Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

evet saks mavisi çok güzel bir renk bende beğeniyorum ama bana gitmiyor :)

ama ben tatlı olmak istiyorum dar elbise de sevmiyorum ki en uygun bunu buldum :)

tatlım elbisenin rengi güzel ama çocuksu geldi bana söz için.biraz daha genç kız işi olmalı bence .fiyonklu falan olmamalı.bende nişanımda kırmızı balık tipi giymiştim. mesela

Eklentiler

• $DSC_0030.jpg
    15,2 KB · Görüntüleme: 25
tatlım elbisenin rengi güzel ama çocuksu geldi bana söz için.biraz daha genç kız işi olmalı bence .fiyonklu falan olmamalı.bende nişanımda kırmızı balık tipi giymiştim. mesela

canım fiyonk olmayacak ki önünde ben sadece uzun şık bir kolye takacağım elbisen çok güzel ama nişan için söz nişan ayrı olacağından sözde giyemem zaten benimde nişan için tercihim balık model :)

aynen tatlım bende sade şeyleri sewiorum gümüş rengi bir takı ile giydim elbiseyi.altında siyah süet platform topuk ayakkabı ile.

benimde söz nişan ayrı oldu.sözde sade siyah diz üstü bir elbise giydim.

ewet canım uygun.siyah bir kolye güzel durur bordoyla.bordo ile pudrayı yakıştırıyorum pudra bordoyu açıyor. ama siyah kolye ve siyah ayakkabıyla daha uyumşu olcğnı düşünüyrm canım

evet siyah her zaman kurtarıcıdır krem bej rengi gibi bir şeyde olabilir ama kolye uyumu olmaz ayy nilaycım zaten çok var seneye onun için bir konu kesin açarım zaten :)

evet siyah her zaman kurtarıcıdır krem bej rengi gibi bir şeyde olabilir ama kolye uyumu olmaz ayy nilaycım zaten çok var seneye onun için bir konu kesin açarım zaten :)

bak söz kıyafetimi koyuyorum fikir olsun

Eklentiler

• $2013-07-13 16.46.08.jpg
    14 KB · Görüntüleme: 27
bak söz kıyafetimi koyuyorum fikir olsun

çok net değil ama sadeymiş bende sade seviyorum aslında kilolu falan değilim dar giyebilirim ama vücut hatlarımın ortada olmasını istemiyorum o yüzden belden kalçadan bollaşan bir model istiyorum yani farklı önerileriniz varsa resim koyabilirsiniz :)

0rda 56 kilo falandım şuanda 6 kilo vermiş durumdayım.buda evaze gelen bir model sade bişi bende sade sewviyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…