• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

Canim o gune ait resmim yok, cok ansizin oldu aklima gelmedi bile resim , yuzugun resmini koyarim simdi telefondan yapamadm

hımm olsun bir daha ki teklife artık.ben benimkini tembihliyorum bak ne olursa olsun o an fotoğraflanacak diye :)
yüzük resmini bekliyorum :)

Son düzenleme:
Bana da cok zor geliyordu canım gitmeden once nasıl olur ne yaparım diye, zor oluyor tabi göremiyorsun her istediğinde konusamıyorsun, ama zamanın geçtiğini görmek isteklerine daha da yaklastıgını görmek motive ediyor insanı :1:

kısa dönem olması da avantaj oldu tabi uzun dönem olsa cok cok daha zordur.
Sizde görürsünüz inşallah tatlım o günleri hayırlısıyla :16::16:

canım biz ayrı şehirlerde okuyoruz aramızda 3 saat var 2 haftada bir görüşüyoruz ona bile zor dayanıyorum 6ay nası geçer bilmiyorum inşallah sizinki su gibi geçer canım çok zor vala allah sabır versin sana :31:

Ayaklarım çok küçük 35 ve bazen 34,5 :43: ayakkabıları baya işlemden geçiriyorum giyene kadar :9: ama bantlı modellere bakacağım benim için en iyi onlar oluyor

olsun kıs sende yün çorap giyersin alttan gözükmicek zaten:9::9::9

pek iç açıcı değil canım ya ne yapıcam bilmiyorum :(
Evet bitse de uzun uzun sohbet etsek bu aralar şu durumdayım resmen :18: :52:

merak etme o stresi üzerinden bi at sonuçlar sandığından iyi gelir inşallah canım şu dönem bitsede doya doya tatil yapsak :16: bizim yıldönümüde yaklaşıyooooooo çok heycanlı :52:

merak etme o stresi üzerinden bi at sonuçlar sandığından iyi gelir inşallah canım şu dönem bitsede doya doya tatil yapsak :16: bizim yıldönümüde yaklaşıyooooooo çok heycanlı :52:

ayy inşallah dediğin gibi olur canım ya :)
Bak seeennn yıl dönümü de yaklaşırmış daha nice yıl dönümlerine canım Allah evlilik yıl dönümünü kutlamayı nasip etsin :)

ayy inşallah dediğin gibi olur canım ya :)
Bak seeennn yıl dönümü de yaklaşırmış daha nice yıl dönümlerine canım Allah evlilik yıl dönümünü kutlamayı nasip etsin :)

Amiiiiiiinnn canım hepimizin inşallah :16: bu ayın 20 sinde kendi ellerimle boyunluk örüyorum ona:6: :127:

Amiiiiiiinnn canım hepimizin inşallah :16: bu ayın 20 sinde kendi ellerimle boyunluk örüyorum ona:6: :127:

o zaman sana kolay gelsin canım ben çıkıyorum çok bile oturdum daha 5 tane sınavım var ben buradayım Allah sonumu hayır etsin :52:
kendine iyi bak görüşürüz :)

canım biz ayrı şehirlerde okuyoruz aramızda 3 saat var 2 haftada bir görüşüyoruz ona bile zor dayanıyorum 6ay nası geçer bilmiyorum inşallah sizinki su gibi geçer canım çok zor vala allah sabır versin sana :31:

Ayy okuldayken bende haftada yada iki haftada bir görünce bana da o zaman zor geliyordu ama simdi diyorum ki o zaman boşuna zor gelmiş boyle olunca, ama allahtan sesini duyuyorum her gün gecen hafta 3 gün aramadı valla gunleri geciremedim,

Allah hepinize nasip eder inşallah canım bu günleri cok güzel geçirmeyi

Ayy okuldayken bende haftada yada iki haftada bir görünce bana da o zaman zor geliyordu ama simdi diyorum ki o zaman boşuna zor gelmiş boyle olunca, ama allahtan sesini duyuyorum her gün gecen hafta 3 gün aramadı valla gunleri geciremedim,

Allah hepinize nasip eder inşallah canım bu günleri cok güzel geçirmeyi

aynen canım asker yolu gözlemenin yanında haftada 2 haftada bir görmek ne ki ama en azından şunu biliyosun o gelince inşallah hemende işini bulunca yuvanızı kurabiliceksiniz :16:

Back