ooo sen herseyi halletmişsin bizden hızlı olacaksın
Gönlünce olur inşallah herşey canım
Insallah canim hepimizin inşallah. Kızlar konuyu dağıtmış gibi olacağım ama bişey soracağım ceyiz olarak neler aldınız şimdiye kadar. Benim pek bişeym yok da henüz merak ettim sizde neler var :)
Kısmetse bizim de 2015 sonlarında olacak. Şimdiden heyecanlıyımm!
inşallah gönlünce olur aramıza hoş geldin :)
kendini ilişkini anlat bakalım biraz yeni gelene sorulur bizde adet böyledir
4 senedir birlikteyiz askerlik okul falan bekledik ben bu sene bitiriyorum okulu simdi kismetse basliycaz hazirliklara. Bu kadar bekledikten sonra bi an once evlenelim istiyorum
Hadi bakalım başlasın hazırlıklar :)
Buradaki herkes bir an önce evlenmek istiyor da şartlar işte umarım birbirimizin söz nişan evliliğini tez zamanda görürüz :)
Neyse ben çıkıyorum daha sonra bol bol konuşuruz tanışırız iyi akşamlar :)
4 senedir birlikteyiz askerlik okul falan bekledik ben bu sene bitiriyorum okulu simdi kismetse basliycaz hazirliklara. Bu kadar bekledikten sonra bi an once evlenelim istiyorum
Insallah canim hepimizin inşallah. Kızlar konuyu dağıtmış gibi olacağım ama bişey soracağım ceyiz olarak neler aldınız şimdiye kadar. Benim pek bişeym yok da henüz merak ettim sizde neler var :)
Ya dört yıl nasil sabrettiniz :) ben dayanamam o kadar galiba ya çok sabırsızm heyecanliyim :) Rabbim mecbur birakmasin o kadar beklemeye tez zamanda kavuştursun inşallah herkesi :)
benim 6 senelik ilişkim 4 değil inşallah beklemeye gerek kalmaz tez kavuşturur :)
özge'cim Sen en tecrübelimizsin zaten yıl olarak aramızda:)
inşallah tez zamanda da kavusursunuz sevdiğinizle
ah canım inşallah diyeyim ama daha da 4 seneye yakın beklemem gereken zaman var canım siz benden önce evlenirsiniz bak demedi deme:
Yazalım hadi bu tarihi
benim sevgilim geldin askerden beklemeyeyim başka hiç bir şeyi diye düşünüyorum aslında
Yazalım hadi bu tarihi
benim sevgilim geldin askerden beklemeyeyim başka hiç bir şeyi diye düşünüyorum aslında
Ben teklifi aldım gibi
Hatta hayal ettiğim gibi oldu diyebilirim, bizim için çok özel bir yerde ve hiç beklemediğim bir anda bir sürü hazırlıkların içinde cıkardı sevgilim yüzügü
Ama simdi takamıyorum annem biliyor cünkü babam daha evlenme teklifini bilmiyor ama tanıyor,
Kızlaar selam, neler konuştunuz bakim ben yokkenbenim finallerim var bu iki hafta çok şükür sınavlar bitti de ödevim var raporlar vs. çok giremiyorum vakit ayıramıyorum. O yüzden bütün sayfaları okuyamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?