririm hastane çantama bu beşli takımı koyarım diye duşunuyorum kalan parayada kundak çorap filan aliyim diyorum. Sende degiştreblrsn cnm degşme şansın varsa içine sinmiyorsa. Benim sinmyr sonuçta para veryrz kullanmcksak ne anldm bn ki demi ama.

benim de aldıklarım 1 adet 5 li hastane çıkışı, 0-3 arası 5 -6 adet tulum, 3-6 ay arası 3 adet tulum ,5- 6 adet çorap, 3 adet battaniye ,1 tane örgü battaniye ,2 adet alt açma ,anneannesi ve babaannesi tarafından örülmüş patik, şapka, hırka, yelek ,
iç zıbınlar 3 -4 adet , ince kumaştan burun mendilleri ,2 -3 adet önlük ,3 adet patik ayakkabı ,şapka, eldiven , semamed şampuan ,pişik kremi ,bebek yağı, sabunu ,bebedor tırnak makası, chicco marka saç fırça takımı , banyo havlusu 2 adet ,bebek küvet takımı ,halasından 2 adet uyku tulumu şimdilik bu kadar :nazar:

Dudu22 çok beğendim aldıklarını, markaları nedir acaba? Bende haftaya odam geldikten sonra alışverişe başlayacağım kısmetse.

evet canim havva arkadasımız dogum yaptı ikisininde saglk durumları iyi. İlk dogumumuz germçekleşti biraz erkn oldu ama hayırlısı.canim vallahi iki gundur içimi kemiren bi soru sordun . Bnde aldım hastane çikişi on birli set olarak biliyorsun onlar en kuçuk beden oluyorlar yenidogan bedeni iki gndr duşunuyorum bebk ya iri dogarda kullanamassam diye . Çunku oglum dort kilo yuz gram dogmştu ve hastane çikişi olmamişti ya bu bbgmede olmassa diye duşunup duruyordum degiştrme sansım var ama kıyamiyorumda degiştrmeye çunku çok tatlılar heves ettim aldım bi kere. Az once bktım battaniyesi bile kuçuk. Belkide 0-3 ay beşli zıbın takımına degiştiririm hastane çantama bu beşli takımı koyarım diye duşunuyorum kalan parayada kundak çorap filan aliyim diyorum. Sende degiştreblrsn cnm degşme şansın varsa içine sinmiyorsa. Benim sinmyr sonuçta para veryrz kullanmcksak ne anldm bn ki demi ama.
oh maşallah ne güzel :)
ah keşke değişme inkanım olsa takım çok güzel , fakat istanbuldan aldı ben ise kocaelide oturuyorum
belki aynı ürünün büyük bedenleri de oluyordur , her hastane çıkışı 50 cm değilki o_O fakat geç artık :110:
yanıma alırım onu birde 5 li bir takım var 56 cm onu da koyarım olur heralde değil mi ?
sen değişebiliyorsan değiş tabi , dediğin gibi para veriyoruz ucuzda değiller hani .

Back
X