• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

ooo sen herseyi halletmişsin bizden hızlı olacaksın :1::1:

Gönlünce olur inşallah herşey canım

Insallah canim hepimizin inşallah. Kızlar konuyu dağıtmış gibi olacağım ama bişey soracağım ceyiz olarak neler aldınız şimdiye kadar. Benim pek bişeym yok da henüz merak ettim sizde neler var :)

Insallah canim hepimizin inşallah. Kızlar konuyu dağıtmış gibi olacağım ama bişey soracağım ceyiz olarak neler aldınız şimdiye kadar. Benim pek bişeym yok da henüz merak ettim sizde neler var :)

öncelikle hoş geldin :)
ne güzel her şeyi halletmişsiniz sende gidersen ohh çalsın davul zurna kızlar evlensin :52:
canım zaten bizim konumuz çeyiz söz düğün vs bu tür hazırlıklar yani tam yerindesin konu dağılmıyor :)
Ben çeyizimden parçalar eklemiştim hangi sayfada bilmiyorum ama geriye dönersen görebilirsin :)

Kızlar ara ara gelip yazmaya çalışacağım sizlere topiği boş bırakmayyıııınnnnn yoksa böyle olur :4::1:
Zaten yoksunuz bende gidiyorum kendinize iyi bakın iyi akşamlar aşkla kalın :16:

inşallah gönlünce olur aramıza hoş geldin :)
kendini ilişkini anlat bakalım biraz yeni gelene sorulur bizde adet böyledir :52:

4 senedir birlikteyiz askerlik okul falan bekledik ben bu sene bitiriyorum okulu simdi kismetse basliycaz hazirliklara. Bu kadar bekledikten sonra bi an once evlenelim istiyorum

4 senedir birlikteyiz askerlik okul falan bekledik ben bu sene bitiriyorum okulu simdi kismetse basliycaz hazirliklara. Bu kadar bekledikten sonra bi an once evlenelim istiyorum

Hadi bakalım başlasın hazırlıklar :)
Buradaki herkes bir an önce evlenmek istiyor da şartlar işte umarım birbirimizin söz nişan evliliğini tez zamanda görürüz :)
Neyse ben çıkıyorum daha sonra bol bol konuşuruz tanışırız iyi akşamlar :)

Hadi bakalım başlasın hazırlıklar :)
Buradaki herkes bir an önce evlenmek istiyor da şartlar işte umarım birbirimizin söz nişan evliliğini tez zamanda görürüz :)
Neyse ben çıkıyorum daha sonra bol bol konuşuruz tanışırız iyi akşamlar :)

Ya dört yıl nasil sabrettiniz :) ben dayanamam o kadar galiba ya çok sabırsızm heyecanliyim :) Rabbim mecbur birakmasin o kadar beklemeye tez zamanda kavuştursun inşallah herkesi :)

aramıza hoşgeldiinn :3: inşallah beklediğinize deger herşey gönlünce olur canım :34: çeyize ne zaman başlıyosun biz başladık bile :1:

bende almaya yeni başladığım için daha pek bişeyim yok 2banyo 2mutfak havlusu 12li çay bard. set bide takımı şekerlik o kadarcık :1: ama bi başlayınca duramıyosun kendimi zor tutuyorum içine sine sine zamana yayarak almak en güzeli :16:

Ya dört yıl nasil sabrettiniz :) ben dayanamam o kadar galiba ya çok sabırsızm heyecanliyim :) Rabbim mecbur birakmasin o kadar beklemeye tez zamanda kavuştursun inşallah herkesi :)

benim 6 senelik ilişkim 4 değil inşallah beklemeye gerek kalmaz tez kavuşturur :)

Son düzenleme:

Valla benimde oyle cok birşeyim yok canım simdi, daha once bende paylaşmıstım mutfak havluları aldım en son, onun dısında anneannemin eskiden yaptığı el işleri var.

özge'cim Sen en tecrübelimizsin zaten yıl olarak aramızda:)

inşallah tez zamanda da kavusursunuz sevdiğinizle :1::1::16:

ah canım inşallah diyeyim ama daha da 4 seneye yakın beklemem gereken zaman var canım siz benden önce evlenirsiniz bak demedi deme :1::

Son düzenleme:
Kızlaar selam, neler konuştunuz bakim ben yokken :52: benim finallerim var bu iki hafta çok şükür sınavlar bitti de ödevim var raporlar vs. çok giremiyorum vakit ayıramıyorum. O yüzden bütün sayfaları okuyamadım :50: :34:

Ben teklifi aldım gibi :1::1:

Hatta hayal ettiğim gibi oldu diyebilirim, bizim için çok özel bir yerde ve hiç beklemediğim bir anda bir sürü hazırlıkların içinde cıkardı sevgilim yüzügü:1::1:

Ama simdi takamıyorum annem biliyor cünkü babam daha evlenme teklifini bilmiyor ama tanıyor, :1::1:

ben bunu nasıl kaçırdım yaaaa nasıl okumadan geçtim :)
Yaa ne güzel resimleriniz falan var mı ? Yüzüğünün resmini çekipte koyabilir misin ?

Kızlaar selam, neler konuştunuz bakim ben yokken :52: benim finallerim var bu iki hafta çok şükür sınavlar bitti de ödevim var raporlar vs. çok giremiyorum vakit ayıramıyorum. O yüzden bütün sayfaları okuyamadım :50: :34:

benimde bu hafta ve önümüzdeki hafta sınavlarım sen atlatmışsın sınavları inşallah ödevinde biter oh tatil sonra :)

Back