ben 3 sene sözlü nişanlı kalamam istemiyorum sözde düğünde dedim evlenmicem ben dedim.benim iş konusu sıkıntı iktisat okuyorum özel çok zor benim için.gerçekten ben söz yapıldıktan sonra 3 sene kalamam kusura bakmasın zaten arkamızda 7 sene bırakmış olacağız 8 e girerken söz yapılacak diye konuşmuştuk e 3 sene nereye bekliyorum ben etti mi 11 sene yuh yani o sadece düğünü 6 ay erteleriz dedi ben o zaman söz yapmam erken olur dedim anlaşamadık gitti işte sonra tamam her şey konuştuğmz gibi olacak dedi ama ben yapmıcam söz falan istemiyorum kusura bakma güvenmiyorum sana bakarak söz yapıp sonra da yarı yolda kalamam dedim.evlenmeye niyetin yoksa buyur bekarlık yaşayabilirsin istediğin gibi ben yokum ömür boyu seninle sözlü nişanlı gezemem dedim.
anladım canım güvenin sarsılmış ama bu çocuk senle yıllardır beraber evlenmek istemese o kadar yıl bekletmezdi yasinirin yatışmamış henüz
üzülme hiç inadına madem öyle deyip düğünden bi kaç hafta önce nişan söz yap. sen evleniyrz tarih şu diyene kadar söz nişan yok de.
canım ben bunun ötesinde ayrılıyorum ne sözü ne nişanı ben dedim artık evlenmek istemiyorum ne evleneceğim ya seninle haklısın vallahi 21 yaşında sözlenip 23 yaşında evlenip ne yapacağım bir de seni mi çekicem böyle konuştum falan üzüldü oda seni istemediğimi düşünüyorsun evlenmek istemediğimi düşünüyorsun dedi ben sadece zorluk çekeceğimizden biraz ileri atabiliriz yetiştiremezsem diye söyledim sen hiç evlenmiceksin diyerek benden ayrılmak istiyorsun bekar yaşamak istiyorum diye düşünüyorsun ben seninle tabiki evleneceğim ama biraz (6 ay) gecikebilir dedim sen nerelere taşıdın konuyu dedi.Biliyorum abarttım ama napıyım öyle teklif bile etmeyecekti bana hala daha sinirim geçmedi ara ara hala açıyorum ağzımı yumuyorum gözümü dilimden kurtulamaz artık.
tatlım bence o kadar yılınızı ani bi kararla bi kenara atma ayrılmaama süründür iyce bi sinirinde geçsin hem
zaten 3 gündür başının etini yedim hala aklımda evlenme sözlenme meselesi olsa da inatla evlenmicem istemiyorum diye konuşacağım ona zaten çok üzüldü be baya kötü oldu yanımda bende hemen ayrılık meselesi açınca sen beni niye sevmiyorsun hemen ayrılmak istiyorsun ben sana evlenmeyelim demiyorum yapma etme falan anladı da dediğinin saçma olduğunu ama haketti oh
Ah canim neler olmus cok uzuldum ama seni o kadar iyi anliyorum ki sonucta seni heveslendirip hevesini kirmasi cok kotu olmus eminim cok pismandir bazen direk mantikli dusunuyolar bizim ne duygularla gun saydigimizi unutuyolar ama eminim sinirin gecince eskiye donersiniz cunku bizede cok oluyodu sonradan pisman olup ayaklarina kapaniyolar simdi diyosundur ki bi kere hevesim kirildi ama bi kac hafta sonra hersey duzeliyo ben eminim ki siz bi soz yuzugunu parmaginiza takin birak 6 alti ayi bi gun bile geciktirmek istemicek hem yuvanizda olduktan sonra borclar bi sekilde odenir gider
zaten oturup mantıklı hareket ettikten sonra bende sözü 2015 yapıp 2017 düğün yapmam çünkü zaten her halukarda yetişmeyecek bunlar ama hep mantık hep mantık nereye kadar.Zaten pişman oldu hatta ben burnundan getirdim oh olsun canıma değsin.Hak veriyorum evet ailesi yardım etmezse işimiz çok zor çok büyük yük altına gireceğiz ki benim ailemde öyle yardım edebilecek insanlar değil.Tamam ona da fazla gelecek ama napıyım kendisi istedi böyle plan yapmamızı sanki ben onu ikna ettim tövbe ya.Zaten can atıyor yüz bin kere yapalım şu sözü diye başımın etini yedi 1 senedir anca 3.sınıf bitince olur diye ikna ettim daha erken istiyordu.Ama borç harç mantık işin içine girince böyle oldu.Beynini de kalbini de sökecem o olacak sonra.Bir okulum bitsin iş sahibi olayım da eteğimde gezecek hadi evlenelim diye bilmiyor muyum sanki o zaman görür o.2015te söz yapmıyorum ne zamanki düğün yaklaşır yaparız peş peşe dedim tutuştu vallahi görürsün 2015te yapacaz düğünde planladığımız gibi olacak eksik gedik olsun sen ol diyor başka bir şey demiyor.Allahım ne garip bu erkekler.
