Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

amiinn :)ne güzel sadece askerlik bekliyorsunuz oda biter gider de kavuşursunuz hemencik demek 2016 düğün az kalmış ya biz anca o zaman nişan yapacağız :)

nasıl bir sorun çıkardılar mesela belli ki sen konuyu açmışsın ailene ?

açtık çoktan ailemde babam hariç herkez tanıyo ve istiyo erkek arkdşmı ama babam ve akrabalarmdn bazılarınn çıkardıgı dogulu batılı ayrımı yüznden çok üzülüyorum ama allaha şükür sevdicegim hep yanmda oldu olmayada devam ediyo inşallah herşey düzelicek

anladım neyse ki çözülmeyecek bir şey değil tek sorun bu ise. Kafana fazla takma aşkınıza bakın elbet verecekler seni sen istedikten sonra

Son düzenleme:

inşallah her sey en kısa zamanda duzelır cnm merak etme bu konularda ılla kı bırsey cıkar zaten cıkmazsa sasarım yanı sız nerelısınız kızlar sevgılınız nerelı ben rızelıyım askım ıse kastamonu

Kızlar dün akşam davetiye sözlerine bakıyordum bir tanesini beğendim ama yazıyı tamamlayamıyorum asıl yazının devamı hoşuma gitmemişti yazıyorum fikir verin lütfen :) Benim için anlamlı çünkü biz 14 yaşında başladık beraberliğimize senelerde geçse ben bu yazıyı yazdıracağıma eminim :)

Bir çocuğun masumluğunda sevdik,yine bir çocuğun oyuncağına olan bağlılığı gibi sımsıkı sarıldık birbirimize.
vee devamını getirelim :)

ben samsunluyum sevgilim siirtli araplarından ama aslen kafkas göçmenleri

vericeklerdir ama tatsızlık olmadan olur inşallah herşey hayllerimzdeki gibi güzel olsun inşallah

olur olur hangi kız ailesi güle oynaya sorunsuz vermiş ki kızı illa çıkar bir şeyler sen takma nasıl vermişler etmişler baban anneni kolay mı almış ki :) Sen kavuşmanızın mutluluğunu yaşamakla meşgul ol başka şey düşünme :)

çocuklugumuzu kaybetsekde aşkımızın masunlugunun kaybetmemek üzere söz verdik birbirimize olablr mi acaba

çok teşkkür ederim çok iyi geldi bu sözler bana bn çok üzlüyorm ve haliyle aşkımıda üzüyorum

ikimizde Düzceliyiz ama sevgilimin tarafı Artvinli.Dedelerden öncekiler sanırım ordan

kızlar yanlış anlamayı ama bişey sorucam bnde söüzme kaç gün kaldgını yazmak istiyorum nasıl yapıcgmı bulamadm bana yardım eder misinz acaba :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…