- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
Canım kaç gündür merak ediyorum senin durumunu oturdum okudum simdi tek tek ,
Kötü olmuş böyle olması ama bir yerde de sevgilinin aklının basına gelmesini saglamıssın bu konuda cok tebrik ettim tatlım seni kararlılığını sürdürdügün için sevgilinin endişesinin de anlıyorum ama simdi demesi bu sekilde demesi olmamış haklısın, Ama son yazılarda görüyorum ki baya pişman etmişşin dediğine, İnşallah beraber cok cok güzel günlere gönlünce adım atarsınız tatlım,
Ahh birde oyle iyi anlıyorum ki senin simdiki hayal kırıklıgı durumunu cunku bende hemen hemen aynı durumdayım suan sacma sapan konusmaya başladı ve benimde sinirim cok bozulldu
sorma canım ya aklıma geldikçe tepem atıyor işte hala dediğim gibi 3 sene sonra okul bittikten sonra biraz daha bekler yaparız sözü sonra da acelesi yok 2 sene sonra da düğün yaparız dedim şimdi her lafında ben seninle evleneceğim hemde en yakın zamanda öyle 5 sene falan geçmeyecek diyor ben 5 sene sonra diyorum sözü de iptal ettim diyorum ama zaten çok vardı 3.sınıf bitene kadar ohhooo diyor yaparız dimi söz falan oh canıma değsin pişman edeceğim zaman 2015e girene kadar da aynı şekilde devam ağzımdan bir daha 3.sınıf bitince söz yaparız lafı çıkmaaazzz görürüm ben o sene evlenme teklif ettiğinde
Kırıldım tabi ki ya fol yok yumurta yok adamın dediğine bak Allah aşkına öyle ertelenmez böyle vazgeçilmiş gibi yapılır inşallah sende tartışmaya gitmeden konuşmanız halledersin canım güzel günler bizimle olsun