- 29 Mart 2013
- 5.925
- 2.915
- 398
hayırlısı hepimizin hakkında canıım
aminn canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlısı hepimizin hakkında canıım
canım çok tüye gerek yok zaten ama ben begendim normal zamanda kullanabilirim en azından
oh oh maşallah bol çeşit yani :)
Öyle olacak inşallah özgecim bir kere olacak olmuşken güzel olsun diyoruz bir daha istesek de bugünleri yaşayamayacağız :)
Kizlar yine dokturmussunuz :):) guzel fikirler cikiyor cok da guzel oluyor :) masa susleride hosuma gitti ozge bencede kuru yapraklardan simdilik vazgec canlinin yaninda pek gitmez bakalim cik bos kalir diye dusunuyorsun ya baska seyler bulabilecek miyiz
Liveangel, ne kutusu bende merak ettim baska ne vereceksin ki ??
onlar sabit değilse çok güzel o zaman dediğin gibi normal olarak da çay kahve servisinde kullanılır
Annem de benim gibi panik komşunun kızı sözünde minik içinde resimleri olan çerçeve dağıtmışlar biz ne vereceğiz diyor bilmiyor ki ben ayarladım hepsini
o gün geldiğinde ne diyeceksin, hazırlıklarınla ilgili
zaten hediyelikleri yazın göstereceğim ki aldım diye :)
Tamam o zaman =) benimkiler elimde bir el işi bilgisayarımda bir foto (gelinlik, çiçek vs) görünce gidici misin sanki yarın evleneceksin diyorlar
ps://www.google.com.tr/search?q=karaca+sevgililer+günü+nevresim+takımı+2014&espv=210&es_sm=93&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=MbQEU8_ZFMX80QW sevgililer günü nevresim takımı almış bulunmaktayım bugun çok begendim
ps://www.google.com.tr/search?q=karaca+sevgililer+günü+nevresim+takımı+2014&espv=210&es_sm=93&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=MbQEU8_ZFMX80QW sevgililer günü nevresim takımı almış bulunmaktayım bugun çok begendim
Ben çerçeve olsun konuşma balonları olsun falan hep yanında yaptım söyledim de bak anne sözde nişanda kullanılıyormuş falan yazıyı da gördü :) Hemen evlenmeyeceğimi bildiği için gidici misin falan demiyor sözü falan da kabul etti zaten rahatım yani baktı sağda solda sözlenenler var olağan karşıladı ne dağıtacağız derdine düştü :)
Şaka bile yapıyor vazgeçtim vermicem diye
Tabi büyüyünce alışıyorlar, annen baktı iş ciddi şakasına vermiyor mu seni
Ben büyük değilim ki evlilik sürem uzun evlenirken büyük olacağım :)
Evet şakasına vermicem seni diyor ama ciddi ciddi de ne dağıtacağız ne ikram edeceğiz diyor sanırım ben sömestra alabilirim bu gidişle sözümü :)
büyüdükçe derken nişan söz gibi olaylarla ilgilenecek yaşa gelmiş olmamızı kastettim zaten canım :) hadi bakalım hayırlısı olsun