• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

:18: eveettt kızlarr şimdi eğri oturup doğru konuşalım :D madem hepimizinki yıllanmış ilişki benm çoook merak ettiğim bişey var :8: sevgilinizle hep çok iyi mükemmel mi anlaşıyorsunuz yoksa tartısmalar hatta bazen bır gunluk kırılmalar dargınlıklar oluyormu
yoksa bir ben mi böyleyim:2: yeri gelir dünyalar kadar sevdiğim aşkımm (ki çoğunlukla böyle :D) ama bazende hele şu kıskançlık krizleri gittiğime geldiğime kızmalar beni deli ediyo ve kalplerimizi kırabiliyoruz böceğimle tabi hemende barısıyoruz :48::48::48:

sizlerde durum nasıl hala ilk zamanlarki gibiyse o zaman problem bizde sanırım:43:

kesınlıkle cnm :) bakım yapabılırsem bende yapıcam:9: supermıs ya sende ceyız falan var mı cnm ayarlıyo musun hıc

:18: eveettt kızlarr şimdi eğri oturup doğru konuşalım :D madem hepimizinki yıllanmış ilişki benm çoook merak ettiğim bişey var :8: sevgilinizle hep çok iyi mükemmel mi anlaşıyorsunuz yoksa tartısmalar hatta bazen bır gunluk kırılmalar dargınlıklar oluyormu
yoksa bir ben mi böyleyim:2: yeri gelir dünyalar kadar sevdiğim aşkımm (ki çoğunlukla böyle :D) ama bazende hele şu kıskançlık krizleri gittiğime geldiğime kızmalar beni deli ediyo ve kalplerimizi kırabiliyoruz böceğimle tabi hemende barısıyoruz :48::48::48:

sizlerde durum nasıl hala ilk zamanlarki gibiyse o zaman problem bizde sanırım:43:

:3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3:

Benımkıde genellıkle onum acık omamasına ragmen onumu kapar sal tak der makyaj yapma der :21: o kıskandıkca benımde ıcım bır hos oluyo :16:

alyansbakıp duruyorum kendimeee:52: artık cici cici yüzükler takmak istiyorum sevdiceğime bir adımda olsa yaklaşmak istiyorumm

cnm bende bende :) sızın okul mu var cnm onunuzde bızım okul ne yazıkkı son 1 sene kala dusunduk ıste sozu

Ah kıskançlık :52: neyse ki biz aşmışız artık bu konuları onu farkettim kıskanma oluyor tabi ama birbirimizin üzerine çok gitmiyoruz, şaka yollu söyleyip hallediyoruz çok uzatmadan. Kıskançlık yüzünden ayrılmıştık bile 7 8 ay ayrı kaldık sırf bu yüzden, ama insan bir süre sonra kendi kendine sevdiğini üzmenin ne anlamı var diye çok fazla kafasına takmıyor ve güvenince de aşırı kıskançlık olmuyor:16:

Ah kıskançlık :52: neyse ki biz aşmışız artık bu konuları onu farkettim kıskanma oluyor tabi ama birbirimizin üzerine çok gitmiyoruz, şaka yollu söyleyip hallediyoruz çok uzatmadan. Kıskançlık yüzünden ayrılmıştık bile 7 8 ay ayrı kaldık sırf bu yüzden, ama insan bir süre sonra kendi kendine sevdiğini üzmenin ne anlamı var diye çok fazla kafasına takmıyor ve güvenince de aşırı kıskançlık olmuyor:16:

aynı üniversitedeydiniz dimi siz ne güzel:nazar: bizim olmadı maalesef bi 4 5 sene daha kuzumla aynı okulda olsam hiç fena olmazdı :44:

aynen cnm ama benım okul bıtmesıne bır sene kala soz olucak bakalım abım ne dıcek aılesınden yana sorun yok zaten hep gelmek ıstıyo babası gelelım gelelım ama bakalım kısmet :21:

2 3 kere babasıyla gorustum cnm en sonda annesıyle ıste o da benım annemle ablamla tanıstı en son durak abım o da bu yaza ıns bakalım tabı artık nasıl soylıceksem :18: ya sen cnm

Back