• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

Canım kaç gündür merak ediyorum senin durumunu oturdum okudum simdi tek tek ,
Kötü olmuş böyle olması :5: ama bir yerde de sevgilinin aklının basına gelmesini saglamıssın bu konuda cok tebrik ettim tatlım seni kararlılığını sürdürdügün için sevgilinin endişesinin de anlıyorum ama simdi demesi bu sekilde demesi olmamış haklısın, Ama son yazılarda görüyorum ki baya pişman etmişşin dediğine, İnşallah beraber cok cok güzel günlere gönlünce adım atarsınız tatlım,

Ahh birde oyle iyi anlıyorum ki senin simdiki hayal kırıklıgı durumunu cunku bende hemen hemen aynı durumdayım suan sacma sapan konusmaya başladı ve benimde sinirim cok bozulldu :5::5:

sorma canım ya aklıma geldikçe tepem atıyor :52: işte hala dediğim gibi 3 sene sonra okul bittikten sonra biraz daha bekler yaparız sözü sonra da acelesi yok 2 sene sonra da düğün yaparız dedim şimdi her lafında ben seninle evleneceğim hemde en yakın zamanda öyle 5 sene falan geçmeyecek diyor ben 5 sene sonra diyorum sözü de iptal ettim diyorum ama zaten çok vardı 3.sınıf bitene kadar ohhooo diyor yaparız dimi söz falan oh canıma değsin :52: pişman edeceğim zaman 2015e girene kadar da aynı şekilde devam ağzımdan bir daha 3.sınıf bitince söz yaparız lafı çıkmaaazzz görürüm ben o sene evlenme teklif ettiğinde :1:
Kırıldım tabi ki ya fol yok yumurta yok adamın dediğine bak Allah aşkına öyle ertelenmez böyle vazgeçilmiş gibi yapılır :52:inşallah sende tartışmaya gitmeden konuşmanız halledersin canım güzel günler bizimle olsun :16:

Kızlar hepinizin yeni yılı kutlu olsun,
Herşeyin gönlümüzde oldugu mutlu huzurlu sevdiklerimizle beraber güzel bir yıl geçiririz inşallah :16:

Senin ve diğer arkadaşların yeni yılı kutlu olsun başta sağlık huzur mutluluk hep bizimle olsun sevdiklerimiz yanımızda güzel bir yıl geçirelim inşallah :)

niye öyle gülüyorsun kız gerçek mi dedin yoksa hiç bir şey yapmamışsın mı dedin anlayamadım vallahi :52:

yok yok gerçekten dedim de sevgilinin halini gözümün önüne getirince bi gülme geldi :1: 6 ay düğünü erteleyelim dedi şimdi 6 ay snra düğün yapacak nerdeyse :1: ah bende yapabilsem şunu hiç beceremiyorum hemen affediyorum :31:

yok yok gerçekten dedim de sevgilinin halini gözümün önüne getirince bi gülme geldi :1: 6 ay düğünü erteleyelim dedi şimdi 6 ay snra düğün yapacak nerdeyse :1: ah bende yapabilsem şunu hiç beceremiyorum hemen affediyorum :31:

valla canım bende o hallerini görünce gülmemek için zor tutuyorum:52: bugün yine konuşuyorduk işte benim söz hediyeliklerinden açıldı konu dedim çok sene duracak naftalin koyda rengi falan sararmasın bir şey olmasın neyse akşam tekrar konu açıldı dedim daha 5 sene var her şey olur falan ne beş senesi falan dedi bende anlaştık ya 5 sene sonra düğün yapacaz dedim oda benim niye haberim yok seneye söz yapıyoruz okul bitiyor hemen evleniyoruz 5 sene ne beklemesi ya her şeyi sıkarak yapacam düğünü beklemem ben diyor heh dedim şöyle ol tabi içimden sonra yok yok dedim olmaz öyle 5 iyidir sonra halası bir iki konu hakkında nasihat etmişti onun da oğlu evlenecek diyor benim hiç bir şeyim yoktu evlenirken şimdi 3 üncü evi yapıyorum dedi sevgilim de diyor ki bu akşam bak görüyor musun hiç bir şeyi yoktu her şeyi var şimdi bizde sırt sırta verip her şeyi halledecez 3 sene sonra evlenecez diyor ay bitiyorum bu hallerine ya :1:
Canım bende bir inat var keçiyi halt etmişim yani :9:

Son düzenleme:
valla canım bende o hallerini görünce gülmemek için zor tutuyorum:52: bugün yine konuşuyorduk işte benim söz hediyeliklerinden açıldı konu dedim çok sene duracak naftalin koyda rengi falan sararmasın bir şey olmasın neyse akşam tekrar konu açıldı dedim daha 5 sene var her şey olur falan ne beş senesi falan dedi bende anlaştık ya 5 sene sonra düğün yapacaz dedim oda benim niye haberim yok seneye söz yapıyoruz okul bitiyor hemen evleniyoruz 5 sene ne beklemesi ya her şeyi sıkarak yapacam düğünü beklemem ben diyor heh dedim şöyle ol tabi içimden sonra yok yok dedim olmaz öyle 5 iyidir sonra halası bir iki konu hakkında nasihat etmişti onun da oğlu evlenecek diyor benim hiç bir şeyim yoktu evlenirken şimdi 3 üncü evi yapıyorum dedi sevgilim de diyor ki bu akşam bak görüyor musun hiç bir şeyi yoktu her şeyi var şimdi bizde sırt sırta verip her şeyi halledecez 3 sene sonra evlenecez diyor ay bitiyorum bu hallerine ya :1:
Canım bende bir inat var keçiyi halt etmişim yani :9:

farkettim onu :) ama en güzelini yapıyosun bırak o uğraşsın şimdi :1:

bende de acayıp bı yorgunluk var canım ya havalardan heralde :19: ee senın nası gidiyo alıyo musun ceyız falan :31:

mutfak havlularından baska bişey almadım canım daha, geçen gün evde dolapları bir karıştırdım bir sürü serler buldum :) anneannem almış eskiden, simdi bakıyorum oyle, nevresim takımlarını almayı düşünüyorum ama karar veremedim, hepsi hoşuma gidiyor :):)

Sennde durumlar nasıl :1:

mutfak havlularından baska bişey almadım canım daha, geçen gün evde dolapları bir karıştırdım bir sürü serler buldum :) anneannem almış eskiden, simdi bakıyorum oyle, nevresim takımlarını almayı düşünüyorum ama karar veremedim, hepsi hoşuma gidiyor :):)

Sennde durumlar nasıl :1:

bende bakınıyorum ama içime sinen bişe bulamıyorm nevresim içinde kredi kartımı ayarlamam lazım :1: ne güzel canım bizimkiler hiç çeyiz meraklısı değil sanslısın :)

bende bakınıyorum ama içime sinen bişe bulamıyorm nevresim içinde kredi kartımı ayarlamam lazım :1: ne güzel canım bizimkiler hiç çeyiz meraklısı değil sanslısın :)

orası oyle değil işte tamda canım , tamam annem el işi olraka falan yapar ben seviyorum oyle seyleri dye ama sunu alalaım mı bunu yapalım mı diyince biraz işler degişiyor, daha erken degil mi ye dönüyor iş :1:

Back