- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
Gunaydin canlarim gune yine toz pembe hayallerle baslanmis bakiyorum![]()
annem ablama Özge'yi vermicem vazgeçtim demiş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydin canlarim gune yine toz pembe hayallerle baslanmis bakiyorum![]()
günaydın kızlar nasılsınız pamuk şeker masa süslerine bile karar vermişşiniz ben daha hiç bişeye karar vermedim neden böyle oluyor ki :26:![]()
biz panik insanlarız panik :)
panik galiba canım bide ben hepsini yapamam diye şimdiden düşünmüyorum aman diyorum o zaman gelsin karar veririm![]()
Sıcacık bir güne günaydın kızlar =)
herkes 1 çeşit hediye düşünüyor canım bir tek liveangel çok çeşit yapmış :) hem düşün zamanın varken yaparsın düşündüklerin de olmuş olur şimdiden :)
sadece düşünüyorum şimdi canım tarih belli olsa herseyi yaparım ama belli degil sadece düşünce![]()
Sıcacık bir güne günaydın kızlar =)
günaydın canım hep beraber mi alacaksınız hediyeyi![]()
nasi bişey düşünüyorsunuz canım![]()
Öğretmen olacak arkadaşım da inşallah, acaba dedik ajanda tarzında bir şey mi alsak ismine özel kalem seti fln :44: geçen sene sevdiği bir sanatçının CDsini almıştık. bu sene incik boncuk kolye yüzük çok almaya başladı o tarz mı birşeyler alsak dedik bilemedik![]()
![]()
anladım canım hep beraber canta falan alın o zman![]()
bu sene çanta yılı olur o zman aslında mantıklıhepimizin doğum gününde birer çanta gelmişti aslında, beraber birşeyler almazsak ben ona çanta alayım en iyisi
![]()
evet canım tek alırsan bi suru sey alabilirsin yani ben fikirimi söyledim sadece
![]()
sadece düşünüyorum şimdi canım tarih belli olsa herseyi yaparım ama belli degil sadece düşünce![]()
aynen yaa sadece düşünüyoruz şuan..artık bizim de tarih belli olsaa
![]()