- 23 Kasım 2013
- 199
- 63
- 73
ben 3 sene sözlü nişanlı kalamam istemiyorum sözde düğünde dedim evlenmicem ben dedim.benim iş konusu sıkıntı iktisat okuyorum özel çok zor benim için.gerçekten ben söz yapıldıktan sonra 3 sene kalamam kusura bakmasın zaten arkamızda 7 sene bırakmış olacağız 8 e girerken söz yapılacak diye konuşmuştuk e 3 sene nereye bekliyorum ben etti mi 11 sene yuh yani o sadece düğünü 6 ay erteleriz dedi ben o zaman söz yapmam erken olur dedim anlaşamadık gitti işte sonra tamam her şey konuştuğmz gibi olacak dedi ama ben yapmıcam söz falan istemiyorum kusura bakma güvenmiyorum sana bakarak söz yapıp sonra da yarı yolda kalamam dedim.evlenmeye niyetin yoksa buyur bekarlık yaşayabilirsin istediğin gibi ben yokum ömür boyu seninle sözlü nişanlı gezemem dedim.
anladım canım güvenin sarsılmış ama bu çocuk senle yıllardır beraber evlenmek istemese o kadar yıl bekletmezdi ya sinirin yatışmamış henüz
üzülme hiç inadına madem öyle deyip düğünden bi kaç hafta önce nişan söz yap. sen evleniyrz tarih şu diyene kadar söz nişan yok de.