• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

aynı durumdayız:3: benim de babam bilmiyor zamanı gelince nasıl açıklayacağımı bilmiyorum :26: vermez diye mi düşünüyorsun

birazcık öyle düşünyorum canım benim açıktan okudum ben arkadaşım evli kocasının kardeşini ayarladı bana yani bende hiç bilmiyorum nası açıklayacagım nası olacak inan ki:17:

Kızlar size bir şey danışmak istiyorum sözde şöyle bir elbise düşünüyorum diye daha önce söylemiştim Eki Görüntüle 966715 kurdalesi arkada olacak şık bir kolye ile tamamlayacağım diye renginde ise bu renge bordoya karar vermiştim nişan için ise koyu yeşil yarı balık elbise düşünüyordum ama geçen olan Gökmen'in kuzeninin nişanlısı yeşil giymiş ben kızı tanıyorum muhabbetimiz gezmişliğimiz var ama pek ısınamadığım benim arkamdan yalan söyleyen bir kız ve benim istediğim renkte elbise giymiş şimdi ben ne renk giyeceğim :(
Diyorum söz de siyah nişanda bordo mu giysem ama sözde siyah giymeyi düşünmüyordum ayrıca bu elbisenin model ve rengi tam içime sinmişti bu elbiseyi siyah istemiyorum nasıl bir model olur şayet değiştirirsem siyah renkte :(

canım söz için planından vaz geçme derim ben bu elbise gayet güzel, nişan için de yeşil artık giymek istemiyorsan ona göre başka renk bakarsın, balık modelde bende saks mavisini begeniyorum, çogunluk bundan yana :1::1:

Back