hoşgeldin aramıza :) ne kadardır berabersiniz ?
hoş bulduk canım 24 şubat 1 sene olacak hayırlısı ile bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldin aramıza :) ne kadardır berabersiniz ?
hoş bulduk canım 24 şubat 1 sene olacak hayırlısı ile bakalım
masallah canım
allah nazarlardan saklasın
amin tatlım
peki senin
2.5 sene oldu bizim de sevgilimin okulun bitmesini bekliyoruz ondan sonra inşallah söz nişan
maşallah canım bizde eltim dogum yaptı kırkı çıksın onu bekliyoruz bakalım hayırlısı ile tabi
hayırlısı olsun canım
amin canım inş olurda
inşallah var mı bir hazırlık falan şimdiden
yok canım daha isteme olmadı olsa olurdu onun ailesi biliyor benim annem teyzemgil falan sadece işte :2: babam verecek mi bakalım oda var
aynı durumdayız benim de babam bilmiyor zamanı gelince nasıl açıklayacağımı bilmiyorum :26: vermez diye mi düşünüyorsun
birazcık öyle düşünyorum canım benim açıktan okudum ben arkadaşım evli kocasının kardeşini ayarladı bana yani bende hiç bilmiyorum nası açıklayacagım nası olacak inan ki
işin en zor kısmı babaya söylemek valla çok zor bence
bencede canım bide ben arkadaşım ile samimiyim yani nası olacak hiç bilmiyorum:18::18:
arkadaşınla samimi olman da ne var anlayamadım
babam sorun çıkartırsa korkuyorum :18: zaten konustugumu demiyecegim hiç görup begenip gelmişler diyecegiz
anladım canım:44: öyle demen de sonradan sorun çıkarmasın?
çıkarmaz ins canım eğer şimdi dersem ben abimde var o sorun çıkartır gibi geliyor en iyisi böyle gibi düşünüyorum
merhaba kızlar inş benimde nisan mayıs arası nişanım olacak hayırlısı ile daha isteme olmadı ama biz öyle düsünüyoruz
Kızlar size bir şey danışmak istiyorum sözde şöyle bir elbise düşünüyorum diye daha önce söylemiştim Eki Görüntüle 966715 kurdalesi arkada olacak şık bir kolye ile tamamlayacağım diye renginde ise bu renge bordoya karar vermiştim nişan için ise koyu yeşil yarı balık elbise düşünüyordum ama geçen olan Gökmen'in kuzeninin nişanlısı yeşil giymiş ben kızı tanıyorum muhabbetimiz gezmişliğimiz var ama pek ısınamadığım benim arkamdan yalan söyleyen bir kız ve benim istediğim renkte elbise giymiş şimdi ben ne renk giyeceğim
Diyorum söz de siyah nişanda bordo mu giysem ama sözde siyah giymeyi düşünmüyordum ayrıca bu elbisenin model ve rengi tam içime sinmişti bu elbiseyi siyah istemiyorum nasıl bir model olur şayet değiştirirsem siyah renkte