- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
Tabı kı de cnm :) Sızde tanısma falan var mı ya da aılesıyle tanısma konusma cnm ya da aılelerınız bılıyor mu
annem,onun ailesi ve bir kaç akrabasını tanıyor görüşüyor canım annesi ve akrabaları oturmaya geldiler 2-3 kere.Bizde 1-2 kere gittik tabi erkek arkadaşım hiç gelmedi bize.Benim babam bilmiyor ama onun taraftan herkes biliyor :)
Sizde nasıl ?
benımde annem ablam bılıyo tanıstılar cnm onun aılesı bılıyo benım tek abım bılmıyo oda ınsaallah bu yaz ogrenıcek ve aksılık cıkmazsa tanısıcak bende babasıyla ve en son annesıyle tanıstım ıste heyecan dorukta sevgılımle yazı cekıyoruz en zor asama abım bızde bakalım neler olucak ıkımızde cok heyecan yapıyoruz asıl ben konuyu nasıl acıcagımı dusunuyorum aylar olsada dusunup kararlastıramıyorum ısın aksı olan yanı abım bekarrrr ve ararmızda 5 yas var yanı bana benden sonra evlenıceksın dıyoooo saka gıbı bakalım neler olucak :26:
anladım inşallah sorun çıkmaz da her şey yolunda gider abine de zaten hemen evlenmeyeceğiz falan diye anlatırsın bu yaz tanıştıracaksın daha sonraki yaz da söz mü olacak ? peki evliliğe ne kadar var ?
evet cnm 2015 yazı söz olucak en ıcten soruyu sordun cnm okul bıtıp dersı kalmazsa 5 ay askerlık askerlık oncesı ve ya sonrası nısan cnm ıse gırıp evımızı duzenlıyınce de ınsallah dugun kısmetse yanı 2016 nışan 2017 de duğun gıbı gozukuyo bı aksılık cıkmazsa okul uzarsa ama 2018 e aksarsa ısler ne olur bılmem ısteya senın cnm
Bir an önce gelsin inşallah söz, nişan, düğün günlerimiz :123:
merhaba kızlar.
bir hayli zaman var ama yinede beni yarimin seni seneye istetcem demesi çokk hoşuma gitti.zaten takip ediyordum gaza geldim bende katılayım dedim.
öyleyse benim çıldırmam lazım bu yarın isteme olucakkkkk
Bir an önce gelsin inşallah söz, nişan, düğün günlerimiz :123:
vallahi aynı tarihlerimiz :) bende okulu bitirdiğim zaman yani 2016 da nişan. 2017 ağus.eylül gibi düğün.inşallah uzamaz da tez vakitte kavuşursunuz sende benim gibi 1 sene sözlü 1 sene nişanlı kalacaksın yani :)
kızlar yıllardır kadınlar kulübünü takip ediyorum ama bu aileye katılmak bu günlere nasipmiş bu ilk mesajım benide alın aranıza bende
2015de sözleniyorum inşallah
Hosgeldın cnm aramızakac yasındasın kac senelık bır ılıskın var cnm
21 yaşındayım allaha şükür 4 buçuk senelik çok güzel bi ilişkimiz varsizin ?
Evet cnm tabı aıleler karısıp uzatma konusunda dır dır etmezlerse gercı etselerde pek fark etmıcek mesburı ama bakalım :) Söze erken demelerınden korkuyorum bakalım ne olacak ıste
kızlar yıllardır kadınlar kulübünü takip ediyorum ama bu aileye katılmak bu günlere nasipmiş bu ilk mesajım benide alın aranıza bende
2015de sözleniyorum inşallah
21 yaşındayım allaha şükür 4 buçuk senelik çok güzel bi ilişkimiz varsizin ?
allah bozmasın maşallahbenimde 6 senelik ilişkim var19 yaşındayım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?