Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

ağustos 3 nikah 7si düğün inş koyarım canım ..kına fotoları var daha.kınada bindallı ve 2 tane abiye giycem.arnavut gelinleri oluyo

arnavut musun canım öyleyse sizin kınalar çok farklı oluyor hiç gitmedim ama fotoğrafçıların sitelerinde görüyorum bir sürü kıyafet değiştiriyorlar çok değişik şeyler oluyor ? :)

arnavut musun canım öyleyse sizin kınalar çok farklı oluyor hiç gitmedim ama fotoğrafçıların sitelerinde görüyorum bir sürü kıyafet değiştiriyorlar çok değişik şeyler oluyor ? :)

ewet canım arnavutum anne tarafından..arnavut gelinlerş baya kıyafet giyiyo da 2 tane yeterli.değiştirmesi var bi de onun:))

yasemincim nişanı nerede yapacaksın açık hava bahçe için düşünüyorsan çok uygun uçuş uçuş ben beğendim elbiseyi :)

aslında bahce dusunuyordum başta ama salonda olacak büyük ihtimal, salona dönünce iş düşündüm olur mu diye ama olur heralde dimi ??

bence bu sefer de tanımadan etmeden söz mü yapacağız biraz tanıyın sonra düşünürüz sözü falan derlerse şaşırma

öyle diyecekler canım tanısırız biraz derim artık ne yapıyım tanıyorum baba desem biraz sorun çıkartır inat benim babam suyundan gitmem gerek yoksa inat ederse vermez ki:18:

neye ne dedi canım bişey kaçırdım galiba anlamadım

pardon canım ya senin yazını alıntılamışım bende diyorum ki konuya giriyor giriyor niye cevap vermiyor f1453 arkadaşa yazmıştım babasına istemeye gelecekler diye konuyu açmıştı annesi de babası olumlu konuşmuş erkek arkadaşına onu söylemiş bende ne dedi diye merak etmiştim :)

anladım canım karışıklık oldu o zaman:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…