zaten benim okul 2.5 sene sonra bitiyor 1 sene de iş güç sahibi ol derken ettimi 3.5 sene 4 ü geçmez umarım
Aşıksan sabretmek çok zor be arkadaş :) allah yardımcımz olsun
Bir şey danışmak istiyorum, haziran başında mezuniyetim var sizce nasıl bir elbise tercih etmeliyim ? boyum kısa ve zayıfım. İnternetten alsam üzerime olmaz endişesi var. bulunduğum yerde de çok fazla seçenek yok hep aynı şeyler. Alacağım elbiseyi en yakın arkadaşlarımdan birinin düğününde de giyme ihtimalim var.şimdiden bakayım da aklımda bir şeyler oluşsun diye düşünüyorum hem de önceden alırsam pişti olmam
Koton ve Mudo'ya bakıyorum ama pek alıcı gözle de bakmadım, yine bakayım yeni sezonda teşekkürler :)
Bir şey danışmak istiyorum, haziran başında mezuniyetim var sizce nasıl bir elbise tercih etmeliyim ? boyum kısa ve zayıfım. İnternetten alsam üzerime olmaz endişesi var. bulunduğum yerde de çok fazla seçenek yok hep aynı şeyler. Alacağım elbiseyi en yakın arkadaşlarımdan birinin düğününde de giyme ihtimalim var.şimdiden bakayım da aklımda bir şeyler oluşsun diye düşünüyorum hem de önceden alırsam pişti olmam
zaten benim okul 2.5 sene sonra bitiyor 1 sene de iş güç sahibi ol derken ettimi 3.5 sene 4 ü geçmez umarım
zaten bekleme askerden geldikten sonra evlen hemen de düğün görelim yaaasizin iş durumları nasıldı ?
ben bunu nasıl kaçırdım yaaaa nasıl okumadan geçtim :)
Yaa ne güzel resimleriniz falan var mı ? Yüzüğünün resmini çekipte koyabilir misin ?
Yaa ne güzel resimleriniz falan var mı ? Yüzüğünün resmini çekipte koyabilir misin ?
bence kesinlikle uzun balık tarzı bi elbise almalısın canım altına bide platform topuklu ayakkabı ohh misssçarşı pazar gezersen bulursun onun dısında mağazalarda içine sinen bişe bulman zor bence
bence kesinlikle uzun balık tarzı bi elbise almalısın canım altına bide platform topuklu ayakkabı ohh misssçarşı pazar gezersen bulursun onun dısında mağazalarda içine sinen bişe bulman zor bence
Platformla yürüyebilirsempek aram yok da topukluyla zaten uzun istiyorum balık hiç düşünmemiştim pek bana gitmez diye ama denerim yine de
Canim ben çalışiyorum simdi aydni andada okul var bu sene bitecek insallah okul, dua edin kızlar
sevgilim de askerde 103 gunu var, geldikten snra hemen ise gresi lazım sımdiden hazir bi isi yok
umarim bizimkiler bu konudan dolayi sıkntı cıkarmaz
Haha, ceren benim aklimdan geçenleri yazmiş, okuyunca bende tavsiye olarak balık model elbise diyecektım:):)
demek ki tarzlarımız aynı tatlımayh kuzum ya sana ne kadar az kalmış inşallah hayırlısıyla sevdiceğin askerden gelsinde önünüz açılsın tez vakitte iş bulsun bizim daha o aşamaya gelmemize çok var ama şimdiden çok korkuyorum onu askere göndermeye nasıl çok zor dimi asker yolu gözlemek :26:
canım zayıfsan süper durur bence bide platform normal topuklular gibi değil ayagın cok yamulmuyo rahat o yüzden bence böyle bi kombin yaparsan süper olursun
Canim ben çalışiyorum simdi aydni andada okul var bu sene bitecek insallah okul, dua edin kızlar
sevgilim de askerde 103 gunu var, geldikten snra hemen ise gresi lazım sımdiden hazir bi isi yok
umarim bizimkiler bu konudan dolayi sıkntı cıkarmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?