- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
maşallah sizede allah bozmasın inşallahben aöf okuyorm ve çalışıyorum erkek arkdşmn okulu bitti çok güzel işede girdi çalışıyor oda şimdi aöfe yazıldı yüksek lisans için 2015de askere gidick inşallah kısa dönem yapıcak askerden öncede söz yapmayı düşnüyoruz bi sorun çıkmazsa askerdn sonrada nişan dügün 2016da gelin olucm inşalah
inşallah sorun çıkarmazlar da istediğin zamanda olur
allah bozmasın maşallah
sorun çıkıyor onun için bu kadr bekledik cnm inaşllah çıkmaz ozmnda :2:
evet cnm kısmet bakalım biz hayal kuuyoruz ama zaman ne gösteriri görücezamiinn :)ne güzel sadece askerlik bekliyorsunuz oda biter gider de kavuşursunuz hemencik demek 2016 düğün az kalmış ya biz anca o zaman nişan yapacağız :)
evet cnm kısmet bakalım biz hayal kuuyoruz ama zaman ne gösteriri görücez
beraber olduktan sonra inat edip gerçekleştirebiliriz yeter ki Rabbim ayırmasın bizleri :)
inşallah sorun çıkarmazlar da istediğin zamanda olur
nasıl bir sorun çıkardılar mesela belli ki sen konuyu açmışsın ailene ?
açtık çoktan ailemde babam hariç herkez tanıyo ve istiyo erkek arkdşmı ama babam ve akrabalarmdn bazılarınn çıkardıgı dogulu batılı ayrımı yüznden çok üzülüyorum ama allaha şükür sevdicegim hep yanmda oldu olmayada devam ediyo inşallah herşey düzelicek
açtık çoktan ailemde babam hariç herkez tanıyo ve istiyo erkek arkdşmı ama babam ve akrabalarmdn bazılarınn çıkardıgı dogulu batılı ayrımı yüznden çok üzülüyorum ama allaha şükür sevdicegim hep yanmda oldu olmayada devam ediyo inşallah herşey düzelicek
anladım neyse ki çözülmeyecek bir şey değil tek sorun bu ise. Kafana fazla takma aşkınıza bakınelbet verecekler seni sen istedikten sonra
inşallah her sey en kısa zamanda duzelır cnm merak etme bu konularda ılla kı bırsey cıkar zaten cıkmazsa sasarım yanısız nerelısınız kızlar sevgılınız nerelı ben rızelıyım askım ıse kastamonu
vericeklerdir ama tatsızlık olmadan olur inşallah herşey hayllerimzdeki gibi güzel olsun inşallah
Kızlar dün akşam davetiye sözlerine bakıyordum bir tanesini beğendim ama yazıyı tamamlayamıyorum asıl yazının devamı hoşuma gitmemişti yazıyorum fikir verin lütfen :) Benim için anlamlı çünkü biz 14 yaşında başladık beraberliğimize senelerde geçse ben bu yazıyı yazdıracağıma eminim :)
Bir çocuğun masumluğunda sevdik,yine bir çocuğun oyuncağına olan bağlılığı gibi sımsıkı sarıldık birbirimize.
vee devamını getirelim :)
olur olur hangi kız ailesi güle oynaya sorunsuz vermiş ki kızı illa çıkar bir şeyler sen takma nasıl vermişler etmişler baban anneni kolay mı almış ki :) Sen kavuşmanızın mutluluğunu yaşamakla meşgul ol başka şey düşünme :)
inşallah her sey en kısa zamanda duzelır cnm merak etme bu konularda ılla kı bırsey cıkar zaten cıkmazsa sasarım yanısız nerelısınız kızlar sevgılınız nerelı ben rızelıyım askım ıse kastamonu
çocuklugumuzu kaybetsekde aşkımızın masunlugunun kaybetmemek üzere söz verdik birbirimize olablr mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?