• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

2 3 kere babasıyla gorustum cnm en sonda annesıyle ıste o da benım annemle ablamla tanıstı en son durak abım o da bu yaza ıns bakalım tabı artık nasıl soylıceksem :18: ya sen cnm[/9]

yok canım zaten aynı sınıfta oldugumuzdan tanıyıp bılıyoruz bırbırımızı benım aılem onun aılesı bılırde bırbırımızı gıdıp gelmıslıgımz yok.utanırımda ben :17::17:

Son düzenleme:
Bende babasıyla ılk tanısmaya gıttıgımde ellerım tıtrıyodu dun gıbı hatırlıyorum ve babası fark etmıstı cnm cok utanmıstım ama sağolasın cok anlayıslı ve cana yakın bır babası var ınsallah cnm sende atlatırsın zamanı geldıgınde :3:

Aslında hem zor hem heycanlı cnm tabı aılelerın anlasması bence en buyuk zorluk ve aılelerın sorun cıkarmaması

aynı üniversitedeydiniz dimi siz ne güzel:nazar: bizim olmadı maalesef bi 4 5 sene daha kuzumla aynı okulda olsam hiç fena olmazdı :44:

Evet, aynı üniversitedeyiz. Sevgilim yanıma gelmek için okulunu bıraktı tekrar sınava girip geldi:16::21:

bende cok ıstedım aynı unıversıte ıcın ama ıkımızde ugrastık ama olmadı of off:14: cok sanslısınız cnm kıymetını ıyı bılın :3:

:18: eveettt kızlarr şimdi eğri oturup doğru konuşalım :D madem hepimizinki yıllanmış ilişki benm çoook merak ettiğim bişey var :8: sevgilinizle hep çok iyi mükemmel mi anlaşıyorsunuz yoksa tartısmalar hatta bazen bır gunluk kırılmalar dargınlıklar oluyormu
yoksa bir ben mi böyleyim:2: yeri gelir dünyalar kadar sevdiğim aşkımm (ki çoğunlukla böyle :D) ama bazende hele şu kıskançlık krizleri gittiğime geldiğime kızmalar beni deli ediyo ve kalplerimizi kırabiliyoruz böceğimle tabi hemende barısıyoruz :48::48::48:

sizlerde durum nasıl hala ilk zamanlarki gibiyse o zaman problem bizde sanırım:43:

ohhoooo bizim kadar tartışan ama barışınca da bir o kadar deli aşık kimse yoktur :)yoksa 6 sene nerdeeee gül gibi geçin git elbet sorun çıkıyor.

Aslında hem zor hem heycanlı cnm tabı aılelerın anlasması bence en buyuk zorluk ve aılelerın sorun cıkarmaması

benim babam bilmiyor ama teyzemler ananem annem falan görüşüyorlar karşı tarafla geldiler bize biz gittik falan :) babalarda anlaşırsa sorun olmayacak bizim inşallah :)

benım sevgılımde 2, sınıf off offf :5: curudum omrumu yedı hazırlık derken okul derken 5 sene bekle babam bekle sevdıcegım bnm ya cok ozluyorum onu :14:

benım sevgılımde 2, sınıf off offf :5: curudum omrumu yedı hazırlık derken okul derken 5 sene bekle babam bekle sevdıcegım bnm ya cok ozluyorum onu :14:

olsun canım ya bekleyeceğiz ama eminim istediklerimiz gerçekleşince daha çok kıymet bileceğiz biz bu zamanlara gelmek için neler yaptık kaç sene bekledik diye :)

En cok ta bu kadar senenın ustune o soz gununu o yuzugu takma ıstegım bır ohh cekıp rahatlamamın sevıncı ıns hepımıze nasıp olur tez zamanda o gunu goruruz :nazar::16:

En cok ta bu kadar senenın ustune o soz gununu o yuzugu takma ıstegım bır ohh cekıp rahatlamamın sevıncı ıns hepımıze nasıp olur tez zamanda o gunu goruruz :nazar::16:

Amiiinnn tek dileğim ilk ciddi adımı atmak o bile havalarda uçmama sevgimize sevgi katmaya yeter :)

Kızlar takvımı nerden yapıyosunuz bende ıstıyorumm ayyyy cok sevdımmm :16:

profilde hakkımda yerine gir aşağıda evlilik panosu var oradaki yerleri düzenle diyerek bütün bilgileri tek tek kaydet şafak panosu olan kısma kadar yeri tamamlayınca oluyor zaten :) hadi seninkini de bekliyorum

Evet canım kesınlıkle ooooo daha neler paylassaz burda tanısmaydı hazırlıklardı ınsallah söz gunumuzude gorup paylasıcaz :16:

Evet canım kesınlıkle ooooo daha neler paylassaz burda tanısmaydı hazırlıklardı ınsallah söz gunumuzude gorup paylasıcaz :16:
ayy çok heyecanlı yaa geçsin günler :)
mesajları alıntı ile cevaplarsan bende hemen bildirimle görüp gelirim topiğe :) en azından ne zaman cevap yazdığımızı görebiliriz

Son düzenleme:
ayy çok heyecanlı yaa geçsin günler :)
mesajları alıntı ile cevaplarsan bende hemen bildirimle görüp gelirim topiğe :) en azından ne zaman cevap yazdığımızı görebiliriz

Tabı kı de cnm :) Sızde tanısma falan var mı ya da aılesıyle tanısma konusma cnm ya da aılelerınız bılıyor mu

Back