2 3 kere babasıyla gorustum cnm en sonda annesıyle ıste o da benım annemle ablamla tanıstı en son durak abım o da bu yaza ıns bakalım tabı artık nasıl soylıceksem :18: ya sen cnm[/9]
yok canım zaten aynı sınıfta oldugumuzdan tanıyıp bılıyoruz bırbırımızı benım aılem onun aılesı bılırde bırbırımızı gıdıp gelmıslıgımz yok.utanırımda ben
aynı üniversitedeydiniz dimi siz ne güzelbizim olmadı maalesef bi 4 5 sene daha kuzumla aynı okulda olsam hiç fena olmazdı :44:
:18: eveettt kızlarr şimdi eğri oturup doğru konuşalımmadem hepimizinki yıllanmış ilişki benm çoook merak ettiğim bişey var sevgilinizle hep çok iyi mükemmel mi anlaşıyorsunuz yoksa tartısmalar hatta bazen bır gunluk kırılmalar dargınlıklar oluyormu
yoksa bir ben mi böyleyim:2: yeri gelir dünyalar kadar sevdiğim aşkımm (ki çoğunlukla böyle) ama bazende hele şu kıskançlık krizleri gittiğime geldiğime kızmalar beni deli ediyo ve kalplerimizi kırabiliyoruz böceğimle tabi hemende barısıyoruz
sizlerde durum nasıl hala ilk zamanlarki gibiyse o zaman problem bizde sanırım
benım kı de hazırlık okumasa bu yaz sozlenıyo olcaktık ahhhh ahhhhhhh
Aslında hem zor hem heycanlı cnm tabı aılelerın anlasması bence en buyuk zorluk ve aılelerın sorun cıkarmaması
benım sevgılımde 2, sınıf off offfcurudum omrumu yedı hazırlık derken okul derken 5 sene bekle babam bekle sevdıcegım bnm ya cok ozluyorum onu
En cok ta bu kadar senenın ustune o soz gununu o yuzugu takma ıstegım bır ohh cekıp rahatlamamın sevıncı ıns hepımıze nasıp olur tez zamanda o gunu goruruz
Kızlar takvımı nerden yapıyosunuz bende ıstıyorumm ayyyy cok sevdımmm
Sağolasın cnm yaptım sanırsam :)
ayy çok heyecanlı yaa geçsin günler :)Evet canım kesınlıkle ooooo daha neler paylassaz burda tanısmaydı hazırlıklardı ınsallah söz gunumuzude gorup paylasıcaz
ayy çok heyecanlı yaa geçsin günler :)
mesajları alıntı ile cevaplarsan bende hemen bildirimle görüp gelirim topiğe :) en azından ne zaman cevap yazdığımızı görebiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?