beyaz tenli değilim ki esmerim :)
çok güzel canım beyaz tenli isen biraz daha canlı renk seç bence
baktım daha renkli şeyler paylaşcam onlarıda sizinle, modeli cok hoş gelmişti bunun bana yada cok güzel bir balık model var aklımda ama onun resmini bulamadım daha bulabilsem bi
o cok güzel ve cok daha uygun olur araştırayım daha fazla. sizde paylaşsanıza kızlar buldugunuz begendiğiniz modellerden
baktım daha renkli şeyler paylaşcam onlarıda sizinle, modeli cok hoş gelmişti bunun bana yada cok güzel bir balık model var aklımda ama onun resmini bulamadım daha bulabilsem bi
o cok güzel ve cok daha uygun olur araştırayım daha fazla. sizde paylaşsanıza kızlar buldugunuz begendiğiniz modellerden
Kızlar size bir şey soracağım dün erkek arkadaşımın annesi bize gelecek demiştim ama gelmemişti ya şu sebepten gelmemiş anlatıyorum.Biz ablamın hastahaneye gideceğini bilmiyorduk ablam sabah gitmiş ve erkek arkadaşımın annesiyle karşılaşmış işte annemi aradı hal hatır vs işimiz ne zaman başlar biter bilmiyoruz deyince annemde bize gelin dedi tamam denildi kapatıldı telefon.Sonra ben aradım ablamı dedim ki neredesin ne zaman geleceksin ödeme varmış ablamda dedi ki eve gelirim tekrar çıkarım sonra hastahaneden ayrılmış yani erkek arkadaşımın annesi yengesi kuzeni yanından.Bugün erkek arkadaşım diyor ki bana annemler şu yüzden gelmemiş ablan giderken bize gelin dememiş yengesiyle kuzeni de o gelin demedi biz niye gidelim demişler.Bu sebepten gelmemişler bana diyor ki önce annen sonra sen aramışsın kim bilir annen ne söyledi diyor.Bende annem çağırdı ya hepimiz ayrı ayrı mı davet etmemiz gerekiyor dedim diyor ki aynı yere gidecekler de niye gelin dememiş ya dedim nereden bilsin işlerinin bitip bitmeyeceğini ne zaman biteceğini ya da hangi saatte bekleyeceğini .Sanki ablam onların işleri bitene kadar beklemek zorunda bilmiyorlar evin yolunu.Dedim çocuk gibi davranmasınlar annem çağırdı işte ablam demedi diye öyle yapıyorlarsa çokta önemli değil dedim.O kızdı ben kızdım yani sanki arkalarından iş çevirmişiz gibi konuştu ya.Neyse uzun oldu kusura bakmayın.Sizce haklı mı ?
kızlar nişan için de ben böyle bir elbise düşünüyorum. Görünce çok hoşuma gittiEki Görüntüle 967243
Sizce nasıl ???
canım bence ortada yanlış anlaşılma var ablan haksız değil ama alış bu durumlara kayınvalideler biraz alıngandır herseye cok dikkat etmek lazım daha şimdiden tadınız kaçmasın alttan alın yoksa ıkı tarafta zıtlaşırsa kötü olur bence arayın yanlış anlaşılma olmuş buyrun gelin diyin olay kapansın gitsin bu seferlik büyüklük sizde kalsın ben olsam öyle yapardıım
bu arada söz elbiseni beyaz giyebilirsin canım ben sahsen oyle düşünüyorum siyah asla giyme cok boğar
koskoca kadın ya ablam o an düşünememiş olabilir ama sonuçta benim annem çağırdı ayrıca bende sevgilime dedim ki tamam ablam düşünememiş olabilir ama senin annende terbiyesizlik yaptı madem gelemeyecek annemi arayıp gelemiyorum diyecekti dedim.Ki haklı olduğumu düşünüyorum ablamın davranışından dolayı annemi arayıp gelmiyoruz bile demedi.Kusura bakmasın ama alınganlıkları bitmiyor ben ömrüm boyunca o alınmasın diye ben mi alınacağım benim anneme kim bilir ablana neler söyledi de yanlarından gitti çağırmadı dedi.Bu kadar da olmaz ama ya.Şu an konuşmuyoruz dünden beri ayrıca çağırsakta gelmez uyuz kadın.Aklıma geldikçe sinirleniyorum ya senin muhattabın ablam mı Allah aşkına koskoca kadın annem çağırmış yengesiyle kuzeni ablam çağırmadı diye istemiyorlar niye gidelim demişler gelmemişler insan haber verir onlar o büyüklüğü yapmamışsa benden de bir büyüklük beklemesin.
