- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
Canım kaç gündür merak ediyorum senin durumunu oturdum okudum simdi tek tek ,
Kötü olmuş böyle olmasıama bir yerde de sevgilinin aklının basına gelmesini saglamıssın bu konuda cok tebrik ettim tatlım seni kararlılığını sürdürdügün için sevgilinin endişesinin de anlıyorum ama simdi demesi bu sekilde demesi olmamış haklısın, Ama son yazılarda görüyorum ki baya pişman etmişşin dediğine, İnşallah beraber cok cok güzel günlere gönlünce adım atarsınız tatlım,
Ahh birde oyle iyi anlıyorum ki senin simdiki hayal kırıklıgı durumunu cunku bende hemen hemen aynı durumdayım suan sacma sapan konusmaya başladı ve benimde sinirim cok bozulldu
Kızlar hepinizin yeni yılı kutlu olsun,
Herşeyin gönlümüzde oldugu mutlu huzurlu sevdiklerimizle beraber güzel bir yıl geçiririz inşallah
niye öyle gülüyorsun kız gerçek mi dedin yoksa hiç bir şey yapmamışsın mı dedin anlayamadım vallahi
yok yok gerçekten dedim de sevgilinin halini gözümün önüne getirince bi gülme geldi6 ay düğünü erteleyelim dedi şimdi 6 ay snra düğün yapacak nerdeyse ah bende yapabilsem şunu hiç beceremiyorum hemen affediyorum
valla canım bende o hallerini görünce gülmemek için zor tutuyorumbugün yine konuşuyorduk işte benim söz hediyeliklerinden açıldı konu dedim çok sene duracak naftalin koyda rengi falan sararmasın bir şey olmasın neyse akşam tekrar konu açıldı dedim daha 5 sene var her şey olur falan ne beş senesi falan dedi bende anlaştık ya 5 sene sonra düğün yapacaz dedim oda benim niye haberim yok seneye söz yapıyoruz okul bitiyor hemen evleniyoruz 5 sene ne beklemesi ya her şeyi sıkarak yapacam düğünü beklemem ben diyor heh dedim şöyle ol tabi içimden sonra yok yok dedim olmaz öyle 5 iyidir sonra halası bir iki konu hakkında nasihat etmişti onun da oğlu evlenecek diyor benim hiç bir şeyim yoktu evlenirken şimdi 3 üncü evi yapıyorum dedi sevgilim de diyor ki bu akşam bak görüyor musun hiç bir şeyi yoktu her şeyi var şimdi bizde sırt sırta verip her şeyi halledecez 3 sene sonra evlenecez diyor ay bitiyorum bu hallerine ya
Canım bende bir inat var keçiyi halt etmişim yani
farkettim onu :) ama en güzelini yapıyosun bırak o uğraşsın şimdi
hzlvlkn-kdrsll-merveburak01-Peretki-Plniko-solovoi kızlar nerdesinniiiizzzz ?
kızlaaar nasılız bugun
bende de acayıp bı yorgunluk var canım ya havalardan heraldeee senın nası gidiyo alıyo musun ceyız falan
Merhabalar:) bende katılabilir miyim aranıza seneye sözlenecek biri olarak :)
mutfak havlularından baska bişey almadım canım daha, geçen gün evde dolapları bir karıştırdım bir sürü serler buldum :) anneannem almış eskiden, simdi bakıyorum oyle, nevresim takımlarını almayı düşünüyorum ama karar veremedim, hepsi hoşuma gidiyor :):)
Sennde durumlar nasıl
bende bakınıyorum ama içime sinen bişe bulamıyorm nevresim içinde kredi kartımı ayarlamam lazımne güzel canım bizimkiler hiç çeyiz meraklısı değil sanslısın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?