Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

Bir çocuğun masumluğunda sevdik,yine bir çocuğun oyuncağına olan bağlılığı gibi sımsıkı sarıldık birbirimize.Çocukluğumuzu kaybetsek de aşkımızın masumluğunu sonsuza kadar sürdürmeye söz verdiğimiz bu günde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız :)
Oldu vallahi teşekkürler sirinescik

Söz davetıyesı mı yaptırıcaksın cnm salon da falan mı olucak sozun

rica ederim görevimiz

merhaba kızlar.
bir hayli zaman var ama yinede beni yarimin seni seneye istetcem demesi çokk hoşuma gitti.zaten takip ediyordum gaza geldim bende katılayım dedim.

Bende varımmm

Muhtemelen 2014 yada 2015 gibi söz olacak inşallahh

kızlar bu arada çeyiz için neler yapıyosunz neler alıyosunz yoksa tek benmi meraklıyım çeyize

kızlar bu arada çeyiz için neler yapıyosunz neler alıyosunz yoksa tek benmi meraklıyım çeyize

yok canım bende çok meraklıyım çok şey almak istiyorum ama zaman var ya o yüzden pek almadım sonra annem teyzem falan ne oluyor evlenecek misin yakında diyorlar :) Ama var üç beş bir şeyler :)

bende cok bakınıyorum ama sadece bakınmakla kalıyorum alıyım dıyorum erken mı dıye tereddut ettıgımden alamıyorum ama 2014 olsun soz hazırlıkları ıcın dusunduklerımı yavas yavas alıcam ınsallah ya sen cnm

inşallah cnm bnmde seviglm 2014 dio ama bn 2015 dedm snunda anlaştık

Sende hoş geldin :)

hosgeldın cnm aramıza sende kendını tanıt kac yasındasın kac senelık bır ılıskın var cnm

hoşbuldk kızlar teşekkürler

22 yaşındayım 2 yılı geçti ilişkim istanbuldayım çalışıyorum sizlerrrr

bizde bazı şeyleri bekliyoruz işte 2014 yılının ortaları sonları olabilir

kısmet canım neler olur bilemiyorum gönül ister ki en erken bırakayım ama sen kendini tanıtmadınn

gönül isterdi ki 2013 aralıkta sözlenecekler topiğinde buluşabilseydik :)
Tanıtayım tabi 19 yaşındayım 6.senesine girdiğimiz ilişkim var okuyorum 2.sınıfım okulun bitmesini bekliyorum hatta beklemiyorum 3.sınıf bitince sözleniyorum inşallah

Son düzenleme:
ben çalışırken ne alırsam kar die düşünenlerdenm cnm çünkü söz olduktan snra daha ciddi kapsamlı şeyler olucagı için ben şimdiden begendigimi almaya başladm cnm gecen hafta yemek takımımı tenverelerimi çatal kasık takımım aldım bile begenerk alınca modasınnda geçmicegni düsünüyorum evdede var başka cicilerim ayrıyetten havle kenarları oyalar lifler patikler allahıma şükür herşeyi yapıyorum

19 yaşında 6 yıllık mı ne zaman başladınız görüşmeye

hadi bakalım inşallah canım çokta uzatmamak lazım tabi bende sevdiceğimin okulunun bitmesini ve bazı iş durumlarını bekliyorum :103::103:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…