canım daha şimdiden bu kadar alınganlık yaparsa işiniz zor ki daha ortada söz yok nişan yok inşallah biran önce durumlar düzelirde ilerde nişanlılığınız kolay geçer
Kızlar size bir şey soracağım dün erkek arkadaşımın annesi bize gelecek demiştim ama gelmemişti ya şu sebepten gelmemiş anlatıyorum.Biz ablamın hastahaneye gideceğini bilmiyorduk ablam sabah gitmiş ve erkek arkadaşımın annesiyle karşılaşmış işte annemi aradı hal hatır vs işimiz ne zaman başlar biter bilmiyoruz deyince annemde bize gelin dedi tamam denildi kapatıldı telefon.Sonra ben aradım ablamı dedim ki neredesin ne zaman geleceksin ödeme varmış ablamda dedi ki eve gelirim tekrar çıkarım sonra hastahaneden ayrılmış yani erkek arkadaşımın annesi yengesi kuzeni yanından.Bugün erkek arkadaşım diyor ki bana annemler şu yüzden gelmemiş ablan giderken bize gelin dememiş yengesiyle kuzeni de o gelin demedi biz niye gidelim demişler.Bu sebepten gelmemişler bana diyor ki önce annen sonra sen aramışsın kim bilir annen ne söyledi diyor.Bende annem çağırdı ya hepimiz ayrı ayrı mı davet etmemiz gerekiyor dedim diyor ki aynı yere gidecekler de niye gelin dememiş ya dedim nereden bilsin işlerinin bitip bitmeyeceğini ne zaman biteceğini ya da hangi saatte bekleyeceğini .Sanki ablam onların işleri bitene kadar beklemek zorunda bilmiyorlar evin yolunu.Dedim çocuk gibi davranmasınlar annem çağırdı işte ablam demedi diye öyle yapıyorlarsa çokta önemli değil dedim.O kızdı ben kızdım yani sanki arkalarından iş çevirmişiz gibi konuştu ya.Neyse uzun oldu kusura bakmayın.Sizce haklı mı ?
cok hoş canım tam kır nişanı için salon için bu modelin altı darlaşanını seçebilirsin bide daha koyu rengini cünkü ışıklardan renk kendini belli etmeyebilir fotolarda falan
paylaş tatlım bakalım ben şimdiden bakmıyorum umudum kırılmasın
canım burada ablanın hatalı oldugu bir durum yok bence erkek arkadasın ve ailesi biraz buyutmus olayı. dediğin gibi annen demiş zaten buyrun gelin diye konusmus sizde ona göre beklediniz gelecekler diye. bence simdiden boyle seyleri buyutmeleri cok sacma. Ceren' inde dediği gibi alttan almak burda sana kalıyor. Bir arayıp yanlış anlasılma oldu sanırım diye sen konus istersen. eee şimdiden orta yol bulmak lazım yoksa sonra daha zor olur.
Kolay gelsin tatlım.
niye umudun kırılmasın diye bakmıyorsun ki anlamadım ben:S:S
Bizde 2015 düşündük malum okul anca bitecekbu mayısta 5. yılımız dolacak ben artık aynı evde olalım hep beraber olalım istiyorum ama daha çoook var...
Bizde 2015 düşündük malum okul anca bitecekbu mayısta 5. yılımız dolacak ben artık aynı evde olalım hep beraber olalım istiyorum ama daha çoook var...
hoşgeldin hayırlısı olsun hakkında =) burdaki herkes senin gibi istiyor ama dediğin gibi çok var işte =)
hoş geldin 2 hafta aramız var seninle inşallah istediğin gibi olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?