- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
0rda 56 kilo falandım şuanda 6 kilo vermiş durumdayım.buda evaze gelen bir model sade bişi bende sade sewviyorm
ben senin düğün resimlerini bekliyorum canım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
0rda 56 kilo falandım şuanda 6 kilo vermiş durumdayım.buda evaze gelen bir model sade bişi bende sade sewviyorm
ben senin düğün resimlerini bekliyorum canım :)
ağustos 3 nikah 7si düğün inş koyarım canım ..kına fotoları var daha.kınada bindallı ve 2 tane abiye giycem.arnavut gelinleri oluyo
arnavut musun canım öyleyse sizin kınalar çok farklı oluyor hiç gitmedim ama fotoğrafçıların sitelerinde görüyorum bir sürü kıyafet değiştiriyorlar çok değişik şeyler oluyor ? :)
ewet canım arnavutum anne tarafından..arnavut gelinlerş baya kıyafet giyiyo da 2 tane yeterli.değiştirmesi var bi de onun:))
kızlar nişan için de ben böyle bir elbise düşünüyorum. Görünce çok hoşuma gitti Eki Görüntüle 967243
Sizce nasıl ???
yasemincim nişanı nerede yapacaksın açık hava bahçe için düşünüyorsan çok uygun uçuş uçuş ben beğendim elbiseyi :)
aslında bahce dusunuyordum başta ama salonda olacak büyük ihtimal, salona dönünce iş düşündüm olur mu diye ama olur heralde dimi ??
ben salon için tercih etmezdim canım[/
o zaman duruma göre bakayım ben ortam nasıl olcak ona göre karar veririm :)
tesekkür ederim canım fikrin için
ben salon için tercih etmezdim canım[/
o zaman duruma göre bakayım ben ortam nasıl olcak ona göre karar veririm :)
tesekkür ederim canım fikrin için
önemli değil canım :)
yok canım bana mavi gitmiyor :)
bence bu sefer de tanımadan etmeden söz mü yapacağız biraz tanıyın sonra düşünürüz sözü falan derlerse şaşırma
ağustos 3 nikah 7si düğün inş koyarım canım ..kına fotoları var daha.kınada bindallı ve 2 tane abiye giycem.arnavut gelinleri oluyo
kızlar nişan için de ben böyle bir elbise düşünüyorum. Görünce çok hoşuma gitti Eki Görüntüle 967243
Sizce nasıl ???
altın sarisi kırmızı canım beyaz tenli misin sak mavisi gider
öyle diyecekler canım tanısırız biraz derim artık ne yapıyım tanıyorum baba desem biraz sorun çıkartır inat benim babam suyundan gitmem gerek yoksa inat ederse vermez ki:18:
canım erkek arkadaşın ne dedi peki nasıl tepki verdi hiç anlatmamışsın :)
neye ne dedi canım bişey kaçırdım galiba anlamadım
pardon canım ya senin yazını alıntılamışım bende diyorum ki konuya giriyor giriyor niye cevap vermiyor f1453 arkadaşa yazmıştım babasına istemeye gelecekler diye konuyu açmıştı annesi de babası olumlu konuşmuş erkek arkadaşına onu söylemiş bende ne dedi diye merak etmiştim :)