o zaman geleceğiniz için en iyisi böyle demek:44:
evet canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o zaman geleceğiniz için en iyisi böyle demek:44:
hoşgeldin canım aramıza
bence gayet güzel canım rengide çok güzel sak mavisi giyebilirsin
daha özel bısıy secmelısınnnn :))) ama buda tatlı
bugun soyledım kızlar daha erkek arkadasıma :) annemler kabul etti dıye
söz de siyah giyme bence bunun rengi gayet güzel :) nişan için başka renkler düşün saks mavisi olabilir arkadaşın dediği gibi :)
babam sorun çıkartırsa korkuyorum :18: zaten konustugumu demiyecegim hiç görup begenip gelmişler diyecegiz
çıkarmaz ins canım eğer şimdi dersem ben abimde var o sorun çıkartır gibi geliyor en iyisi böyle gibi düşünüyorum
canım söz için planından vaz geçme derim ben bu elbise gayet güzel, nişan için de yeşil artık giymek istemiyorsan ona göre başka renk bakarsın, balık modelde bende saks mavisini begeniyorum, çogunluk bundan yana
2.5 sene oldu bizim de sevgilimin okulun bitmesini bekliyoruz ondan sonra inşallah söz nişan
ama ben tatlı olmak istiyorum dar elbise de sevmiyorum ki en uygun bunu buldum :)
tatlım elbisenin rengi güzel ama çocuksu geldi bana söz için.biraz daha genç kız işi olmalı bence .fiyonklu falan olmamalı.bende nişanımda kırmızı balık tipi giymiştim. mesela
canım fiyonk olmayacak ki önünde ben sadece uzun şık bir kolye takacağım elbisen çok güzel ama nişan için söz nişan ayrı olacağından sözde giyemem zaten benimde nişan için tercihim balık model :)
canım fiyonk olmayacak ki önünde ben sadece uzun şık bir kolye takacağım elbisen çok güzel ama nişan için söz nişan ayrı olacağından sözde giyemem zaten benimde nişan için tercihim balık model :)
benimde söz nişan ayrı oldu.sözde sade siyah diz üstü bir elbise giydim.
fiyonk olmadığında uygun değil mi söz için ?
ewet canım uygun.siyah bir kolye güzel durur bordoyla.bordo ile pudrayı yakıştırıyorum pudra bordoyu açıyor. ama siyah kolye ve siyah ayakkabıyla daha uyumşu olcğnı düşünüyrm canım
evet siyah her zaman kurtarıcıdır krem bej rengi gibi bir şeyde olabilir ama kolye uyumu olmaz ayy nilaycım zaten çok var seneye onun için bir konu kesin açarım zaten :)
bak söz kıyafetimi koyuyorum fikir olsun
çok net değil ama sadeymiş bende sade seviyorum aslında kilolu falan değilim dar giyebilirim ama vücut hatlarımın ortada olmasını istemiyorum o yüzden belden kalçadan bollaşan bir model istiyorum yani farklı önerileriniz varsa resim koyabilirsiniz :)