Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

Bir şey danışmak istiyorum, haziran başında mezuniyetim var sizce nasıl bir elbise tercih etmeliyim ? boyum kısa ve zayıfım. İnternetten alsam üzerime olmaz endişesi var. bulunduğum yerde de çok fazla seçenek yok hep aynı şeyler. Alacağım elbiseyi en yakın arkadaşlarımdan birinin düğününde de giyme ihtimalim var. şimdiden bakayım da aklımda bir şeyler oluşsun diye düşünüyorum hem de önceden alırsam pişti olmam

Merhaba Peretki.. Koton ve Mudo'da çok güzel elbiseler varr hemde %50 indirimleri var şuan.. Bende internetten alınan kıyafetlere çok güvenemem en iyisi gidip yerinde tespitle almak

Koton ve Mudo'ya bakıyorum ama pek alıcı gözle de bakmadım, yine bakayım yeni sezonda teşekkürler :)

bence kesinlikle uzun balık tarzı bi elbise almalısın canım altına bide platform topuklu ayakkabı ohh misss çarşı pazar gezersen bulursun onun dısında mağazalarda içine sinen bişe bulman zor bence

zaten bekleme askerden geldikten sonra evlen hemen de düğün görelim yaaa sizin iş durumları nasıldı ?

Canim ben çalışiyorum simdi aydni andada okul var bu sene bitecek insallah okul, dua edin kızlar

sevgilim de askerde 103 gunu var, geldikten snra hemen ise gresi lazım sımdiden hazir bi isi yok
umarim bizimkiler bu konudan dolayi sıkntı cıkarmaz

ben bunu nasıl kaçırdım yaaaa nasıl okumadan geçtim :)
Yaa ne güzel resimleriniz falan var mı ? Yüzüğünün resmini çekipte koyabilir misin ?

Canim o gune ait resmim yok, cok ansizin oldu aklima gelmedi bile resim , yuzugun resmini koyarim simdi telefondan yapamadm

ben bunu nasıl kaçırdım yaaaa nasıl okumadan geçtim :)
Yaa ne güzel resimleriniz falan var mı ? Yüzüğünün resmini çekipte koyabilir misin ?

bence kesinlikle uzun balık tarzı bi elbise almalısın canım altına bide platform topuklu ayakkabı ohh misss çarşı pazar gezersen bulursun onun dısında mağazalarda içine sinen bişe bulman zor bence

Haha, ceren benim aklimdan geçenleri yazmiş, okuyunca bende tavsiye olarak balık model elbise diyecektım:):)

Platformla yürüyebilirsem pek aram yok da topukluyla zaten uzun istiyorum balık hiç düşünmemiştim pek bana gitmez diye ama denerim yine de

Platformla yürüyebilirsem pek aram yok da topukluyla zaten uzun istiyorum balık hiç düşünmemiştim pek bana gitmez diye ama denerim yine de

canım zayıfsan süper durur bence bide platform normal topuklular gibi değil ayagın cok yamulmuyo rahat o yüzden bence böyle bi kombin yaparsan süper olursun

Haha, ceren benim aklimdan geçenleri yazmiş, okuyunca bende tavsiye olarak balık model elbise diyecektım:):)

demek ki tarzlarımız aynı tatlım ayh kuzum ya sana ne kadar az kalmış inşallah hayırlısıyla sevdiceğin askerden gelsinde önünüz açılsın tez vakitte iş bulsun bizim daha o aşamaya gelmemize çok var ama şimdiden çok korkuyorum onu askere göndermeye nasıl çok zor dimi asker yolu gözlemek :26:

Bana da cok zor geliyordu canım gitmeden once nasıl olur ne yaparım diye, zor oluyor tabi göremiyorsun her istediğinde konusamıyorsun, ama zamanın geçtiğini görmek isteklerine daha da yaklastıgını görmek motive ediyor insanı

kısa dönem olması da avantaj oldu tabi uzun dönem olsa cok cok daha zordur.
Sizde görürsünüz inşallah tatlım o günleri hayırlısıyla

canım zayıfsan süper durur bence bide platform normal topuklular gibi değil ayagın cok yamulmuyo rahat o yüzden bence böyle bi kombin yaparsan süper olursun

Ayaklarım çok küçük 35 ve bazen 34,5 ayakkabıları baya işlemden geçiriyorum giyene kadar ama bantlı modellere bakacağım benim için en iyi onlar oluyor

balık balık balık mükemmel ve çok asil :)

inşallah biter okulun sevgilinin de az kalmış gelmesine oh Allah kavuştursun inşallah işte bulur sıkıntı çıkmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…