Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

orası oyle değil işte tamda canım , tamam annem el işi olraka falan yapar ben seviyorum oyle seyleri dye ama sunu alalaım mı bunu yapalım mı diyince biraz işler degişiyor, daha erken degil mi ye dönüyor iş

aynı durum bizde de var ben çok istiyorum bişeler almayı yapmayı ama bizimkiler sözden sonra ne acelesi var diyolar allahtan son sene söz işine sıcak bakıyolar bende öğrenci evimde yaşıyorum ufaktan almaya başladım bişeler ama haberleri yok

iyi yapmışsın valla bende keske o zamanlarda alsaydım ama o zamanda para yoktu öğrenci hali

Ya birde ben tam konusamıyorum nasıl yaparız ne yaparız diye ona deli oluyorum bnde mi sorun bizimklerden mi çekiniyorum bilemedim, gerci konusmaya başlasalar bende anlatabilrim sanırım,

ah ahh benimde mezun olucağım zamanlar gelicek mi :44: canım bizde durum şöyle benim bi ablam var pek evliliğe meraklı değil 3o una yakınken düşünüyo ee haliyle bizimkiler pusulayı bana döndürdü bende rahat rahat olmasada laf aralarında sıkıştırıyorum lafı o şekilde anlaşıyoruz bide anemin yarın bigün diye başlayan lafları var ahh anem ya ne zaman gelicek o yarın bigün diyesim geliyo ama şimdilik cool takılılıyorum daha erken falan diyorum

benim final haftam kızlar o yüzden giremiyorum yoksa biliyorsunuz çoğu zaman buradayım 17 sinde bitiyor sınavlarım sonra sık sık gireceğim zaten siteye kendinize iyi bakın görüşürüüüzz

hoş geldin aramıza canım bahset kendinden :)

Hoş bulduk kızlar yaklasik 1 yillik bi iliskim var annemle tanıştı ama babişkomun henüz haberi yok :) 2015 başında sözlenecegz hatta belki bu y ıl sonunda da olabilir. Bizim söz nisan beraber olacak insallah sonra da kısa kesip hemen düğün insallah çünkü söz için de bizi beklemeye mecbur kılan tek şey var o da benimankaraya geçiş yapmam :) Çorum da oku yorum su an ank ya geçiş yapınca inşallah hemen başlayacaz yani evlenip okula devam edeceğim kısmet olursa :)

ne güzel canım aynı zamanlarda sözlenicez ama aramızda en cabuk evlenen sen olucaksın sende kendine takvim olustursana öyle zaman daha çabuk geçiyo

güzelmiş canım bende laf aralarında sıkıştırayım bari daha fazla :)

Gelir gelir sayılı gün çabuk geçiyor gercekten de beraber sayıyoruz işte günleri okul, söz nişan derken bitecek hepsi, sonra mutlu mutlu anılarımızı paylaşcaz birbirimizle

benim final haftam kızlar o yüzden giremiyorum yoksa biliyorsunuz çoğu zaman buradayım 17 sinde bitiyor sınavlarım sonra sık sık gireceğim zaten siteye kendinize iyi bakın görüşürüüüzz

Bol şans tatlım sınavlarında, ayy birde ben çalışabilsem keşke senin bitecek benim başlayacak yoğunluğum

pffff

canım senin yaşını da öğrenebilir miyim :)
hepimiz suan aynı durumdayız ya beklenen seyler okul....
günleri sayıyoruz

hadi kızlar benden size bi soru hayalinizdeki evlenme teklifi nasıl ve tahmini ne zaman bekliyosunuz

kızlar finallerime çalışmam lazım bi tanesinden büte kalma ihtimelim var kalırsam hiç tatil yapamıycam o yüzden sıkıyorum biraz ama arada kaçarım yine buraya dua edin bana

hadi kızlar benden size bi soru hayalinizdeki evlenme teklifi nasıl ve tahmini ne zaman bekliyosunuz

ilişkimizin ilk bir buçuk senesi boyunca devamlı ve daha snra sık sık gttiğimiz manzarası harika olan bi yer var ben orda bekliyorum ama o bunu düşünür mü bilemedim :44: benim için değişik süprizlerden daha anlamlı olur

cok harika olurr hem öyle akla gelmicek bişede değilmiş bence düşünür canım

Ben teklifi aldım gibi

Hatta hayal ettiğim gibi oldu diyebilirim, bizim için çok özel bir yerde ve hiç beklemediğim bir anda bir sürü hazırlıkların içinde cıkardı sevgilim yüzügü

Ama simdi takamıyorum annem biliyor cünkü babam daha evlenme teklifini bilmiyor ama tanıyor,

kızlar finallerime çalışmam lazım bi tanesinden büte kalma ihtimelim var kalırsam hiç tatil yapamıycam o yüzden sıkıyorum biraz ama arada kaçarım yine buraya dua edin bana

Canım bol sanş inşallah bütün sınavlarında basarılı olursun

Düşünebilir bence canım bunu :) olmadı braz çınlatırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…