Ne uzun yazmışım be
Helal olsun kis sana boyle kararli olmak lazim ama ben biliyorum yalvaricak yakaricak seni ikna edicek 2015te soz yapicaksiniz bence 2017ye de yetisir bizde ayni durumdayiz bi sekilde yetistiricez artik
canım zaten o burun sürtmesiyle 2016 ya bile yetiştirir düğünüben zaten anneme söyledim 2015 te yaparız diye bir daha döndüremem herhalde annem ne oldu da vs diye ince ayrıntısına kadar sorar da sorar bir de sevgilime dedim ki anneme söyledim 2015te babama söylemeyelim söz yapmayalım diye konuştum dedim bu sefer o daha çok zoruna gitti aman sıkışsın biraz banane
Vala ya cok iyi yapmissin canim oyle kolay degil bizden kiz almakama var ya nasi anlamistir degerini hakli olmanin keyfini cikar derim
Tabi ki canım öyle kolay mı iki evine gittik söz hediyelikleri yaptırdık diye biz mi oğlan alacağız sandızaten keyfini sürüyorum iki lafımdan biri sen benimle evlenmeyi düşünmüyorsun ki ben artık senin hiç bir sözüne güvenmiyorum ki falan oluyor bir bozuluyor ki sorma ya canım zaten benimle evlenmek istemediğini düşünmüyorum ona şüphem yok ama benim hayal kırıklığım var o kadar. evet ben maddi kısmı düşünmüyorum oda bana acı gerçekleri yani maddiyatı hatırlatınca bozuldum napıyım ben kızım ya ne işim olur maddiyatla duygularımla iş yaparım ben
Oyleyiz ya aman onlarda biraz oluruna biraksin ne varnese canim ben kacar malum yilbasi insallah bu yil Askimizla birlikte hasretsiz gecer sonrada ver elini sozluluk ikramiye cikarsa bu topikteki herkesi evlendiricem vvala
Tabi ki canım öyle kolay mı iki evine gittik söz hediyelikleri yaptırdık diye biz mi oğlan alacağız sandızaten keyfini sürüyorum iki lafımdan biri sen benimle evlenmeyi düşünmüyorsun ki ben artık senin hiç bir sözüne güvenmiyorum ki falan oluyor bir bozuluyor ki sorma ya canım zaten benimle evlenmek istemediğini düşünmüyorum ona şüphem yok ama benim hayal kırıklığım var o kadar. evet ben maddi kısmı düşünmüyorum oda bana acı gerçekleri yani maddiyatı hatırlatınca bozuldum napıyım ben kızım ya ne işim olur maddiyatla duygularımla iş yaparım ben
çok güzel süründürmüşsün ama tebrik ettim
slm kzlar bnde 2014ün sonuna dgru sözlencem inş 4 yılı btrdik şuan askerlğn günlerni sayıyoruz gelsn sözümzü yapcaz kısmetsee
slm kzlar bnde 2014ün sonuna dgru sözlencem inş 4 yılı btrdik şuan askerlğn günlerni sayıyoruz gelsn sözümzü yapcaz kısmetsee
canım ben bunun ötesinde ayrılıyorum ne sözü ne nişanı ben dedim artık evlenmek istemiyorum ne evleneceğim ya seninle haklısın vallahi 21 yaşında sözlenip 23 yaşında evlenip ne yapacağım bir de seni mi çekicem böyle konuştum falan üzüldü oda seni istemediğimi düşünüyorsun evlenmek istemediğimi düşünüyorsun dedi ben sadece zorluk çekeceğimizden biraz ileri atabiliriz yetiştiremezsem diye söyledim sen hiç evlenmiceksin diyerek benden ayrılmak istiyorsun bekar yaşamak istiyorum diye düşünüyorsun ben seninle tabiki evleneceğim ama biraz (6 ay) gecikebilir dedim sen nerelere taşıdın konuyu dedi.Biliyorum abarttım ama napıyım öyle teklif bile etmeyecekti bana hala daha sinirim geçmedi ara ara hala açıyorum ağzımı yumuyorum gözümü dilimden kurtulamaz artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?