- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
çok teşkkür ederim çok iyi geldi bu sözler bana bn çok üzlüyorm ve haliyle aşkımıda üzüyorum
kızlar yanlış anlamayı ama bişey sorucam bnde söüzme kaç gün kaldgını yazmak istiyorum nasıl yapıcgmı bulamadm bana yardım eder misinz acaba:18:
Bir çocuğun masumluğunda sevdik,yine bir çocuğun oyuncağına olan bağlılığı gibi sımsıkı sarıldık birbirimize.Çocukluğumuzu kaybetsek de aşkımızın masumluğunu sonsuza kadar sürdürmeye söz verdiğimiz bu günde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız :)
Oldu vallahi teşekkürler sirinescik
Bir çocuğun masumluğunda sevdik,yine bir çocuğun oyuncağına olan bağlılığı gibi sımsıkı sarıldık birbirimize.Çocukluğumuzu kaybetsek de aşkımızın masumluğunu sonsuza kadar sürdürmeye söz verdiğimiz bu günde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız :)
Oldu vallahi teşekkürler sirinescik
cnm profılım hakkında kısmına gır evlılık panosu var oraya bılgılerı gır oluyor
merhaba kızlar.
bir hayli zaman var ama yinede beni yarimin seni seneye istetcem demesi çokk hoşuma gitti.zaten takip ediyordum gaza geldim bende katılayım dedim.
Söz davetıyesı mı yaptırıcaksın cnm salon da falan mı olucak sozun
Bende varımmm
Muhtemelen 2014 yada 2015 gibi söz olacak inşallahh
Bende varımmm
Bende varımmm
kızlar bu arada çeyiz için neler yapıyosunz neler alıyosunz yoksa tek benmi meraklıyım çeyize
kızlar bu arada çeyiz için neler yapıyosunz neler alıyosunz yoksa tek benmi meraklıyım çeyize
inşallah cnm bnmde seviglm 2014 dio ama bn 2015 dedm snunda anlaştık
Sende hoş geldin :)
hosgeldın cnm aramıza sende kendını tanıt kac yasındasın kac senelık bır ılıskın var cnm
hoşbuldk kızlar teşekkürler
22 yaşındayım 2 yılı geçti ilişkimistanbuldayım çalışıyorum sizlerrrr
bizde bazı şeyleri bekliyoruz işte 2014 yılının ortaları sonları olabilir
yani bizi erken bırakacaksın 2014 gibi :)
kısmet canım neler olur bilemiyorum gönül ister ki en erken bırakayım amasen kendini tanıtmadınn
gönül isterdi ki 2013 aralıkta sözlenecekler topiğinde buluşabilseydik :)
Tanıtayım tabi 19 yaşındayım 6.senesine girdiğimiz ilişkim var okuyorum 2.sınıfım okulun bitmesini bekliyorum hatta beklemiyorum 3.sınıf bitince sözleniyorum inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?